Öğretim Görevlisi SÜLEYMAN BAYAR

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME

   sbayar@gantep.edu.tr  
YÖK Akademik
Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı  Biyoloji  Mikrobiyoloji  Biyoteknoloji  Bakteriyoloji

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Makaleler

2 Adet
1
Antimicrobial susceptibilities of Coagulase-Negative Staphylococci (CNS) and Streptococci from bovine subclinical mastitis cases

BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
Yayın Yeri: JOURNAL OF MICROBIOLOGY
İngilizce, Basılı, 2010

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
2
Boğaz Kültürlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarının Bazı Fizyolojik, Biyokimyasal Özellikleri ve Antibiyotik Duyarlılıklarının İncelenmesi.

BAYAR SÜLEYMAN
Yayın Yeri: KSU Journal of Science and Engineering
Türkçe, Basılı, 2008

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Web of Science

Bildiriler

1 Adet
1
Meme Enfeksiyon etkenlerinden olan Staphylococcus ve Streptococcus Türlerinin Sütten İzole edilmesi ve Biyokimyasal Yöntemlerle Tiplendirilmesi.

BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
Yayın Yeri: 18. Ulusal Biyoloji Kongresi
TÜRKİYE, AYDIN, Türkçe, 26.06.2006

Ulusal  Özet bildiri

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2019-2020 Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3
2 2018-2019 Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3
3 2019-2020 İlk Yardım Türkçe 2
4 2018-2019 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Türkçe 3
5 2018-2019 Fizik Türkçe 3
6 2018-2019 İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Türkçe 3
7 2018-2019 İstatistik Türkçe 3
8 2018-2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
9 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projesi Türkçe 3
10 2018-2019 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
11 2018-2019 Ergonomi Türkçe 3
12 2018-2019 Süt Teknolojisi Türkçe 3
13 2018-2019 İş Hijyeni Türkçe 3
14 2018-2019 İlk Yardım Türkçe 2
15 2019-2020 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
16 2019-2020 Fizik Türkçe 3
17 2019-2020 İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Türkçe 3
18 2019-2020 İstatistik Türkçe 3
19 2019-2020 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
20 2019-2020 Toplumsal Duyarlılık Projesi Türkçe 3
21 2019-2020 Ergonomi Türkçe 3
22 2019-2020 Süt Teknolojisi Türkçe 3
23 2019-2020 İş Hijyeni Türkçe 3
24 2020-2021 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
25 2020-2021 Süt Teknolojisi Türkçe 3
26 2020-2021 Sağlık Sektöründe İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Türkçe 3
27 2020-2021 Fizik Türkçe 3
28 2020-2021 İş Hijyeni Türkçe 3
29 2020-2021 Toplumsal Duyarlılık Projesi Türkçe 3
30 2020-2021 İstatistik Türkçe 3
31 2020-2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
32 2020-2021 Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3
33 2021-2022 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
34 2021-2022 Süt Teknolojisi Türkçe 3
35 2021-2022 Bulgur Teknolojisi Türkçe 2
36 2021-2022 Silo ve Depolama Teknolojisi Türkçe 2
37 2021-2022 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
38 2021-2022 İstatistik Türkçe 3
39 2021-2022 Hububat ve Bakliyat Ürünleri Türkçe 3
40 2021-2022 Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3
41 2010-2011 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
42 2022-2023 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
43 2022-2023 Gıda Depoculuğu ve Ambalajlama Türkçe 2
44 2022-2023 İlk Yardım Türkçe 3
45 2022-2023 Silo ve Depolama Teknolojisi Türkçe 2
46 2022-2023 Süt Teknolojisi Türkçe 3
47 2022-2023 Toplumsal Duyarlılık Projesi I Türkçe 1
48 2022-2023 Fermantasyon Teknolojisi Türkçe 3
49 2022-2023 Gıda Analizleri Türkçe 4
50 2022-2023 Hububat Analizleri Türkçe 4
51 2022-2023 İstatistik Türkçe 3
52 2022-2023 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
53 2022-2023 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
54 2022-2023 Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3
55 2023-2024 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
56 2023-2024 İlk Yardım Türkçe 3
57 2023-2024 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
58 2023-2024 Matematik Türkçe 3
59 2023-2024 Süt Teknolojisi Türkçe 3
60 2023-2024 Toplumsal Duyarlılık Projesi I Türkçe 1
61 2023-2024 Fermantasyon Teknolojisi Türkçe 3
62 2023-2024 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
63 2023-2024 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 3
64 2023-2024 Gıda Mikrobiyolojisi Türkçe 3