GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
İSLAHİYE M.Y.O. BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM
|
Döküman/Dosya bestami_dalkilic12167.docx bestami_dalkilic12167.pdf |
1 |
Rekabet Edebilir Ruminant Yetiştiriciliğinde Yem ve Besleme Yönetiminin Önemi.
Bölüm Adı: Ruminant besisinde yem seçimi ve besleme uygulamalarının besi performansına etkisi. |
---|
1 |
EFFECTS OF ESSENTIAL OIL MIXTURE SUPPLEMENTATION TO BASAL DIET ON FATTENING PERFORMANCE, BLOOD PARAMETERS AND ANTIOXIDANT STATUS OF TISSUES IN JAPANESE QUAILS EXPOSED TO LOW AMBIENT TEMPERATURE
ÇİFTÇİ MEHMET,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ERİŞİR ZEKİ,İFLAZOĞLU MUTLU SEDA,AZMAN MEHMET ALİ,ÖZÇELİK MEHTAP,YILMAZ ÖKKEŞ,BAYKALIR YASİN,TONBAK Fadime
|
---|---|
2 |
Zeytinyağı Endüstrisi Yan Ürünlerinin Hayvan Besleme Alanında Değerlendirilme Olanakları
DALKILIÇ BESTAMİ
|
3 |
Soapwort Extract Supplementation Alters Antioxidant Status of Serum, Liver and Heart Tissues in Growing Japanese Quails Reared under Chronic Intermittent Cold Stress
DALKILIÇ BESTAMİ,ÖZÇELİK MEHTAP,ÇAMBAY ZAFER,ALAYUNT NACİ ÖMER,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,İFLAZOĞLU MUTLU SEDA,ÇİFTÇİ MEHMET
|
4 |
Effect of Dietary Orange Peel Essential Oil and Thermotolerance on Histo-morphometry and Serotonin-immunoreactive Endocrine Cell Numbers in the Small Intestines of Heat Stressed Japanese Quails
BAYRAKDAR ALİ,DALKILIÇ BESTAMİ,YAMAN MİNE,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET
|
5 |
Effects of Dietary Soapwort Extract Supplementation on Laying Performance, Blood Biochemical Parameters, Fatty Acid Profile of Breast Meat and Antioxidative Potential of Liver and Heart Tissues in Cold Stressed Laying Japanese Quail
ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,AZMAN MEHMET ALİ,ERİŞİR ZEKİ,ÖZÇELİK MEHTAP,YILMAZ ÖKKEŞ,İFLAZOĞLU MUTLU SEDA,TERLEMEZ FATMA,BAHŞİ MUAMMER
|
6 |
Effects of olive leaf extract oleuropein on performance fatty acid levels of breast muscle and some blood parameters in Japanese quail Coturnix coturnix Japonica reared in different stocking densities
BAHŞİ MUAMMER,ÇİFTÇİ MEHMET,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,AZMAN MEHMET ALİ,ÖZDEMİR GÖKÇE,YILMAZ ÖKKEŞ,DALKILIÇ BESTAMİ
|
7 |
Effect of dietary orange peel extract on physiological biochemical and metabolic responses of Japanese quail reared under low ambient temperature
ÇİFTÇİ MEHMET,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ,YILMAZ ÖKKEŞ,İFLAZOĞLU MUTLU SEDA,ÖZÇELİK MEHTAP,BAYKALIR YASİN,TONBAK FADİME,BAHŞİ MUAMMER
|
8 |
Incidence of Enterobacteriaceae and Salmonella spp in Poultry By Product Meal for Sale on Retail Market in Adana and Mersin
YALÇIN HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
9 |
Effect of Orange Peel Essential Oil and Thermotolerance Acquisition on Oxidative Stress Parameters of Liver, Heart and Spleen in Heat Stressed Japanese Quails
DALKILIÇ BESTAMİ,ÖZÇELİK MEHTAP,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET
|
10 |
Portakal Kabuğu Yağı ve Cinsiyet Oranının Yumurtacı Bıldırcınlarda Coturnix coturnix japonica Yumurta Verimi ve Yumurta Özellikleri Üzerine Etkisi
ERİŞİR ZEKİ,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET,YILDIZ NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ
|
11 |
Effect of dietary orange peel essential oil on physiological biochemical and metabolic responses of Japanese quails as affected by early age thermal conditioning and fasting
DALKILIÇ BESTAMİ,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET,BAYKALIR YASİN
|
12 |
Investigation of Q Fever in Kilis and Shamil goats by ELISA and Touchdown PCR
GÜNAYDIN ELÇİN,PEKKAYA SELÇUK,MÜŞTAK H KAAN,DALKILIÇ BESTAMİ
|
13 |
Investigation of anti Toxoplasma gondii antibodies in goats in Kilis province
BEYHAN YUNUS EMRE,BABÜR CAHİT,SELÇUK PEKKAYA,DALKILIÇ BESTAMİ
|
14 |
Impact of Stocking Density and Feeding Regimen on Broilers Performance Carcass Traits and Bone Mineralisation
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,BAYRAKTAR METİN,DALKILIÇ BESTAMİ,ARSLAN ORHAN,BALCI TANSEL ANSAL
|
15 |
The Effects of Dietary Antibiotic and Cinnamon Oil Supplementation on Antioxidant Enzyme Activities Cholesterol Levels and Fatty Acid Compositions of Serum and Meat in Broiler Chicken
ÇİFTÇİ MEHMET,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,YÜCE ABDURRAUF,YILMAZ ÖKKEŞ,DALKILIÇ BESTAMİ
|
16 |
The Influences of Different Stocking Densities on Some Welfare Indicators Lipid Peroxidation MDA and Antioxidant Enzyme Activities GSH GSH Px CAT in Broiler Chickens
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET,YÜCE ABDURRAUF
|
17 |
The Effect of Thymus Vulgaris L Oil as Growth Promoter in Broilers
ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ,BİÇER ZÜLFÜ
|
18 |
Microbial Phytase and Zinc Sulfate Supplementation on Performance and Tissue Zinc Accumulation in Broiler Chicks
DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ,ÇİFTÇİ MEHMET,TELO SELDA
|
19 |
Influence of Dietary Cinnamon Oil Supplementation on Performance and Carcass Characteristics in Broilers
ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ARSLAN Orhan
|
20 |
Influence of Dietary Cinnamon Oil Supplementation on Fatty Acid Composition of Liver and Abdominal Fat in Broiler Chicken
DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜVENÇ MEHMET
|
21 |
Molecular Characterization of Sheep Isolates of Echinococcus granulosus in Kilis Province
ÜTÜK ARMAĞAN ERDEM,PİŞKİN ÇİĞDEM,DALKILIÇ BESTAMİ
|
22 |
Impact of stocking density and feeding regimen on broilers Chicken meat composition fatty acids and serum cholesterol levels
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ,YILMAZ ÖKKEŞ,ÇİFTÇİ MEHMET
|
23 |
The Effects of Dietary Clove Extract on Carcass Characteristics Digestive Organ Size and Total Coliform Counts of Small Intestine in Broilers
DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT
|
24 |
Effects of dietary supplemental antioxidants selenium and vitamin C triiodothyronine hormone and iodine on performance nutrients retention and relative organ weights in broilers exposed to cold conditions 15 C
TATLI SEVEN PINAR,DALKILIÇ BESTAMİ,SEVEN İSMAİL,ARSLAN ORHAN
|
25 |
Effects of Enriched Housing Design on Broiler Performance Welfare Chicken Meat Composition and Serum Cholesterol Level
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,BAHŞİ MUAMMER
|
26 |
The Effects of Clove Extract Supplementation on Performance and Digestibility of Nutrients in Broilers
DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT
|
27 |
Responses of broilers to triiodothyronine hormone and iodine supplements in cold environment 15 C
TATLI SEVEN PINAR,YILMAZ SEVAL,SEVEN İSMAİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
28 |
The Effects of Selenium and Vitamin C Supplementation on Lipid Peroxidation in Broilers Reared Cold Environment 15 C and Diets of High Energy
TATLI SEVEN PINAR,SEVEN İSMAİL,YILMAZ SEVAL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
29 |
Effect of Dietary Black Cumin Seeds on Antioxidant Activity in Broilers
GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,KIZIL MELTEM,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
30 |
The Effects of Dietary Antibiotic and Anise Oil Supplementation on Body Weight Carcass Characteristics and organoleptic Analysis of Meat in Broilers
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
31 |
Poultry by product meal in the diet of broiler chicks
AZMAN MEHMET ALİ,DALKILIÇ BESTAMİ
|
32 |
The Investigation of Possible Use of Unmarketable Cracked Eggs in Lamb Milk Replacer
GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
33 |
Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi
ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ
|
34 |
Sıcaklık Stresi Altında Yetiştirilen Bıldırcınlarda Tatlı Su Midyesi Kabuklarının Kalsiyum Kaynağı Olarak Kullanılma Olanakları Yumurta Verimi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ
|
35 |
The Effect of Dietary Black Cumin Seeds Nigella Sativa L in Diets on the Performance of Broilers
GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET
|
36 |
Effect of feeding coriander Coriandrum sativum L on egg production performance and nutrient retention in laying Japanese quails
GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
37 |
The Use of Unmarketable Cracked Eggs and Whey to Increase The Nutritive Value of Barley Straw
ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
38 |
Rasyona İlave Edilen Antibiyotik ve Kekik Yağının Etlik Piliçlerde Canlı Ağırlık Karkas ve Etlerin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET
|
39 |
Esans Yağ Karışımının Kekik Karanfil ve Anason Broylerlerde Canlı Ağırlık Karkas ve Etlerin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ
|
40 |
Supplemental Tallow on Digestibility of Nutrients in Sheep
ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL
|
41 |
Barınak Yoğunluğunun Toklularda Yem Tüketimi Canlı Ağırlık Artışı ve Yemden Yararlanma Üzerine Etkisi
GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL
|
42 |
Broyler Rasyonuna Katılan Kekik ve Anason Yağları İle Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi
GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET,ERTAŞ OSMAN NİHAT,DİKİCİ ABDULLAH,KARATEPE PINAR,CAN ÖZLEM PELİN
|
43 |
The Effect of an Essential Oil Mix Derived from Oregano Clove and Anise on Broiler Performance
ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN
|
44 |
The Effect of Anise Oil Pimpinella anisum L on Broiler Performance
ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
45 |
Effects of Microbial Phytase Supplementation on Feed Consumption and Egg Production of Laying Hens
ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ
|
46 |
The Effect of Coriander Seed Coriandrum Sativum L as Diet Ingredient on the Performance of Japanese Quail
GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
47 |
The Effect of a Dietary Supplement Coriander Seeds on the Fatty Acid Composition of Breast Muscle in Japanese Quail
ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,YILMAZ ÖKKEŞ
|
48 |
Elmanın Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılma Olanağının Araştırılması
ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
49 |
Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen 30 C Bıldırcın Coturnix Coturnix Japonica Rasyonlarına Katılan Tatlı Su Midyesi Kabuklarının Yumurta Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkisi
ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET
|
50 |
Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi
ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL
|
1 |
ZEYTİNYAĞI ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİNİN HAYVAN BESLEME ALANINDA DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI
DALKILIÇ BESTAMİ
|
---|---|
2 |
Effect of Thermotolerance Acquisition and Dietary Orange Peel Essential Oil on Histomorphometry and Serotonin-Immunoreactive Endocrine Cell Numbers in the Small Intestines of Heat Stressed Japanese Quails
BAYRAKDAR ALİ,DALKILIÇ BESTAMİ,YAMAN MİNE,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET
|
3 |
Soğuk Stres Koşulları Altında Yetiştirilen Etlik Japon Bıldırcını Karma Yemlerine İlave Edilen Saponince Zengin Çöven Ekstraktının Göğüs Eti Yağ Asidi Profili Üzerine Etkisi
DALKILIÇ BESTAMİ
|
4 |
Effect of dietary orange peel essential oil on physiological biochemical and metabolic responses of Japanese quails as affected by early age thermal conditioning and fasting
DALKILIÇ BESTAMİ,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET,BAYKALIR YASİN
|
5 |
Effect of dietary orange peel extract on physiological biochemical and metabolic responses of Japanese quail reared under low ambient temperature
ÇİFTÇİ MEHMET,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ,YILMAZ ÖKKEŞ,İFLAZOĞLU SEDA,ÖZÇELİK MEHTAP,BAYKALIR YASİN,TONBAK FADİME,BAHŞİ MUAMMER
|
6 |
Effect of Orange Peel Essential Oil and Thermotolerance Acquisition on Oxidative Stress Parameters of Liver Heart and Spleen in Heat Stressed Japanese Quails
DALKILIÇ BESTAMİ,ÖZÇELİK MEHTAP,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET
|
7 |
Karanfil Esans Yağının Etlik Piliçlerde Sindirilme Derecesi Performans ve İnce Bağırsak Koliform Sayısına Etkisi
DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT
|
8 |
Piyasadaki Tavuk Unu Örneklerinde Bazı Mikrobiyolojik Kriterlerin Araştırılması
DALKILIÇ BESTAMİ,YALÇIN HALİL
|
9 |
Piyasada Satılan Tavuk Unu Örneklerinde Salmonella spp nin Araştırılması
YALÇIN HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
10 |
Zenginleştirilmiş Yerleşim Düzeninin Etlik Piliçlerde Performans Refah Tavuk Eti Kompozisyonu ve Serum Kolesterolü Üzerine Etkileri
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,BAHŞİ MUAMMER
|
11 |
Etlik Piliç Rasyonlarına Tarçın Yağı İlavesinin Performans ve Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi
ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ARSLAN ORHAN
|
12 |
Etlik Piliç Rasyonlarına Tarçın Yağı İlavesinin Abdominal Yağ ve Karaciğer Dokusu Yağ Asitleri Kompozisyonuna Etkisi
DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜVENÇ MEHMET
|
13 |
Soğuk Çevre Şartlarında 15 C Yetiştirilen Etlik Piliçlerde Yüksek Enerjili Diyetlere Selenyum ve C Vitamini Katkısının Lipit Peroksidasyon Üzerine Etkileri
TATLI SEVEN PINAR,SEVEN İSMAİL,YILMAZ SEVAL,DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ
|
14 |
Etlik Piliçlerde Farklı Yerleşim Sıklığı ve Yemleme Sisteminin Piliç Eti Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,ÇİFTÇİ MEHMET,YILMAZ ÖKKEŞ,DALKILIÇ BESTAMİ
|
15 |
Etlik Piliçlerde Farklı Yerleşim Sıklığı ve Yemleme Sisteminin Performans Karkas ve Ekonomik Özellikler Üzerine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,BAYRAKTAR METİN,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ARSLAN ORHAN
|
16 |
Etlik Piliçlerde Farklı Yerleşim Sıklığı ve Yemleme Sisteminin Piliç Eti Bileşimi ile Serum Kolesterol ve Yağ Asitleri Düzeyine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,YILMAZ ÖKKEŞ,ÇİFTÇİ MEHMET
|
17 |
Esans Yağ Karışımının Kekik Karanfil ve Anason Etlik Piliçlerlerde Canlı Ağırlık Karkas ve Etlerin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ
|
18 |
Rasyona İlave Edilen Antibiyotik ve Kekik Yağının Etlik Piliçlerde Canlı Ağırlık Karkas ve Etlerin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET
|
19 |
Etlik Piliç Rasyonlarına İlave Edilen Antibiyotik ve Anason Yağının Canlı Ağırlık Karkas Özellikleri ve Etin Duyusal Özellikleri Üzerine Olan Etkileri
ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
20 |
Effects Of Supplementations Of Antioxidants Selenium And Vitamin C Triiodothyronine T3 Hormone And Iodine On Biochemical Parameters And Antioxidant Enzyme Activities In Cold Stressed Broilers 15 C
TATLI SEVEN PINAR,YILMAZ SEVAL,SEVEN İSMAİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
21 |
Effects Of Dietary Supplemental Antioxidants Selenium and Vitamin C and Hormone Iodine And Triiodothyronine T3 on Performance Nutrients Retention and Relative Organ Weights in Cold Stressed Broilers 15 C
TATLI SEVEN PINAR,DALKILIÇ BESTAMİ,SEVEN İSMAİL,ARSLAN ORHAN
|
22 |
Broyler Rasyonlarına Katılan Kekik ve Anason Yağları ile Antibiyotiğin Toplam Sekal Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi
DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET
|
23 |
Silolamada Yoncaya Şeker ve Arpaya Alternatif Olarak Pazarlanamayan Elmanın Katılma Olanağının Araştırılması
ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
24 |
Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi
ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
25 |
Etlik Piliç Rasyonuna Katılan Çinko ve Mikrobiyel Fitaz Enziminin Performans ve Dokularda Zn Birikimi Üzerine Etkisi
DALKILIÇ BESTAMİ,AZMAN MEHMET ALİ,ÇİFTÇİ MEHMET,TELO SELDA
|
26 |
Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen 30 C Bıldırcın Coturnix Coturnix Japonica Rasyonlarına Katılan Tatlı Su Midyesi Kabuklarının Unio Elangatus Eucirrus Bourguignat Shell Yumurta Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkisi
ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET
|
27 |
The Effect of an Essential Oil Mix Derived from Oregano Clove and Anise on Broiler Performance
ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ,ŞİMŞEK ÜLKÜ GÜLCİHAN
|
28 |
The Effect of Coriander Seeds Sativum L in Diets on the Performance of Japanese Quail
GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
29 |
The Effect of Anise Oil Pimpinella anisum L on Broiler Performance
ÇİFTÇİ MEHMET,GÜLER TALAT,DALKILIÇ BESTAMİ,ERTAŞ OSMAN NİHAT
|
30 |
The Effect of Coriander Seeds Sativum L on Egg Production Egg Quality and Digestibility of Nutrients in Japanese Quail
GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
31 |
The Effect of Coriander Seeds Sativum L in Diets on The Carcass Characteristic of Japanese Quail
GÜLER TALAT,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
32 |
Broyler Rasyonlarına Katılan Tavuk Unu nun Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkileri
AZMAN MEHMET ALİ,HALİFEOĞLU İHSAN,DALKILIÇ BESTAMİ
|
33 |
Sıcaklık Stresi Altında Yetiştirilen 30 C Bıldırcın Rasyonlarına Kalsiyum Kaynağı Olarak Farklı Oranlarda Katılan Tatlı Su Midyesi Kabuklarının Unio Elangatus Eucirrus Bourguignat Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,DALKILIÇ BESTAMİ
|
34 |
The Effect of Poultry By Product Meal on the Performance of Broiler Chicks
AZMAN MEHMET ALİ,DALKILIÇ BESTAMİ
|
35 |
Toklu Besisi Rasyonlarında Pazar Dışı Kırık Yumurta ve Peyniraltı Suyu Katılmış Arpa Samanın Kuru Yonca Yerine Kullanılma Olanağı
ERTAŞ OSMAN NİHAT,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
36 |
Elmanın Şeker ve Arpaya Alternatif Karbonhidrat Kaynağı Olarak Yonca Silajına Katılması
GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ERTAŞ OSMAN NİHAT,ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,DALKILIÇ BESTAMİ
|
37 |
Pazar Dışı Kırık Yumurtaların Kuzu Süt İkame Yeminde Kullanılma Olanağının Araştırılması
ÇERÇİ İBRAHİM HALİL,GÜLER TALAT,ÇİFTÇİ MEHMET,ERTAŞ OSMAN NİHAT,DALKILIÇ BESTAMİ
|
38 |
Tavuk Ununun Etlik Piliç Rasyonlarında Kullanımı
AZMAN MEHMET ALİ,DALKILIÇ BESTAMİ
|
39 |
Effects of Heat Treatment and Rolling Dry of Fullfat Soybean on Hematological Paramaters Plasma Vitamin A and E Levels in Sheep
KÜÇÜKAYAZ MUSTAFA,NAZIROĞLU MUSTAFA,UĞUZ ABDÜLHADİ CİHANGİR,DALKILIÇ BESTAMİ,ÇİFTÇİ MEHMET
|
1 |
Portakal Kabuğu Esans Yağı Kullanılan Japon Bıldırcınlarında Telafi Büyümesi
Hayvan Besleme yem katkı
|
---|---|
2 |
Farklı Yerleşim Sıklığı ve Yemleme Sisteminin Etlik Piliçlerde Performans Ve Yağ Metabolizması Üzerine Etkisi
|
3 |
Etlik Piliç Rasyonlarına Farklı Dozda Tarçın Ekstraktı İlavesinin Performans ile Bazı Doku ve Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
|
4 |
Karanfil Ekstraktının Broylerlerde Performans Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Sindirim Organları Ağırlığı ve Bağırsaklardaki Toplam Koliform Bakteri Sayısı Üzerine Etkisi
|
1 |
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI
İLÇE TARIM MD.V.
|
---|---|
2 |
GATA EĞİTİM HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ
VETERİNER HEKİM ASTEĞMEN
|
3 |
KİLİS İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ
VETERİNER HEKİM
|
4 |
KATİBOĞLU ET VE ET ÜRÜNLERİ
SORUMLU YÖNETİCİ
|
1 |
Veteriner Cerrahi Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler
Yazar Adı: DALKILIÇ BESTAMİ
, Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
|
---|---|
2 |
Hayvan Besleme ve Hastalıkları Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler
Yazar Adı: DALKILIÇ BESTAMİ
, Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
|
3 |
Research And Evaluations In The Field Of Veterinary Internal Medicine
Yazar Adı: DALKILIÇ BESTAMİ
, Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2011-2012 | Organik Kimya | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2013-2014 | Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği | Türkçe | 3 |
2 | 2013-2014 | Hayvan Besleme II | Türkçe | 3 |
3 | 2013-2014 | Hayvan Besleme I | Türkçe | 3 |
4 | 2013-2014 | Hayvan Beslemeye Giriş | Türkçe | 2 |
5 | 2013-2014 | At Yetiştiriciliği ve Sağlığı | Türkçe | 2 |
6 | 2013-2014 | Çevre Koruma | Türkçe | 2 |
7 | 2013-2014 | Rasyon Düzenleme | Türkçe | 2 |
8 | 2013-2014 | Karma Yem Teknolojisi ve Pazarlaması | Türkçe | 2 |
9 | 2011-2012 | Sürü Sağlığı ve Hijyeni I | Türkçe | 3 |
10 | 2011-2012 | Sürü Sağlığı ve Hijyeni II | Türkçe | 3 |
11 | 2011-2012 | Enfeksiyonlara Giriş | Türkçe | 4 |
12 | 2011-2012 | Enfeksiyon Hastalıkları ve Koruma | Türkçe | 3 |