GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
Öğrenci Danışmanlık ve Görüşme Saatleri:
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2013-2014 | YÖRESEL MUTFAKLAR | Türkçe | 4 |
2 | 2022-2023 | Bilişim Teknolojileri | Türkçe | 3 |
3 | 2020-2021 | Servis Sistemleri | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2019-2020 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
2 | 2017-2018 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
3 | 2018-2019 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
4 | 2016-2017 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
5 | 2015-2016 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
6 | 2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
7 | 2013-2014 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
8 | 2012-2013 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
9 | 2011-2012 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
10 | 2010-2011 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
11 | 2011-2012 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
12 | 2012-2013 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
13 | 2015-2016 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
14 | 2013-2014 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
15 | 2014-2015 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
16 | 2018-2019 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
17 | 2019-2020 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
18 | 2017-2018 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
19 | 2016-2017 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
20 | 2015-2016 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
21 | 2014-2015 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
22 | 2013-2014 | KLAVYE EĞİTİMİ | Türkçe | 3 |
23 | 2015-2016 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
24 | 2016-2017 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
25 | 2017-2018 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
26 | 2018-2019 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
27 | 2019-2020 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
28 | 2012-2013 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
29 | 2015-2016 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
30 | 2016-2017 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
31 | 2019-2020 | GENEL MUHASEBE | Türkçe | 3 |
32 | 2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
33 | 2012-2013 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
34 | 2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
35 | 2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
36 | 2019-2020 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
37 | 2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
38 | 2013-2014 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
39 | 2011-2012 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
40 | 2012-2013 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
41 | 2015-2016 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
42 | 2013-2014 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 2 |
43 | 2015-2016 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
44 | 2016-2017 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
45 | 2017-2018 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
46 | 2018-2019 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
47 | 2019-2020 | OFİS PROGRAMLARI | Türkçe | 4 |
48 | 2016-2017 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 4 |
49 | 2018-2019 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 4 |
50 | 2017-2018 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 4 |
51 | 2019-2020 | TURİZM MEVZUATI | Türkçe | 2 |
52 | 2014-2015 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
53 | 2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
54 | 2015-2016 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
55 | 2011-2012 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
56 | 2012-2013 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
57 | 2013-2014 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
58 | 2014-2015 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
59 | 2016-2017 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
60 | 2015-2016 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
61 | 2017-2018 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
62 | 2018-2019 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
63 | 2019-2020 | TUR PROGRAMLARI VE PAKET TUR YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
64 | 2019-2020 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
65 | 2016-2017 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
66 | 2014-2015 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
67 | 2012-2013 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 2 |
68 | 2012-2013 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
69 | 2014-2015 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
70 | 2015-2016 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
71 | 2016-2017 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
72 | 2017-2018 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
73 | 2018-2019 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
74 | 2019-2020 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
75 | 2012-2013 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
76 | 2015-2016 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
77 | 2013-2014 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
78 | 2022-2023 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 4 |
79 | 2022-2023 | Kat Hizmetleri-I | Türkçe | 4 |
80 | 2021-2022 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 2 |
81 | 2021-2022 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 2 |
82 | 2022-2023 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 2 |
83 | 2021-2022 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 2 |
84 | 2022-2023 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
85 | 2021-2022 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
86 | 2022-2023 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
87 | 2022-2023 | İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku | Türkçe | 2 |
88 | 2021-2022 | Menü Planlama | Türkçe | 2 |
89 | 2022-2023 | Menü Planlama | Türkçe | 2 |
90 | 2021-2022 | Tur Programları | Türkçe | 2 |
91 | 2021-2022 | Genel Muhasebe | Türkçe | 2 |
92 | 2021-2022 | Gösteri Servisi | Türkçe | 2 |
93 | 2022-2023 | Gösteri Servisi | Türkçe | 2 |
94 | 2021-2022 | Anadolu Düşünürleri | Türkçe | 2 |
95 | 2021-2022 | Tur operatörlüğü ve seyahat acentacılığı | Türkçe | 2 |
96 | 2022-2023 | Genel turizm | Türkçe | 2 |
97 | 2022-2023 | Bilgi İletişim Teknolojileri | Türkçe | 2 |
98 | 2021-2022 | Klavye Eğitimi | Türkçe | 3 |
99 | 2022-2023 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
100 | 2022-2023 | Menü Planlama ve Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
101 | 2022-2023 | İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu | Türkçe | 4 |
102 | 2023-2024 | Gösteri Servisi | Türkçe | 4 |
103 | 2023-2024 | Bilgi ve İletişim Teknolojileri | Türkçe | 2 |
104 | 2023-2024 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 4 |
105 | 2023-2024 | Gastronomi Turizmi | Türkçe | 2 |
106 | 2023-2024 | Anadolu Düşünürleri | Türkçe | 2 |
107 | 2023-2024 | Turizmde Hizmet Kalitesi Yönetimi | Türkçe | 2 |
108 | 2023-2024 | Servis Teknikleri | Türkçe | 2 |
109 | 2023-2024 | Gösteri Servisi | Türkçe | 2 |
110 | 2023-2024 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
111 | 2023-2024 | Yiyecek ve İçecek Servisi | Türkçe | 4 |
112 | 2023-2024 | Kat Hizmetleri-1 | Türkçe | 4 |
113 | 2023-2024 | Tur Programları | Türkçe | 2 |
114 | 2023-2024 | İşyeri Eğitimi-1 | Türkçe | 7 |