GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NİZİP M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
The effects of roasting, milling, brewing and storage processes on the physicochemical properties of Turkish coffee
YÜKSEL AYŞE NUR, ÖZKARA KEVSER TUBA, BAYRAM MUSTAFA
|
---|---|
2 |
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis
ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
3 |
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis
ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
4 |
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis
ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
1 |
Comparison of volatile compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with two different extraction methods
GÜÇLÜ GAMZE, AMANPOUR ASGHAR, ÖZKARA KEVSER TUBA, KELEBEK HAŞİM, ZANNOU Oscar, SELLİ SERKAN
|
---|---|
2 |
GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in Moroccan Argan oil
SEVİNDİK ONUR,AMANPOUR ASGHAR,TSOULI SARHIR Salwa,KESEN SONGÜL,GÜÇLÜ GAMZE,ÖZKARA KEVSER TUBA,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
3 |
Comparison of Volatile Compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with Two Different Extraction Methods
GÜÇLÜ GAMZE,AMANPOUR ASGHAR,ÖZKARA KEVSER TUBA,KELEBEK HAŞİM,ZANNOU OSCAR,SELLİ SERKAN
|
1 |
KAHRAMAN TARIM ÜRÜNLERİ
SORUMLU YÖNETİCİ GIDA MÜHENDİSİ
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2014-2015 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2 | 2013-2014 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
3 | 2013-2014 | UN İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
4 | 2019-2020 | Et ve et ürünleri teknolojisi | Türkçe | 1 |
5 | 2019-2020 | süt ve ürünleri teknolojisi | Türkçe | 1 |
6 | 2019-2020 | meyve ve sebze teknolojisi | Türkçe | 1 |
7 | 2018-2019 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
8 | 2017-2018 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
9 | 2016-2017 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
10 | 2019-2020 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
11 | 2016-2017 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
12 | 2018-2019 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
13 | 2017-2018 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
14 | 2019-2020 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
15 | 2019-2020 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
16 | 2018-2019 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
17 | 2017-2018 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
18 | 2016-2017 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
19 | 2015-2016 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
20 | 2019-2020 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
21 | 2018-2019 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
22 | 2017-2018 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
23 | 2016-2017 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
24 | 2015-2016 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
25 | 2019-2020 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
26 | 2018-2019 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
27 | 2017-2018 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
28 | 2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
29 | 2015-2016 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
30 | 2017-2018 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
31 | 2018-2019 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
32 | 2015-2016 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
33 | 2016-2017 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
34 | 2018-2019 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
35 | 2017-2018 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
36 | 2015-2016 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
37 | 2016-2017 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
38 | 2013-2014 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
39 | 2013-2014 | HUBUBAT BİLİMİ VE SANAYİSİNE GİRİŞ | Türkçe | 2 |
40 | 2013-2014 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 2 |
41 | 2013-2014 | HUBUBAT ANALİZLERİ VE KATKI MADDELERİ | Türkçe | 4 |
42 | 2013-2014 | UN İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
43 | 2013-2014 | BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
44 | 2013-2014 | TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ | Türkçe | 1 |
45 | 2013-2014 | ENSTRÜMENTAL ANALİZ | Türkçe | 3 |
46 | 2013-2014 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
47 | 2012-2013 | PROJE TASARIMI | Türkçe | 4 |
48 | 2012-2013 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 2 |
49 | 2012-2013 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
50 | 2012-2013 | KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |