Doktor Öğretim Üyesi GÜLTEN ŞEKEROĞLU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME

   sekeroglu@gantep.edu.tr      03423171701  
YÖK Akademik ORCID
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği  Gıda Teknolojileri  Gıda Biyoteknolojisi  Bitkisel Yağ Teknolojisi

Duyuru / Döküman

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

4 Adet
1
Gıda Bilimleri ve Mühendisliğinde İleri Araştırmalar

Bölüm Adı: SHELF LIFE DATING OF FOODS
Yazar(lar): ŞEKEROĞLU GÜLTEN
Yayın Yeri: YAZ Yayınları ISBN: 978-625-6171-56-5, TÜRKİYE, Afyonkarahisar, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
2
Gıda Bilimleri ve Mühendisliğinde İleri Araştırmalar

Bölüm Adı: Chocolate Production
Yazar(lar): ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: YAZ Yayınları ISBN: 978-625-6171-56-5, TÜRKİYE, Afyonkarahisar, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
3
GIDA BİLİMLERİ VE MÜHENDİSLİĞİ

Bölüm Adı: Gıda Endüstrisinde Yapay Zekâ Uygulamaları
Yazar(lar): ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: YAZ Yayınları ISBN: 978-625-6104-62-4, TÜRKİYE, Afyonkarahisar, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
4
KİMYA ARAŞTIRMALARI

Bölüm Adı: CRYSTALLIZATION BEHAVIOR OF LOW MOLECULAR WEIGHT FRACTIONS OF MILK FAT
Yazar(lar): Auzay Izzatullah Muhammad,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Iksad Publications ISBN: 978-605-7811-53-0, TÜRKİYE, Ankara, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce

Makaleler

11 Adet
1
Development of bioactive and environmentally friendly chitosan-based film using waste of pistachio dehulling process as a novel promising food packaging material

KEPEKÇİ REMZİYE AYSUN,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ALHVEIS IMAN
Yayın Yeri: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2024

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
2
Effects of shear and cooling rates on the crystallization behavior of cocoa butter

ŞEKEROĞLU GÜLTEN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
İngilizce, Elektronik, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
3
Composition and thermal characterization of walnut oil

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Ejons International Journal On Mathematic, Engineering Natural Sciences
İngilizce, Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SIS
4
Depolama sıcaklığı ve temperleme derecesinin bitter çikolata ürünlerindeki yağ çiçeklenmesine etkisi

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Gıda Teknolojisi
Türkçe, Basılı, 2014

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  alan
5
Çikolata

KAYA AHMET,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
Yayın Yeri: Standart Ekonomik ve Teknik Dergi, TSE Yayınları
Türkçe, Basılı, 2012

Ulusal  Hakemli  Derleme Makale  alan endeksi
6
DETERMINATION OF BENZO A PYRENE IN VEGETABLE OILS BY HIGH PERPORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,GÖĞÜŞ FAHRETTİN,FADILOĞLU SİBEL
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD QUALITY
İngilizce, 2007

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
7
Thermal inactivation kinetics of alkaline phosphatase in buffer and milk

FADILOĞLU SİBEL,ERKMEN OSMAN,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
İngilizce, Basılı, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
8
Immobilization and characterization of naringinase for the hydrolysis of naringine

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,GÖĞÜŞ FAHRETTİN,FADILOĞLU SİBEL
Yayın Yeri: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
İngilizce, Elektronik, 2006

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
9
Production and characterization of isopropyl laurate using immobilized lipase

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: Turkish Journal of Engineering and Environmental Sciences
İngilizce, Basılı, 2004

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
10
Thermal and carbondioxide activation of alkaline phosphatase in buffer and milk

FADILOĞLU SİBEL,ERKMEN OSMAN,ŞEKEROĞLU GÜLTEN
Yayın Yeri: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
İngilizce, Basılı, 2004

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
11
Production and characterization of enzymatically produced lauric esters of fructose

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,İBANOĞLU ESRA
Yayın Yeri: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
İngilizce, Basılı, 2002

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI

Bildiriler

28 Adet
1
PROPERTIES OF SOUR CHERRY KERNEL OIL

Büyükarslan Fehime,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KEPEKÇİ REMZİYE AYSUN
Yayın Yeri: 11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 18.03.2024

Uluslararası  Tam metin bildiri
2
Boz Antep fstığı kremasının tekstürel ve reolojik davranışları üzerine parçacık boyutunun etkisi

KILIÇ NAZLI FERAY, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi
TÜRKİYE, İzmr, Türkçe, 28.09.2023

Ulusal  Özet bildiri
3
Badem, Ceviz ve Antep fıstığı yağlarının termal özellikleri

ŞEKEROĞLU GÜLTEN, BÜYÜKBEŞE DİLEK, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 25. Ulusal Biyoloji Kongresi
TÜRKİYE, İZMİR, Türkçe, 13.07.2023

Ulusal  Özet bildiri
4
Soğuk ekstraksiyon yöntemiyle elde edilen Punica granatum L. çekirdeği yağının bileşimi ve termal özelliklerinin araştırılması

SICAK YUSUF, BÜYÜKBEŞE DİLEK, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 10. Ulusal Analitik Kimya Kongresi
TÜRKİYE, MUĞLA, Türkçe, 07.09.2022

Ulusal
5
A NEW TREND: SUPERFOODS

ŞEKEROĞLU GÜLTEN, ÖZKANLI OYA, BÜYÜKBEŞE DİLEK, KAYA AHMET
Yayın Yeri: EJONS 12th INTERNATIONAL CONGRESS ON MATHEMATIC, ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
FRANSA, Paris, İngilizce, 09.07.2021

Uluslararası  Özet bildiri
6
HEALTH BENEFITS AND USAGE OF CAROB FRUIT IN FOOD INDUSTRY AND GASTRONOMY

ÖZKANLI OYA, BÜYÜKBEŞE DİLEK, ŞEKEROĞLU GÜLTEN
Yayın Yeri: EJONS 12th INTERNATIONAL CONGRESS ON MATHEMATIC, ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
FRANSA, Paris, İngilizce, 09.07.2021

Uluslararası  Özet bildiri
7
Chemical and Thermal Properties with Biological Activities of Achillea arabica Kotschy Essential oil

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ŞAHİN YİĞİT SERAP,YAYLA FATİH,SICAK YUSUF,TAŞDEMİR DEMET,KAYA AHMET
Yayın Yeri: International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry
İngilizce, 16.12.2020

Uluslararası  Özet bildiri
8
The chemical composition and biological activities of Epilobium hirsutum L. essential oil

ŞAHİN YİĞİT SERAP,YAYLA FATİH,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,TAŞDEMİR DEMET,DOĞAN MUHİTTİN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry
İngilizce, 16.12.2020

Uluslararası  Özet bildiri
9
CRYSTALLIZATION BEHAVIOR OF LOW MOLECULAR WEIGHT FRACTIONS OF MILK FAT

Auzay Izzatullah Muhammad,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: IX. UMTEB INTERNATIONAL CONGRESS ON VOCATIONAL TECHNICAL SCIENCES
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 07.02.2020

Uluslararası  Özet bildiri
10
Composition and thermal characterization of walnut oil

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Ejons 3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresİ
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 22.11.2018

Uluslararası  Özet bildiri
11
Textural properties of honey chocolate

KOŞAR BURCU,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 3rd International EnergyEngineering Congress
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 18.10.2018

Uluslararası  Özet bildiri
12
Fat bloom problem in dark chocolate

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Zeugma I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi,
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 13.09.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
13
Supercritical fluid extraction in oil industry

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Zeugma I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 13.09.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
14
Composition and properties of almond oil

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 4 th International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies (ITWCCST 2018
UKRAYNA, KİEV, İngilizce, 07.09.2018

Uluslararası  Özet bildiri
15
Textural properties of spreadable pistachio paste.

