Öğretim Görevlisi KEVSER TUBA ÖZKARA BARUT

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NİZİP M.Y.O. GIDA İŞLEME

   tozkara@gantep.edu.tr      (0342) 337 10 40      (0342) 360 12 00  
YÖK Akademik ORCID WoS
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği  Et Teknolojisi  Gıda Biyoteknolojisi  Süt Teknolojisi
Özgeçmiş (CV) İndir

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Makaleler

4 Adet
1
The effects of roasting, milling, brewing and storage processes on the physicochemical properties of Turkish coffee

YÜKSEL AYŞE NUR, ÖZKARA KEVSER TUBA, BAYRAM MUSTAFA
Yayın Yeri: LWT
İngilizce, Elektronik, 2020

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
2
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis

ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
Yayın Yeri: Food Analytical Methods
İngilizce, Elektronik, 2019

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
3
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis

ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
Yayın Yeri: Food Analytical Methods
İngilizce, Elektronik, 2019

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
4
GC-MS-Olfactometric Differentiation of Aroma-Active Compounds in Turkish Heat-Treated Sausages by Application of Aroma Extract Dilution Analysis

ÖZKARA KEVSER TUBA,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
Yayın Yeri: Food Analytical Methods
İngilizce, Basılı, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded

Bildiriler

3 Adet
1
Comparison of volatile compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with two different extraction methods

GÜÇLÜ GAMZE, AMANPOUR ASGHAR, ÖZKARA KEVSER TUBA, KELEBEK HAŞİM, ZANNOU Oscar, SELLİ SERKAN
Yayın Yeri: International Conference on Raw Materials to Processed Foods
İngilizce, 11.04.2018

Uluslararası  Özet bildiri
2
GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in Moroccan Argan oil

SEVİNDİK ONUR,AMANPOUR ASGHAR,TSOULI SARHIR Salwa,KESEN SONGÜL,GÜÇLÜ GAMZE,ÖZKARA KEVSER TUBA,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
Yayın Yeri: International Conference on Raw Materials to Processed Foods
İngilizce, 11.04.2018

Uluslararası  Özet bildiri
3
Comparison of Volatile Compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with Two Different Extraction Methods

GÜÇLÜ GAMZE,AMANPOUR ASGHAR,ÖZKARA KEVSER TUBA,KELEBEK HAŞİM,ZANNOU OSCAR,SELLİ SERKAN
Yayın Yeri: International Conference on Raw Materials to Processed Foods
İngilizce, 11.04.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri

Üniversite Dışı Deneyim

1 Adet
1
KAHRAMAN TARIM ÜRÜNLERİ

SORUMLU YÖNETİCİ GIDA MÜHENDİSİ

2010 - 2012

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2014-2015 HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
2 2013-2014 HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
3 2013-2014 UN İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
4 2019-2020 Et ve et ürünleri teknolojisi Türkçe 1
5 2019-2020 süt ve ürünleri teknolojisi Türkçe 1
6 2019-2020 meyve ve sebze teknolojisi Türkçe 1
7 2018-2019 Genel ve mesleki etik Türkçe 1
8 2017-2018 Genel ve mesleki etik Türkçe 1
9 2016-2017 Genel ve mesleki etik Türkçe 1
10 2019-2020 Genel ve mesleki etik Türkçe 1
11 2016-2017 Mesleki ingilizce Türkçe 1
12 2018-2019 Mesleki ingilizce Türkçe 1
13 2017-2018 Mesleki ingilizce Türkçe 1
14 2019-2020 Mesleki ingilizce Türkçe 1
15 2019-2020 temel işlemler Türkçe 1
16 2018-2019 temel işlemler Türkçe 1
17 2017-2018 temel işlemler Türkçe 1
18 2016-2017 temel işlemler Türkçe 1
19 2015-2016 temel işlemler Türkçe 1
20 2019-2020 hijyen ve sanitasyon Türkçe 1
21 2018-2019 hijyen ve sanitasyon Türkçe 1
22 2017-2018 hijyen ve sanitasyon Türkçe 1
23 2016-2017 hijyen ve sanitasyon Türkçe 1
24 2015-2016 hijyen ve sanitasyon Türkçe 1
25 2019-2020 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 1
26 2018-2019 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 1
27 2017-2018 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 1
28 2016-2017 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 1
29 2015-2016 GİRİŞİMCİLİK Türkçe 1
30 2017-2018 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
31 2018-2019 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
32 2015-2016 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
33 2016-2017 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
34 2018-2019 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
35 2017-2018 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
36 2015-2016 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
37 2016-2017 SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 1
38 2013-2014 BESLENME İLKELERİ Türkçe 3
39 2013-2014 HUBUBAT BİLİMİ VE SANAYİSİNE GİRİŞ Türkçe 2
40 2013-2014 GIDA ANALİZLERİ Türkçe 2
41 2013-2014 HUBUBAT ANALİZLERİ VE KATKI MADDELERİ Türkçe 4
42 2013-2014 UN İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
43 2013-2014 BAKLİYAT İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
44 2013-2014 TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ Türkçe 1
45 2013-2014 ENSTRÜMENTAL ANALİZ Türkçe 3
46 2013-2014 LABORATUVAR TEKNİKLERİ Türkçe 3
47 2012-2013 PROJE TASARIMI Türkçe 4
48 2012-2013 GIDA KİMYASI Türkçe 2
49 2012-2013 HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ Türkçe 4
50 2012-2013 KALİTE KONTROL Türkçe 2