Öğretim Görevlisi İBRAHİM DEMİR

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.

   ibrahimdemir@gantep.edu.tr      (0342) 360 43 70      2323-2319  
YÖK Akademik ORCID WoS
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Turizm İşletmeciliği  Otel İşletmeciliği  Turizm Pazarlaması
Özgeçmiş (CV) İndir

Duyuru / Döküman

Öğrenci Danışmanlık ve Görüşme Saatleri:

Çarşamba 12:00 13:00 Bu saatler dışında, dersim olduğu günlerde müsait olduğum zamanlarda da görüşme yapılabilir.
Salı 12:30 13:00 Obs üzerinden mesaj yazarak ta taleplerinizi iletebilirsiniz.

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

İdari Görevler

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2013-2014 YÖRESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
2 2022-2023 Bilişim Teknolojileri Türkçe 3
3 2020-2021 Servis Sistemleri Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2019-2020 GENEL TURİZM Türkçe 2
2 2017-2018 GENEL TURİZM Türkçe 2
3 2018-2019 GENEL TURİZM Türkçe 2
4 2016-2017 GENEL TURİZM Türkçe 2
5 2015-2016 GENEL TURİZM Türkçe 2
6 2014-2015 GENEL TURİZM Türkçe 2
7 2013-2014 GENEL TURİZM Türkçe 2
8 2012-2013 GENEL TURİZM Türkçe 2
9 2011-2012 GENEL TURİZM Türkçe 2
10 2010-2011 GENEL TURİZM Türkçe 2
11 2011-2012 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
12 2012-2013 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
13 2015-2016 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
14 2013-2014 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
15 2014-2015 TURİZM EKONOMİSİ Türkçe 2
16 2018-2019 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
17 2019-2020 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
18 2017-2018 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
19 2016-2017 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
20 2015-2016 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
21 2014-2015 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
22 2013-2014 KLAVYE EĞİTİMİ Türkçe 3
23 2015-2016 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
24 2016-2017 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
25 2017-2018 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
26 2018-2019 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
27 2019-2020 GENEL VE MESLEKİ ETİK Türkçe 2
28 2012-2013 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
29 2015-2016 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
30 2016-2017 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
31 2019-2020 GENEL MUHASEBE Türkçe 3
32 2015-2016 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
33 2012-2013 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
34 2016-2017 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
35 2017-2018 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
36 2019-2020 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
37 2018-2019 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI Türkçe 2
38 2013-2014 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Türkçe 3
39 2011-2012 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
40 2012-2013 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
41 2015-2016 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
42 2013-2014 YÖNETİM VE ORGANİZASYON Türkçe 2
43 2015-2016 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
44 2016-2017 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
45 2017-2018 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
46 2018-2019 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
47 2019-2020 OFİS PROGRAMLARI Türkçe 4
48 2016-2017 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Türkçe 4
49 2018-2019 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Türkçe 4
50 2017-2018 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ Türkçe 4
51 2019-2020 TURİZM MEVZUATI Türkçe 2
52 2014-2015 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
53 2016-2017 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
54 2015-2016 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 2
55 2011-2012 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
56 2012-2013 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
57 2013-2014 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
58 2014-2015 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
59 2016-2017 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
60 2015-2016 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
61 2017-2018 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
62 2018-2019 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
63 2019-2020 TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ Türkçe 3
64 2019-2020 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
65 2016-2017 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
66 2014-2015 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
67 2012-2013 OTEL İŞLETMECİLİĞİ Türkçe 2
68 2012-2013 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
69 2014-2015 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
70 2015-2016 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
71 2016-2017 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
72 2017-2018 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
73 2018-2019 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
74 2019-2020 MENÜ PLANLAMA Türkçe 2
75 2012-2013 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
76 2015-2016 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
77 2013-2014 GIDA VE PERSONEL HİJYENİ Türkçe 2
78 2022-2023 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 4
79 2022-2023 Kat Hizmetleri-I Türkçe 4
80 2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 2
81 2021-2022 Kat Hizmetleri Türkçe 2
82 2022-2023 Kat Hizmetleri Türkçe 2
83 2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi Türkçe 2
84 2022-2023 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
85 2021-2022 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
86 2022-2023 Turizm Mevzuatı Türkçe 2
87 2022-2023 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Türkçe 2
88 2021-2022 Menü Planlama Türkçe 2
89 2022-2023 Menü Planlama Türkçe 2
90 2021-2022 Tur Programları Türkçe 2
91 2021-2022 Genel Muhasebe Türkçe 2
92 2021-2022 Gösteri Servisi Türkçe 2
93 2022-2023 Gösteri Servisi Türkçe 2
94 2021-2022 Anadolu Düşünürleri Türkçe 2
95 2021-2022 Tur operatörlüğü ve seyahat acentacılığı Türkçe 2
96 2022-2023 Genel turizm Türkçe 2
97 2022-2023 Bilgi İletişim Teknolojileri Türkçe 2
98 2021-2022 Klavye Eğitimi Türkçe 3
99 2022-2023 Girişimcilik Türkçe 2
100 2022-2023 Menü Planlama ve Beslenme İlkeleri Türkçe 2
101 2022-2023 İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu Türkçe 4
102 2023-2024 Gösteri Servisi Türkçe 4
103 2023-2024 Bilgi ve İletişim Teknolojileri Türkçe 2
104 2023-2024 Mutfak Hizmetleri Yönetimi Türkçe 4
105 2023-2024 Gastronomi Turizmi Türkçe 2
106 2023-2024 Anadolu Düşünürleri Türkçe 2
107 2023-2024 Turizmde Hizmet Kalitesi Yönetimi Türkçe 2
108 2023-2024 Servis Teknikleri Türkçe 2
109 2023-2024 Gösteri Servisi Türkçe 2
110 2023-2024 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
111 2023-2024 Yiyecek ve İçecek Servisi Türkçe 4
112 2023-2024 Kat Hizmetleri-1 Türkçe 4
113 2023-2024 Tur Programları Türkçe 2
114 2023-2024 İşyeri Eğitimi-1 Türkçe 7