GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Antimicrobial susceptibilities of Coagulase-Negative Staphylococci (CNS) and Streptococci from bovine subclinical mastitis cases
BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
|
---|---|
2 |
Boğaz Kültürlerinden İzole Edilen Staphylococcus aureus Suşlarının Bazı Fizyolojik, Biyokimyasal Özellikleri ve Antibiyotik Duyarlılıklarının İncelenmesi.
BAYAR SÜLEYMAN
|
1 |
Meme Enfeksiyon etkenlerinden olan Staphylococcus ve Streptococcus Türlerinin Sütten İzole edilmesi ve Biyokimyasal Yöntemlerle Tiplendirilmesi.
BÜYÜKÜNAL EMEL BANU,BAYAR SÜLEYMAN,BAL MEHMET ALİ
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2019-2020 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2 | 2018-2019 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
3 | 2019-2020 | İlk Yardım | Türkçe | 2 |
4 | 2018-2019 | Gıda Hijyeni ve Sanitasyon | Türkçe | 3 |
5 | 2018-2019 | Fizik | Türkçe | 3 |
6 | 2018-2019 | İş Kazası ve Meslek Hastalıkları | Türkçe | 3 |
7 | 2018-2019 | İstatistik | Türkçe | 3 |
8 | 2018-2019 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
9 | 2018-2019 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
10 | 2018-2019 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
11 | 2018-2019 | Ergonomi | Türkçe | 3 |
12 | 2018-2019 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
13 | 2018-2019 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
14 | 2018-2019 | İlk Yardım | Türkçe | 2 |
15 | 2019-2020 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
16 | 2019-2020 | Fizik | Türkçe | 3 |
17 | 2019-2020 | İş Kazası ve Meslek Hastalıkları | Türkçe | 3 |
18 | 2019-2020 | İstatistik | Türkçe | 3 |
19 | 2019-2020 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
20 | 2019-2020 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
21 | 2019-2020 | Ergonomi | Türkçe | 3 |
22 | 2019-2020 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
23 | 2019-2020 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
24 | 2020-2021 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
25 | 2020-2021 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
26 | 2020-2021 | Sağlık Sektöründe İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | Türkçe | 3 |
27 | 2020-2021 | Fizik | Türkçe | 3 |
28 | 2020-2021 | İş Hijyeni | Türkçe | 3 |
29 | 2020-2021 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
30 | 2020-2021 | İstatistik | Türkçe | 3 |
31 | 2020-2021 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
32 | 2020-2021 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
33 | 2021-2022 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
34 | 2021-2022 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
35 | 2021-2022 | Bulgur Teknolojisi | Türkçe | 2 |
36 | 2021-2022 | Silo ve Depolama Teknolojisi | Türkçe | 2 |
37 | 2021-2022 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
38 | 2021-2022 | İstatistik | Türkçe | 3 |
39 | 2021-2022 | Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
40 | 2021-2022 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
41 | 2010-2011 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
42 | 2022-2023 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
43 | 2022-2023 | Gıda Depoculuğu ve Ambalajlama | Türkçe | 2 |
44 | 2022-2023 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
45 | 2022-2023 | Silo ve Depolama Teknolojisi | Türkçe | 2 |
46 | 2022-2023 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
47 | 2022-2023 | Toplumsal Duyarlılık Projesi I | Türkçe | 1 |
48 | 2022-2023 | Fermantasyon Teknolojisi | Türkçe | 3 |
49 | 2022-2023 | Gıda Analizleri | Türkçe | 4 |
50 | 2022-2023 | Hububat Analizleri | Türkçe | 4 |
51 | 2022-2023 | İstatistik | Türkçe | 3 |
52 | 2022-2023 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
53 | 2022-2023 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
54 | 2022-2023 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
55 | 2023-2024 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
56 | 2023-2024 | İlk Yardım | Türkçe | 3 |
57 | 2023-2024 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
58 | 2023-2024 | Matematik | Türkçe | 3 |
59 | 2023-2024 | Süt Teknolojisi | Türkçe | 3 |
60 | 2023-2024 | Toplumsal Duyarlılık Projesi I | Türkçe | 1 |
61 | 2023-2024 | Fermantasyon Teknolojisi | Türkçe | 3 |
62 | 2023-2024 | Toplumsal Duyarlılık Projesi II | Türkçe | 3 |
63 | 2023-2024 | Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 3 |
64 | 2023-2024 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |