GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
Aşçılık 2.sınıflar için danışma saat ve günü, Çarşamba günü 12.00-13.00 arasındadır. Ders aralarında müsaitlik durumuna göre de görüşme yapılabilir. Bu saatler dışında tarafıma ulaşmak istediğinizde OBS üzerinden mesaj gönderebilir veya e-posta göndererek iletişime geçebilirsiniz. |
1 |
Damak Tadının Sosyolojisi
Bölüm Adı: Damak Tadının Dini, Dinin Damak Tadı |
---|---|
2 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED), Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri)
Bölüm Adı: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED), Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri |
3 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri |
4 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) |
5 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Orega Otel, Restoran, Gastronomi ve Kültür Derneği |
6 |
Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches
Bölüm Adı: Akdeniz Mutfak Modeli Kapsamında Sağlıklı Beslenme |
7 |
Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 2
Bölüm Adı: Gastronomi, Gastrodiplomasi ve Hijyen |
8 |
Turizm ve Destinasyon Araştırmaları VIII
Bölüm Adı: Globalisation, Localisation and Glocalisation in Gastronomy |
9 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği, Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği)
Bölüm Adı: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği, Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği |
10 |
Alternatif Turizm
Bölüm Adı: Etkinlik Turizmi |
11 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Çatalca Kültür ve Turizm Derneği |
12 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği |
13 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği |
14 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Bölüm Adı: Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği |
1 |
Coğrafi İşarete Sahip Gıda Ürünlerinin Menülerde Kullanım Düzeylerinin Belirlenmesi: Gaziantep İli Örneği
CAN MERYEM,KESKİN EMRAH
|
---|---|
2 |
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
YAVUZ MERYEM,ÖZKANLI OYA
|
1 |
Strategıc Talent Management in the Tourısm Industry: Navıgatıng Globalızatıon and Workforce Dynamıcs
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
---|---|
2 |
Greek Gastronomy from Examples of World Gastronomy
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
3 |
Mexican Gastronomy from Examples of Word Gastronomy
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
4 |
The Role of Social Media in the Advertising and Marketing of Local Cuisines
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
5 |
Street Flavors
CAN MERYEM,MISIR SAMET
|
6 |
Akdeniz Mutfak Modeli Kapsamında Sağlıklı Beslenme
CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,KESKİN EMRAH
|
1 |
ÇOMÜ-Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Öğretim Görevlisi
|
---|---|
2 |
Gülen Pizza
Pizzacı
|
3 |
Best Western Şile Gardens Hotel Spa
Aşçı
|
4 |
Akol Hotel
Aşçı
|
5 |
Sekizinci Gün Haber Gazetesi
Köşe Yazarlığı
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2018-2019 | GMS210 YÖRESEL MUTFAKLAR II(MARMARA, OSMANLI) | Türkçe | 6 |
2 | 2018-2019 | GMS302 PASTACILIK VE ÇİKOLATA YAPIMI | Türkçe | 4 |
3 | 2020-2021 | GMS302 MUTFAK UYGULAMA IV | Türkçe | 4 |
4 | 2020-2021 | GMS402 İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ | Türkçe | 6 |
5 | 2021-2022 | GMS421 EKMEK VE PASTA YAPIMI | Türkçe | 4 |
6 | 2021-2022 | GMS203 TATLI VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 4 |
7 | 2021-2022 | GMS401DÜNYA MUTFAĞI VE EĞİLİMLERİ | Türkçe | 3 |
8 | 2021-2022 | GMS301 MUTFAK UYGULAMA III | Türkçe | 6 |
9 | 2021-2022 | GMS202 MUTFAK UYGULAMA II | Türkçe | 4 |
10 | 2021-2022 | GMS302 MUTFAK UYGULAMA IV | Türkçe | 4 |
11 | 2021-2022 | GMS404 MODERN MUTFAK | Türkçe | 5 |
12 | 2021-2022 | GMS402 İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ | Türkçe | 6 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2019-2020 | TOAŞ238 ZİYAFET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
2 | 2019-2020 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
3 | 2019-2020 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
4 | 2020-2021 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
5 | 2020-2021 | TOİH237 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
6 | 2020-2021 | TOİH241 GÖSTERİ SERVİSİ | Türkçe | 2 |
7 | 2020-2021 | TOAŞ235 GÖSTERİ SERVİSİ | Türkçe | 2 |
8 | 2020-2021 | TOİH238 OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
9 | 2020-2021 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
10 | 2020-2021 | TOİH242 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
11 | 2020-2021 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
12 | 2021-2022 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
13 | 2021-2022 | TOAŞ109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
14 | 2021-2022 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
15 | 2021-2022 | TOAŞ236 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
16 | 2021-2022 | TOAŞ238 ZİYAFET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
17 | 2021-2022 | TOAŞ242 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
18 | 2021-2022 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
19 | 2022-2023 | TOİSGK0003 GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
20 | 2022-2023 | TOİSAB002 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
21 | 2022-2023 | TİHSAB002 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
22 | 2022-2023 | TOİH237 TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | Türkçe | 4 |
23 | 2022-2023 | TAŞ109 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
24 | 2022-2023 | TOİH239 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
25 | 2022-2023 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
26 | 2022-2023 | TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ I | Türkçe | 1 |
27 | 2022-2023 | TSHSAB003 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
28 | 2022-2023 | TİH109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
29 | 2022-2023 | TİH105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
30 | 2022-2023 | TDP102 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ II | Türkçe | 1 |
31 | 2022-2023 | TOAŞ103 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
32 | 2022-2023 | TOAŞ109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
33 | 2022-2023 | TOİH111 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
34 | 2022-2023 | TOİH240 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
35 | 2022-2023 | TOİH242 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
36 | 2022-2023 | ASMB001 VEJETARYEN VE VEGAN MUTFAK | Türkçe | 4 |
37 | 2022-2023 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
38 | 2022-2023 | TOİH238 OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
39 | 2022-2023 | TİH102 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
40 | 2022-2023 | TİH104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
41 | 2022-2023 | TAŞ169 GIDA VE TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
42 | 2022-2023 | TAŞSMB006 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
43 | 2022-2023 | TİH161 SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
44 | 2022-2023 | TİHSMB005 OSMANLI MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
45 | 2023-2024 | TAŞSBM010 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
46 | 2023-2024 | TAŞ109 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
47 | 2023-2024 | TİH105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
48 | 2023-2024 | GME100 GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
49 | 2023-2024 | TİH109 HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
50 | 2023-2024 | TİH201 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
51 | 2023-2024 | TDP101 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ I | Türkçe | 1 |
52 | 2023-2024 | TAŞ105 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
53 | 2023-2024 | TOAŞ231 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
54 | 2023-2024 | TOİH243 BÖLGESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
55 | 2023-2024 | TAŞSMB001 VEJETARYEN VE VEGAN MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
56 | 2023-2024 | TAŞ104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
57 | 2023-2024 | TDP102 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ-II | Türkçe | 3 |
58 | 2023-2024 | TİH104 ULUSLARARASI MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
59 | 2023-2024 | TMYO202 GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
60 | 2023-2024 | TOİH234 PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
61 | 2023-2024 | TOMYİE201 İŞYERİ EĞİTİMİ-I | Türkçe | 7 |
62 | 2023-2024 | TAŞSMB006 ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
63 | 2023-2024 | TİHSMB004 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
64 | 2023-2024 | TOMYİE202 İŞYERİ EĞİTİMİ-II | Türkçe | 7 |
65 | 2024-2025 | TSH109 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
66 | 2024-2025 | TSH103 TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
67 | 2024-2025 | TAŞSAB002 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
68 | 2024-2025 | TİHSAB002 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
69 | 2024-2025 | TOİ103 TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
70 | 2024-2025 | TOİSGK001 İLETİŞİM | Türkçe | 2 |
71 | 2024-2025 | TAŞSMB010 DİYET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
72 | 2024-2025 | TAŞ107 MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
73 | 2024-2025 | TİH102 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
74 | 2024-2025 | TAŞ102 TÜRK MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
75 | 2024-2025 | TAŞSMB001 VEJETARYEN ve VEGAN MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
76 | 2024-2025 | TOMYİE201 İŞYERİ EĞİTİMİ-I | Türkçe | 7 |
1 |
AmericanLIFE İngilizce B2 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
AmericanLIFE İngilizce B2 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (2018)
|
---|---|
2 |
Anatolia Turizm Akademisi
Anatolia Turizm Akademisi 2020-2021 Güz Dönemi Online Dersler
|
3 |
Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
Milli Eğitim Bakanlığı İngilizce A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (23 Ekim 2014- 17 Ocak 2015)
|
4 |
Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca A1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (19 Ekim 2015- 16 Aralık 2015)
|
5 |
İş Yeri Açma Belgesi
İş Yeri Açma Belgesi(Lise Mezuniyeti sonunda verildi)
|
6 |
Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi
Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Okul Birinciliği
|
7 |
2.Gökçeada Ot Festivali Jüri Üyeliği Teşekkür Belgesi
2.Gökçeada Ot Festivali Jüri Üyeliği Teşekkür Belgesi
|
8 |
Cittaslow Gökçeada 2.Eko- Gastronomi Kongresi Katılım Sertifikası
Cittaslow Gökçeada 2.Eko- Gastronomi Kongresi Katılım Sertifikası ( 13-14 Nisan) Mutfak Personeli
|
9 |
Afet Farkındalık Eğitimi
Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü- Afet Farkındalık Eğitimi
|
10 |
KOSGEB Girişimcilik Belgesi
KOSGEB Girişimcilik Belgesi (2017)
|
11 |
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Gastronomi (4 yıllık gündüz öğretim okul birinciliği)
|
12 |
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesİ Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
ÇÖMÜ tüm yüksekokullar arasında yüksek okullar birinciliğİ (yüksek onur öğrencisi takdir belgesi)
|
13 |
ÇOMÜ Pedagojik Formasyon Belgesi
ÇOMÜ Pedagojik Formasyon Belgesi (2017)
|
14 |
Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep Katılım Belgesi
Uluslararası Etik Araştırmaları Sempozyumu Gaziantep Katılım Belgesi( 9-10-11 Mayıs 2018)
|
15 |
Amerikan Kültür İngilizce B1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi
Amerikan Kültür İngilizce B1 Seviye Kurs Bitirme Belgesi (2018)
|
16 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Sertifikası
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Sertifikası(2-3 Nisan 2016)
|
1 |
TAŞFED(GENÇ AŞÇILAR MİLLİ TAKIMI)
Üye 2017 |
---|