KAYA AHMET,BÜLBÜL BURAK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK
Yayın Yeri: 4 th International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies (ITWCCST 2018).
UKRAYNA, KİEV, İngilizce, 07.09.2018

Uluslararası  Özet bildiri
16
Crystallization properties of milkfat and its high molecular weight fraction.

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: UMTEB 3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 21.06.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
17
Composition and thermal characterization of pistachio oil

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: UMTEB 3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 21.06.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
18
Microencapsulation of grape seed oil by freze drying: effect of coating materials.

KOÇ BANU, BÜYÜKBEŞE DİLEK, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 21st International Symposium on Microencapsulation
PORTEKİZ, Faro, İngilizce, 27.09.2017

Uluslararası  Özet bildiri
19
Isothermal crystallization of low molecular weight milkfat fraction extracted with supercritical carbon dioxide

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ROUSSEAU DERICK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 15th Euro Fed Lipid Congress-Oil, Fats, and Lipids: New Technologies and Applications for a Healtier Life.
İSVEÇ, Uppsala, İngilizce, 27.08.2017

Uluslararası  Özet bildiri
20
EFFECT OF TEMPERATURE FLUCTUATION ON BLOOM FORMATION AND APPEARANCE OF DARK CHOCOLATE CONTAINING HIGH MELTING FRACTIONS OF MILK FAT

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 12th EURO FED LIPID CONGRESS
FRANSA, MONTPELLIER, İngilizce, 14.09.2014

Uluslararası  Özet bildiri
21
EFFECTS OF TEMPERING AND TEMPERATURE FLUCTUATION ON BLOOM FORMATION AND APPEARANCE OF DARK CHOCOLATE

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 104th AOCS Annual Meeting Expo
KANADA, MONTREAL / QUEBEC, İngilizce, 28.04.2013

Uluslararası  Özet bildiri
22
ANALYSIS AND COMPARISION OF COCOA BUTTER POLYMORPHIC FORMS BY DSC X RAY DIFFRACTOMETER RAMAN SPECTROSCOPY AND PLM

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 10th EURO FED LIPID CONGRESS
POLONYA, CRACOW, İngilizce, 23.09.2012

Uluslararası  Özet bildiri
23
EFFECT OF COOLING RATE ON CRYSTALLIZATION OF COCOA BUTTER

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 12th EURO FED LIPID CONGRESS
FRANSA, MONTPELLIER, İngilizce, 14.09.2012

Uluslararası  Özet bildiri
24
Rheological Properties of Cocoa Butter at Different Temperatures and Shear Rates

ŞEKEROĞLU GÜLTEN, ÖZKANLI OYA, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 9th EURO FED LIPID CONGRESS
HOLLANDA, ROTTERDAM, İngilizce, 18.09.2011

Uluslararası  Özet bildiri
25
Isothermal Crystallization of Milk Fat by Oscillatory Rheometer and Differental Scanning Calorimeter

BÜYÜKBEŞE DİLEK, ÖZKANLI OYA, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 9th EURO FED LIPID CONGRESS
HOLLANDA, ROTTERDAM, İngilizce, 18.09.2011

Uluslararası  Özet bildiri
26
EFFECT OF TEMPERATURE AND COOLING RATE ON STATIC CRYSTALLIZATION OF COCOA BUTTERS BY DSC PLM AND X RAY DIFFRACTOMETER

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 9th EURO FED LIPID CONGRESS
HOLLANDA, ROTTERDAM, İngilizce, 18.09.2011

Uluslararası  Özet bildiri
27
BİTKİSEL YAĞLARDA BENZO A PİREN MİKTARININ YÜKSEK BASINÇLI SIVI KROMATOGRAFİSİ İLE BELİRLENMESİ

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
Yayın Yeri: TÜRKİYE 9. GIDA KONGRESİ
TÜRKİYE, BOLU, Türkçe, 24.05.2006

Ulusal  Tam metin bildiri
28
SERBEST VE TUTUKLANMIŞ NARİNGİNAZ ENZİMİ KULLANARAK NARİNGİN HİDROLİZİ

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,FADILOĞLU SİBEL,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
Yayın Yeri: GIDA KONGRESİ
TÜRKİYE, İZMİR, Türkçe, 19.04.2005

Ulusal  Tam metin bildiri

Projeler

8 Adet
1
ATIK CEVIZ KABUGUNDAN BİYOAKTİF MALZEME GELİŞTİRİLMESİ

Tüketicilerin daha az kimyasal içeriğe sahip ürünlere olan artan talebi, gıda üreticilerinin ve bilim insanların doğal kaynaklardan elde edilen çevredostu, biyobozunur gıda ambalaj malzemelerini üretmek için olan çabalarını arttırmıştır. Aday gıda am
29.09.2022 - 28.03.2024
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
2
Pistacia vera dış kabuğu kullanılarak antimikrobiyal özellikte aktif gıda ambalaj materyali geliştirilmesi


27.09.2021 - 26.03.2023
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
3
Gazi Şehirde Bilimin ve Sanatin Dili, Bilim ve Toplum

Projede, farklı kademeki öğrenci ve velilerine etiket duyarlılığın kazandırılması ve etiket-okuryazarlığı eğitimi verilmiştir.
25.04.2018 - 30.12.2018
TÜBİTAK PROJESİ,   Eğitmen 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
4
İnsan Kaynaklarının Mesleki Eğitim Yoluyla Geliştirilmesi Projesi (İKMEP) (YÖK/MEB/Avrupa Birliği ortak projesi)

İşgücü piyasası ile meslek yüksekokulları ve ortaöğretim kurumları arasında istihdam amaçlı birlikteliğin sağlanarak hayat boyu öğrenme yaklaşımıyla, mesleki eğitimin modernizasyonu, kalitesinin artırılımı, insan kaynakları gelişiminin teşvik edilmes
09.06.2008 - 08.06.2020
Avrupa Birliği,   Eğitmen 

ULUSLARARASI  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
5
Çikolata ürünlerinde görülen fat bloom probleminin önlenmesi

Projede, siyah tablet çikolata ürünlerinde görülen fat bloom probleminin mekanizması araştırılmıştır. Bunun için siyah çikolata hamuruna yüksek molekül ağırlıklı süt yağları, palm kernel stearin, seed V eklenmiştir. Yağ çiçeklenmesi, sıcaklık ve nem
01.09.2008 - 28.02.2011
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
6
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

Projede, dört mevsimde elde edilen süt yağının fraksiyonları süperkritik karbondioksit ekstraksiyonu yöntemiyle, düşük, orta ve yüksek molekül büyüklükleri olmak üzere fraksiyonlara ayrılmıştır. Her mevsim için 10-36 MPa basınç değerleri kullanılarak
01.04.2011 - 01.10.2013
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
7
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
01.01.2011 - 01.06.2013
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
8
Enzimatik metotla yüzey aktif maddelerin elde edilmesi ve uygulanması

Projede propil laurat ve laurik asidin fruktoz esterlerinin üretilmesi amaçlanmıştır. İlk bölümde, Propil laurat elde edillmesi ve enzimin optimum çalışma koşullarının (laurik asit miktarı, çözücü tipi, sıcaklık ve zaman) belirlenmesi amaçlanmıştır.
01.01.1998 - 01.01.2000
ARAŞTIRMA PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı

Editörlükler

1 Adet
1
Gıda Bilimleri ve Mühendisliğinde İleri Araştırmalar

Yazar Adı: ŞEKEROĞLU GÜLTEN , Yayın Yeri: YAZ Yayınları
Kitap, İngilizce, 2024,   Uluslararası  Basılı

İdari Görevler

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2016-2017 ŞARAP BİLİMİ Türkçe 2
2 2016-2017 BESLENME İLKELERİ Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2014-2015 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
2 2015-2016 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
3 2013-2014 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
4 2014-2015 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
5 2015-2016 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
6 2013-2014 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
7 2009-2010 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
8 2011-2012 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
9 2012-2013 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
10 2010-2011 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
11 2015-2016 SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
12 2014-2015 SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
13 2013-2014 SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
14 2011-2012 GIDA KATKI MADDELERİ Türkçe 2
15 2010-2011 GIDA KATKI MADDELERİ Türkçe 2
16 2009-2010 GIDA KATKI MADDELERİ Türkçe 2
17 2009-2010 GIDA KİMYASI Türkçe 4
18 2014-2015 GIDA KİMYASI Türkçe 4
19 2013-2014 GIDA KİMYASI Türkçe 4
20 2012-2013 GIDA KİMYASI Türkçe 4
21 2011-2012 GIDA KİMYASI Türkçe 4
22 2015-2016 GIDA KİMYASI Türkçe 4
23 2010-2011 GIDA KİMYASI Türkçe 4
24 2015-2016 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 3
25 2014-2015 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 3
26 2013-2014 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 3
27 2012-2013 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 3
28 2015-2016 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Türkçe 3
29 2014-2015 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Türkçe 3
30 2013-2014 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Türkçe 3
31 2012-2013 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Türkçe 3
32 2015-2016 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II Türkçe 4
33 2014-2015 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II Türkçe 4
34 2013-2014 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II Türkçe 4
35 2012-2013 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II Türkçe 4
36 2015-2016 GIDALARDA KALİTE KONTROL VE ANALİZLER Türkçe 2
37 2011-2012 YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
38 2010-2011 YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
39 2011-2012 BESLENME İLKELERİ Türkçe 2
40 2009-2010 BESLENME İLKELERİ Türkçe 2
41 2010-2011 BESLENME İLKELERİ Türkçe 2
42 2015-2016 TEMEL HESAP TEKNİKLERİ Türkçe 2
43 2010-2011 GIDA TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
44 2009-2010 GIDA TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
45 2016-2017 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 3
46 2016-2017 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
47 2016-2017 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 4
48 2016-2017 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
49 2016-2017 SİSTEM ANALİZİ VE TASARIMI Türkçe 2
50 2016-2017 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ Türkçe 1
51 2016-2017 ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 3
52 2016-2017 ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 4
53 2017-2018 GIDA KİMYASI Türkçe 4
54 2017-2018 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
55 2018-2019 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
56 2018-2019 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 4
57 2018-2019 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
58 2018-2019 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 4
59 2018-2019 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-I Türkçe 1
60 2018-2019 BİTİRME PROJESİ Türkçe 2
61 2017-2018 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 4
62 2017-2018 BİTİRME PROJESİ Türkçe 2
63 2017-2018 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-II Türkçe 4
64 2017-2018 MESLEKİ UYGULAMA PROJESİ Türkçe 1
65 2018-2019 GIDA KİMYASI Türkçe 4
66 2019-2020 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
67 2019-2020 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
68 2019-2020 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II Türkçe 4
69 2019-2020 SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I Türkçe 4
70 2019-2020 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 4
71 2019-2020 YAĞ ANALİZLERİ Türkçe 4
72 2019-2020 ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ Türkçe 3
73 2019-2020 BİTİRME PROJESİ Türkçe 2
74 2019-2020 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ Türkçe 3

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı Vişne çekirdek yağı bileşiminin, termal özelliklerinin ve biyoaktivitesinin araştırılması FEHİME BÜYÜKARSLAN TezMerkezi 2024
2 Tamamlandı Rheological behaviour of chocolate formulated with honey KADRİYE BURCU KOŞAR TezMerkezi 2022

Araştırmalar

2 Adet
1
III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ (Düzenleme Kurulu Üyesi)

III. ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ
Gaziantep,   Uluslararası  Kongre Düzenleme

2
ORGANİK GIDALAR

ORGANİK GIDALAR
Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep   Ulusal  Seminer