
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NİZİP M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
The effects of roasting, milling, brewing and storage processes on the physicochemical properties of Turkish coffee
YÜKSEL AYŞE NUR, ÖZKARA KEVSER TUBA, BAYRAM MUSTAFA
|
|---|---|
2 |
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis
ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
3 |
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis
ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
4 |
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis
ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
1 |
Comparison of volatile compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with two different extraction methods
GÜÇLÜ GAMZE, AMANPOUR ASGHAR, ÖZKARA KEVSER TUBA, KELEBEK HAŞİM, ZANNOU Oscar, SELLİ SERKAN
|
|---|---|
2 |
GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in Moroccan Argan oil
SEVİNDİK ONUR,AMANPOUR ASGHAR,TSOULI SARHIR Salwa,KESEN SONGÜL,GÜÇLÜ GAMZE,ÖZKARA KEVSER TUBA,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
3 |
Comparison of Volatile Compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with Two Different Extraction Methods
GÜÇLÜ GAMZE,AMANPOUR ASGHAR,ÖZKARA KEVSER TUBA,KELEBEK HAŞİM,ZANNOU OSCAR,SELLİ SERKAN
|
1 |
KAHRAMAN TARIM ÜRÜNLERİ
SORUMLU YÖNETİCİ GIDA MÜHENDİSİ
|
|---|
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2014-2015 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 2 | 2013-2014 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 3 | 2013-2014 | UN İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 4 | 2019-2020 | Et ve et ürünleri teknolojisi | Türkçe | 1 |
| 5 | 2019-2020 | süt ve ürünleri teknolojisi | Türkçe | 1 |
| 6 | 2019-2020 | meyve ve sebze teknolojisi | Türkçe | 1 |
| 7 | 2018-2019 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
| 8 | 2017-2018 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
| 9 | 2016-2017 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
| 10 | 2019-2020 | Genel ve mesleki etik | Türkçe | 1 |
| 11 | 2016-2017 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
| 12 | 2018-2019 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
| 13 | 2017-2018 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
| 14 | 2019-2020 | Mesleki ingilizce | Türkçe | 1 |
| 15 | 2019-2020 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
| 16 | 2018-2019 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
| 17 | 2017-2018 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
| 18 | 2016-2017 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
| 19 | 2015-2016 | temel işlemler | Türkçe | 1 |
| 20 | 2019-2020 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
| 21 | 2018-2019 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
| 22 | 2017-2018 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
| 23 | 2016-2017 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
| 24 | 2015-2016 | hijyen ve sanitasyon | Türkçe | 1 |
| 25 | 2019-2020 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
| 26 | 2018-2019 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
| 27 | 2017-2018 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
| 28 | 2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
| 29 | 2015-2016 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 1 |
| 30 | 2017-2018 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 31 | 2018-2019 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 32 | 2015-2016 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 33 | 2016-2017 | ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 34 | 2018-2019 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 35 | 2017-2018 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 36 | 2015-2016 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 37 | 2016-2017 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
| 38 | 2013-2014 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
| 39 | 2013-2014 | HUBUBAT BİLİMİ VE SANAYİSİNE GİRİŞ | Türkçe | 2 |
| 40 | 2013-2014 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 2 |
| 41 | 2013-2014 | HUBUBAT ANALİZLERİ VE KATKI MADDELERİ | Türkçe | 4 |
| 42 | 2013-2014 | UN İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
| 43 | 2013-2014 | BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
| 44 | 2013-2014 | TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ | Türkçe | 1 |
| 45 | 2013-2014 | ENSTRÜMENTAL ANALİZ | Türkçe | 3 |
| 46 | 2013-2014 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
| 47 | 2012-2013 | PROJE TASARIMI | Türkçe | 4 |
| 48 | 2012-2013 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 2 |
| 49 | 2012-2013 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
| 50 | 2012-2013 | KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |