GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
1 |
Turizmde İleri Araştırmalar
Bölüm Adı: Geleceğin Mutfağı: "Yapay Et, Bitkisel Proteinler ve Alternatif Gıdalar" |
---|---|
2 |
Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler Cilt 1
Bölüm Adı: Bölüm 22. Gaziantep Mutfağı ve Gastromilliyetçilik |
3 |
Sosyal & Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler-1
Bölüm Adı: Bölüm 12. Kilis Yöresel Türkülerinde Mutfak Kültürün İncelenmesi |
4 |
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Araştırma ve Derlemeler I
Bölüm Adı: Bölüm 6. Gaziantep ve Gastronomi Üzerine |
5 |
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler II
Bölüm Adı: Uluslararası perspektiften Türkiye’nin coğrafi işaret üzerine yapılan çalışmaların incelenmesi |
6 |
Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Teori ve Araştırmalar
Bölüm Adı: Bölüm 31. Türkiye'de Gastronomi Turizmi Üzerine Yapılan Çalışmaların İncelenmesi |
7 |
MÜHENDİSLİK VEMİMARLIK BİLİMLERİTeori, Güncel Araştırmalar ve Yeni Eğilimler/2
Bölüm Adı: BÖLÜM IV. UN ÜRETİMİNDE BUĞDAYI TAVLAMA ve ÖĞÜTME PROSESLERİ |
8 |
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK BİLİMLERİ: Teori, Güncel Araştırmalar ve Yeni Eğilimler
Bölüm Adı: BÖLÜM III. UN ÜRETİMİNDE BUĞDAY TEMİZLEME PROSESLERİ |
9 |
Gıda Bilimi ve Teknolojisi için Teknik İngilizce/ Technical English for Food Science and Technology
Yazar(lar): PEKMEZ HATİCE |
10 |
Effect of Ozonation on Selected Properties of Starches
Yazar(lar): PEKMEZ HATİCE |
1 |
Valorization of fruit processing by-products: free, esterified, and insoluble bound phytochemical extraction from cherry (Prunus avium) tissues and their biological activities
YÜKSEKAYA ŞEHRİBAN,BAŞYİĞİT BÜLENT,SAĞLAM HİDAYET,PEKMEZ HATİCE,CANSU ÜMRAN,KARAASLAN ASLİYE,KARAASLAN MEHMET
|
---|---|
2 |
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
ASLAN SULTAN,AKAN HASAN,PEKMEZ HATİCE
|
3 |
Quality characteristics and antioxidant properties of bread incorporated by black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE
|
4 |
Properties of Flour used in Flat Bread (Gaziantep pita) Production
PEKMEZ HATİCE
|
5 |
Effect of Ozonation on the Properties of Dry and Moisturized Bread Wheat Grain with and without Bran
PEKMEZ HATİCE
|
6 |
Anthocyanin Enigma
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE,TÜRKER NÜZHET İKBAL
|
7 |
Properties of Gaziantep Pita
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
8 |
Ortaca (Muğla) Yöresinde Halk Arasında Kullanılan Bazı Bitkiler/ Some of the Plants Species used Among the Local People in Ortaca (Muğla)
AKAN HASAN,ÖZ AYDIN,PEKMEZ HATİCE
|
9 |
Quality and Antioxidant Properties of Black Carrot(Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef.) FiberFortified Flat Bread (Gaziantep Pita)
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
10 |
Physicochemical characteristics and flourgraph properties of wheat varieties (Triticum aestivum L.) used in flat bread (Gaziantep pita)
PEKMEZ HATİCE
|
11 |
Pulse processing technology
PEKMEZ HATİCE
|
12 |
Pasta and Healthy Nutrition/ Makarna ve Sağlıklı Beslenme
PEKMEZ HATİCE
|
13 |
Makarna üretiminde kullanılan hammaddelerin özellikleri/ The characteristics of raw materials used in pasta production
PEKMEZ HATİCE
|
14 |
Bakliyat İşleme Teknolojisi
PEKMEZ HATİCE
|
15 |
Tahıl Ürünlerinde Lisanslı Depoculuk
PEKMEZ HATİCE
|
16 |
Cereal Storage Techniques: A Review
PEKMEZ HATİCE
|
17 |
Haber Katkı Maddeleri Bilimsel Kurutulmuş nanenin genel özellikleri
PEKMEZ HATİCE
|
18 |
Effects of Semicontinuous and Batch System Ozonation on Wheat and Corn Starches
PEKMEZ HATİCE
|
19 |
Kurutulmuş nanenin genel özellikleri
PEKMEZ HATİCE
|
20 |
Effect of aqueous ozonation on the pasting flow and gelatinization properties of wheat starch
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
21 |
Effects of ozonation on thermal structure and rheological properties of rice starch in aqueous solution
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
22 |
Effect of drying methods on the moisture sorption isotherms and thermodynamic properties of mint leaves
DALGIÇ ALİ COŞKUN,PEKMEZ HATİCE,BELİBAĞLI KADİR BÜLENT
|
23 |
Ozonation of corn and potato starch in aqueous solution: effects on the thermal pasting and structural properties
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
24 |
Effects of ozone on functional properties of proteins
UZUN KARKA HİCRAN,İBANOĞLU ESRA,PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
25 |
Structure Physico chemical and Microbiological Properties of Ozone oxidized Wheat Corn Potato and Rice Starches
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
26 |
Gıdaların Ozonlanması
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
27 |
Makarna çeşitleri ve şekilleri/ Pasta varieties and shapes
PEKMEZ HATİCE
|
1 |
Türkiye'nin Bölgesel Vegan ve Vejetaryen Yemekleri
GÜLLÜOĞLU SENA, PEKMEZ HATİCE
|
---|---|
2 |
Vegan Yiyecek (Vegan Food) Üzerine Yapılmış Çalışmaların İncelenmesi
ERİK SEMA NUR, PEKMEZ HATİCE
|
3 |
Keme Mantarı (Terfezia Boudieri Chatin) Üzerine Yapılan Çalışmaların İncelenmesi/ Studies on Keme Mushroom (Terfezia Boudieri Chatin)
PEKMEZ HATİCE, GÜLLÜOĞLU SENA
|
4 |
Coğrafi İşaretler ve Gastronomi Turizmi ile Markalaşan Şehir Gaziantep/ Gaziantep, The City Branded with Geographical Signs and Gastronomy Tourism
PEKMEZ HATİCE
|
5 |
A study on determining the unit price of black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber fortified bread
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE
|
6 |
Quality characteristics and antioxidant properties of bread incorporated by black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
7 |
Şanlıurfa’da Doğal Beslenmede Kullanılan Bazı Gıda Bitkileri
BALOS MEHMET MARUF,AKAN HASAN,PEKMEZ HATİCE
|
8 |
Quality and antioxidant properties of black carrot (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef) fiber fortified Gaziantep pita
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE
|
9 |
Wheat to Bulgur
PEKMEZ HATİCE
|
10 |
Cowpea Processing
PEKMEZ HATİCE
|
11 |
Properties of Gaziantep pita
PEKMEZ HATİCE,BAY YILMAZ BETÜL
|
12 |
Anthocyanin Enigma
BAY YILMAZ BETÜL,PEKMEZ HATİCE,TÜRKER NÜZHET İKBAL
|
13 |
Properties of Mint due to Usage Areas
PEKMEZ HATİCE
|
14 |
Pulse processing technology
PEKMEZ HATİCE
|
15 |
Semolina Properties in Pasta
PEKMEZ HATİCE
|
16 |
Licensed Storage of Cereal and Cereal Products
PEKMEZ HATİCE
|
17 |
Production and properties of yufka used in baklava making
PEKMEZ HATİCE
|
18 |
Cereal storage techniques
PEKMEZ HATİCE
|
19 |
Baklava
KOÇ BANU,PEKMEZ HATİCE
|
20 |
Gaziantep Baklavasında Kullanılan Hammaddelerin Özellikleri
PEKMEZ HATİCE,KOÇ BANU
|
21 |
Ekmek İsrafı ve Bayat Ekmekli Yemekler Konferansı 2014
PEKMEZ HATİCE
|
22 |
Farklı kurutma tekniklerinin nanenin rengi üzerine etkileri
PEKMEZ HATİCE,DALGIÇ ALİ COŞKUN
|
23 |
Farklı seyreltide hazırlanarak ozonlanmış mısır nişastasının jelatinizasyon özellikleri
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
24 |
Effect of ozonation on the structure characteristics of wheat corn and potato starches
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
25 |
Ozonation of wheat kernels
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
26 |
Ozonation of hard soft wheat without bran
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ŞENOL
|
27 |
Gıdaların Ozonlanması
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ESRA,İBANOĞLU ŞENOL
|
28 |
Ozonation of cereal and cereal products
PEKMEZ HATİCE,İBANOĞLU ESRA,İBANOĞLU ŞENOL
|
29 |
Nanenin Su Soğurma İzotermlerinin Modellenmesi
PEKMEZ HATİCE,DALGIÇ ALİ COŞKUN
|
1 |
Yaslıca Beldesi ve Arıkök Köyü’nün Etnobotanik Açıdan Araştırılması
|
---|---|
2 |
TÜBİTAK 2237-A Disiplinlerarası Gastronomi Buluşması Projesi
|
3 |
Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilecek Meyve Suyu Konsantrelerinin ve Bu Konsantrelerle Hazırlanacak Sosların Fizikokimyasal Duyusal ve Reolojik Özellikleri
|
4 |
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: "Gastrodiplomasi"
|
1 |
Food Chemistry, Processing, and Storage
Yazar Adı: BULUT SOLAK BİRSEN,PEKMEZ HATİCE,KESKİN NURHAN
, Yayın Yeri: Clausius Scientific Press Inc.
|
---|---|
2 |
Turizmde İleri Araştırmalar
Yazar Adı: PEKMEZ HATİCE
, Yayın Yeri: Yaz Yayınları
|
3 |
Mesleki İngilizce: Dış Ticarette Kullanılan Belgeler/Technical English: Documents Used in Foreign Trade
Yazar Adı: PEKMEZ HATİCE
, Yayın Yeri: Gaziantep Üniversitesi Yayınları
|
4 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler
Yazar Adı: PEKMEZ HATİCE
, Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
|
5 |
SCIREA Journal of Food
Yazar Adı: PEKMEZ HATİCE
, Yayın Yeri: SCIREA
|
6 |
Journal of Modern Crop Science
Yazar Adı: PEKMEZ HATİCE,KUNTER BİRHAN,KESKİN NURHAN,KOMA A J,BOUND SALLY,ESTREMS MANUEL,CAI E V,ZHENG H K,ÇAKIR EMRE S,VIRTANEN T KRYSZTOD
, Yayın Yeri: Clausius Scientific Press Inc.
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2021-2022 | ÜRGE599 Yüksek Lisans Tez Çalışması | Türkçe | 0 |
2 | 2021-2022 | ÜRGE899 Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı | Türkçe | 0 |
3 | 2022-2023 | SBE501 Sosyal Bilimlerde Etik ve Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 3 |
4 | 2022-2023 | GMS899 Uzmanlık Alanı | Türkçe | 0 |
5 | 2022-2023 | GMS598 Yüksek Lisans Tezi | Türkçe | 0 |
6 | 2023-2024 | GMS525 Proje Hazırlama ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
7 | 2023-2024 | GMS526 Gastronomide Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 3 |
8 | 2023-2024 | GMS598 Yüksek Lisans Tezi | Türkçe | 0 |
9 | 2023-2024 | GMS899 Uzmanlık Alanı | Türkçe | 0 |
10 | 2023-2024 | GMS799 Seminer | Türkçe | 0 |
11 | 2024-2025 | GMS799 Seminer | Türkçe | 0 |
12 | 2024-2025 | GMS899 Uzmanlık Alanı | Türkçe | 0 |
13 | 2024-2025 | GMS598 Yüksek Lisans Tezi | Türkçe | 0 |
14 | 2024-2025 | GMS526 Gastronomide Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2022-2023 | GMS101 Beslenmenin Temel ilkeleri | Türkçe | 3 |
2 | 2022-2023 | GMS307 Menü Planlama ve Maliyet Analizi | Türkçe | 2 |
3 | 2022-2023 | GMS403 İçecekler ve Özellikleri | Türkçe | 2 |
4 | 2022-2023 | GMS407 Bitirme Projesi I | Türkçe | 1 |
5 | 2022-2023 | GMS425 Vejetaryen Mutfak | Türkçe | 4 |
6 | 2022-2023 | GMS102 Gıda Hijyeni ve Güvenliği | Türkçe | 3 |
7 | 2022-2023 | GMS310 Kalite Yönetimi ve Katkı Maddeler | Türkçe | 3 |
8 | 2022-2023 | GMS408 Bitirme Projesi II | Türkçe | 2 |
9 | 2023-2024 | GMS407 Bitirme Projesi I | Türkçe | 1 |
10 | 2023-2024 | GMS327 Gıda ve Beslenme Enformasyonu | Türkçe | 2 |
11 | 2023-2024 | GMS328 Gastronomide Tahıl ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 2 |
12 | 2023-2024 | GMS403 İçecekler ve Özellikleri | Türkçe | 2 |
13 | 2024-2025 | GMS407 Bitirme Projesi I | Türkçe | 1 |
14 | 2023-2024 | GMS102 Gıda Hijyeni ve Güvenliği | Türkçe | 3 |
15 | 2023-2024 | GMS408 Bitirme Projesi II | Türkçe | 2 |
16 | 2024-2025 | GMS101 Beslenmenin Temel ilkeleri | Türkçe | 3 |
17 | 2024-2025 | GMS327 Gıda ve Beslenme Enformasyonu | Türkçe | 2 |
18 | 2024-2025 | GMS328 Gastronomide Tahıl ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2013-2014 | NTGT 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
2 | 2013-2014 | NTKT 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
3 | 2013-2014 | NTUP 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
4 | 2013-2014 | NTKT 215 Enstrumental Analiz | Türkçe | 2 |
5 | 2013-2014 | NTUP 215 Enstrumental Analiz | Türkçe | 2 |
6 | 2014-2015 | NTGT 181 GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
7 | 2014-2015 | NTKT 181 GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
8 | 2014-2015 | NTUP 181 GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
9 | 2014-2015 | NTGT 209 MESLEKİ İNGİLİZCE I | İngilizce | 2 |
10 | 2014-2015 | NTKT 209 MESLEKİ İNGİLİZCE I | İngilizce | 2 |
11 | 2014-2015 | NTUP 209 MESLEKİ İNGİLİZCE I | İngilizce | 2 |
12 | 2014-2015 | NTUP 201 TAHIL ÜRÜNLERİ DEĞİRMENCİLİĞİ | Türkçe | 3 |
13 | 2014-2015 | NTGT 203 HUBUBAT VE BAKLİYAT ÜRÜNLERİ | Türkçe | 3 |
14 | 2014-2015 | NTED 100 İŞYERİ EĞİTİMİ I | Türkçe | 6 |
15 | 2014-2015 | NTGT 204 MESLEKİ İNGİLİZCE II | İngilizce | 2 |
16 | 2014-2015 | NTKT 204 MESLEKİ İNGİLİZCE II | İngilizce | 2 |
17 | 2014-2015 | NTUP 204 MESLEKİ İNGİLİZCE II | İngilizce | 2 |
18 | 2014-2015 | NTKT 106 GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
19 | 2014-2015 | NTUP 208 UN ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
20 | 2014-2015 | NTUP 210 EKMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
21 | 2014-2015 | NTUP 214 MAKARNA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
22 | 2014-2015 | NTUP 218 BULGUR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
23 | 2014-2015 | NTGT 206 ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
24 | 2014-2015 | NTED 200 İŞYERİ EĞİTİMİ II | Türkçe | 6 |
25 | 2015-2016 | NTGT203 HUBUBAT VE BAKLİYAT ÜRÜNLERİ | Türkçe | 3 |
26 | 2015-2016 | NTUP201 TAHIL ÜRÜNLERİ DEĞİRMENCİLİĞİ | Türkçe | 3 |
27 | 2015-2016 | NTED 200 İŞYERİ EĞİTİMİ 2 | Türkçe | 6 |
28 | 2015-2016 | NTGT 209 MESLEKİ İNGİLİZCE I | İngilizce | 2 |
29 | 2015-2016 | NTKT 209 MESLEKİ İNGİLİZCE I | İngilizce | 2 |
30 | 2015-2016 | NTUP 209 MESLEKİ İNGİLİZCE I | İngilizce | 2 |
31 | 2015-2016 | INF 297 ETKİNLİKLERE KATILIM | Türkçe | 6 |
32 | 2015-2016 | NTGT 204 MESLEKİ İNGİLİZCE 2 | İngilizce | 2 |
33 | 2015-2016 | NTKT 204 MESLEKİ İNGİLİZCE 2 | İngilizce | 2 |
34 | 2015-2016 | NTUP 204 MESLEKİ İNGİLİZCE 2 | İngilizce | 2 |
35 | 2015-2016 | NTED 200 İŞYERİ EĞİTİMİ 2 | Türkçe | 6 |
36 | 2015-2016 | NTED 100 İŞYERİ EĞİTİMİ 1 | Türkçe | 6 |
37 | 2015-2016 | NTUP 214 MAKARNA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
38 | 2015-2016 | NTUP 218 BULGUR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
39 | 2015-2016 | NTUP 216 SİLO VE DEPOLAMA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
40 | 2016-2017 | NTGT 203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
41 | 2016-2017 | NTGT 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
42 | 2016-2017 | NTKT/NTUP 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
43 | 2016-2017 | NTED 200 İş yeri Eğitimi II | İngilizce | 6 |
44 | 2016-2017 | INF 297 Etkinliklere Katılım | Türkçe | 6 |
45 | 2016-2017 | NTUP 201 Tahıl Ürünleri Değirmenciliği | Türkçe | 3 |
46 | 2016-2017 | NTED 100 İş yeri Eğitimi I | Türkçe | 6 |
47 | 2016-2017 | NTGT 204 Mesleki İngilizce II | İngilizce | 2 |
48 | 2016-2017 | NTKT/NTUP 204 Mesleki İngilizce II | İngilizce | 2 |
49 | 2016-2017 | NTUP 214 Makarna Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
50 | 2016-2017 | NTUP 216 Silo ve Depolama Teknolojisi | Türkçe | 3 |
51 | 2016-2017 | NTUP 208 Un Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
52 | 2016-2017 | NTUP 210 Ekmek Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
53 | 2016-2017 | NTKT 208 Kalite Güvence Sistemleri | Türkçe | 3 |
54 | 2016-2017 | NTUP 202 Hububat Analizleri ve Katkı Maddeleri | Türkçe | 4 |
55 | 2016-2017 | NTUP 220 Bakliyat İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
56 | 2016-2017 | NTUP 218 Bulgur Teknolojisi | Türkçe | 2 |
57 | 2016-2017 | NTUP 205 Değirmencilik Bilimi ve İlkeleri | Türkçe | 4 |
58 | 2016-2017 | NTUP 207 Değirmen Bakımı ve Uzmanlığı | Türkçe | 2 |
59 | 2017-2018 | NTUP207 Değirmen Bakımı ve Uzmanlığı | Türkçe | 2 |
60 | 2017-2018 | NTUP213 Değirmencilik Bilimi ve İlkeleri | Türkçe | 4 |
61 | 2017-2018 | NTUP203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
62 | 2017-2018 | NTGT203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
63 | 2017-2018 | NTUP107 Hububat Bilimi ve Sanayisine Giriş | Türkçe | 2 |
64 | 2017-2018 | NTGT/NTKT209 Enstrümental Analiz | Türkçe | 2 |
65 | 2017-2018 | NTUP209 Tahıl Ürünlerinde Enstrümental Analiz | Türkçe | 2 |
66 | 2017-2018 | NTKT208 Kalite Güvence Sistemleri | Türkçe | 3 |
67 | 2017-2018 | NTGT204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
68 | 2017-2018 | NTUP204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
69 | 2017-2018 | NTKT/NTUP204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
70 | 2017-2018 | NTUP214 Makarna Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
71 | 2017-2018 | NTUP202 Hububat Analizleri | Türkçe | 4 |
72 | 2017-2018 | NTUP208 Un ve Ekmek Üretim Teknolojisi | Türkçe | 3 |
73 | 2018-2019 | NTGT/NTUP203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
74 | 2018-2019 | NTUP107 Hububat Bilimi ve Sanayisine Giriş | Türkçe | 2 |
75 | 2018-2019 | NTGT/NTUP201 Temel Hesaplama Teknikleri | Türkçe | 3 |
76 | 2018-2019 | NTGT213 Et ve Et Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 3 |
77 | 2018-2019 | NTED100 İşyeri Eğitimi | Türkçe | 5 |
78 | 2017-2018 | NTED100 İşyeri Eğitimi | Türkçe | 5 |
79 | 2017-2018 | NTED200 İşyeri Eğitimi | Türkçe | 5 |
80 | 2018-2019 | NTED200 İşyeri Eğitimi | Türkçe | 5 |
81 | 2018-2019 | NTGT204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
82 | 2018-2019 | NTUP204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
83 | 2018-2019 | NTUP214 Makarna Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
84 | 2018-2019 | NTUP202 Hububat Analizleri | Türkçe | 4 |
85 | 2018-2019 | NTED İşyeri Eğitimi | Türkçe | 6 |
86 | 2017-2018 | NTED İşyeri Eğitimi | Türkçe | 6 |
87 | 2016-2017 | NTED İşyeri Eğitimi | Türkçe | 6 |
88 | 2016-2017 | NTKT 201 Kurutulmuş Gıda Teknolojisi | Türkçe | 3 |
89 | 2019-2020 | NTGT/NTUP201 Temel Hesaplama Teknikleri | Türkçe | 3 |
90 | 2019-2020 | NTGT/NTUP203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
91 | 2019-2020 | NTED100 İşyeri Eğitimi | Türkçe | 5 |
92 | 2019-2020 | NTED200 İşyeri Eğitimi | Türkçe | 5 |
93 | 2019-2020 | NTGT109 Matematik | Türkçe | 3 |
94 | 2019-2020 | NTUP109 Matematik | Türkçe | 3 |
95 | 2019-2020 | NTUP213 Değirmencilik Bilimi ve İlkeleri | Türkçe | 4 |
96 | 2019-2020 | NTGT204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
97 | 2019-2020 | NTUP204 Mesleki İngilizce | İngilizce | 3 |
98 | 2019-2020 | NTUP214 Makarna Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
99 | 2019-2020 | NTUP202 Hububat Analizleri | Türkçe | 4 |
100 | 2019-2020 | NTGT106 Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
101 | 2019-2020 | TDP101Toplumsal Duyarlılık Projesi-I | Türkçe | 1 |
102 | 2019-2020 | TDP102 Toplumsal Duyarlılık Projesi-II | Türkçe | 2 |
103 | 2020-2021 | NTGT109 MATEMATİK | Türkçe | 3 |
104 | 2020-2021 | NTGT204 MESLEKİ İNGİLİZCE | İngilizce | 3 |
105 | 2020-2021 | NTUP214 MAKARNA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
106 | 2020-2021 | NTUP202 HUBUBAT ANALİZLERİ | Türkçe | 4 |
107 | 2020-2021 | NTED100 İŞYERİ EĞİTİMİ | Türkçe | 5 |
108 | 2020-2021 | NTED200 İŞYERİ EĞİTİMİ | Türkçe | 5 |
109 | 2020-2021 | NTUP109 MATEMATİK | Türkçe | 3 |
110 | 2020-2021 | NTUP204 MESLEKİ İNGİLİZCE | İngilizce | 3 |
111 | 2020-2021 | NTUP167 DEĞİRMENCİLİK BİLİMİ ve İLKELERİ | Türkçe | 4 |
112 | 2020-2021 | NTUP003 HUBUBAT ve BAKLİYAT ÜRÜNLERİ | Türkçe | 3 |
113 | 2020-2021 | NTUP163 HUBUBAT ve BAKLİYAT ÜRÜNLERİ | Türkçe | 3 |
114 | 2021-2022 | NTGT109 MATEMATİK | Türkçe | 3 |
115 | 2021-2022 | NTUP109 MATEMATİK | Türkçe | 3 |
116 | 2021-2022 | NTED200 İŞYERİ EĞİTİMİ | Türkçe | 5 |
117 | 2021-2022 | NTGT204 MESLEKİ İNGİLİZCE | İngilizce | 3 |
118 | 2021-2022 | NTUP204 MESLEKİ İNGİLİZCE | İngilizce | 3 |
119 | 2021-2022 | NTUP214 MAKARNA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
120 | 2012-2013 | NTUP 104 Tahıl İşleme İlkeleri I | Türkçe | 4 |
121 | 2012-2013 | NTGT 203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
122 | 2012-2013 | NTKT 215 Enstrumental Analiz | Türkçe | 2 |
123 | 2012-2013 | NTGT 215 Enstrumental Analiz | Türkçe | 2 |
124 | 2012-2013 | NTKT 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
125 | 2012-2013 | NTGT 209 Mesleki İngilizce I | İngilizce | 2 |
126 | 2012-2013 | NTGT 204 Mesleki İngilizce II | İngilizce | 2 |
127 | 2012-2013 | NTED 100 İşyeri Eğitimi I | Türkçe | 6 |
128 | 2013-2014 | NTGT 181 Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
129 | 2013-2014 | NTKT 181 Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
130 | 2013-2014 | NTUP 181 Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
131 | 2013-2014 | NTGT 203 Hububat ve Bakliyat Ürünleri | Türkçe | 3 |
132 | 2013-2014 | NTUP 201 Tahıl Ürünleri Değirmenciliği | Türkçe | 3 |
133 | 2013-2014 | NTED 100 İşyeri Eğitimi I | Türkçe | 6 |
134 | 2013-2014 | NTGT 204 Mesleki İngilizce II | İngilizce | 2 |
135 | 2013-2014 | NTKT 106 Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
136 | 2013-2014 | NTKT 204 Mesleki İngilizce II | İngilizce | 2 |
137 | 2013-2014 | NTED 200 İşyeri Eğitimi II | Türkçe | 6 |
138 | 2013-2014 | NTUP 106 Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
139 | 2013-2014 | NTUP 204 Mesleki İngilizce II | İngilizce | 2 |
140 | 2013-2014 | NTUP 210 Ekmek Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
141 | 2013-2014 | NTUP 214 Makarna Üretim Teknolojisi | Türkçe | 2 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Yaslıca Beldesi ve Arıkök Köyü (Şanlıurfa)'nün etnobotanik açıdan araştırılması | Sultan Aslan | Beyan | 2019 |
2 | Tamamlandı | Kiraz (Prunus avium L.) dokularının (posa, meyve eti, sap ve yaprak) fenolik madde içerikleri ve biyolojik aktivitelerinin araştırılması | Şehriban Yüksekkaya | Beyan | 2019 |
1 |
Temel Yangın Eğitimi
GAÜN Sivil Savunma Birimi tarafından Temel Yangın Eğitimi ve yangın tatbikatı
|
---|---|
2 |
Yayın hakemliği
"Effects on nutrients, functional properties and physicochemical characteristics of pretreated Highland barley by solid-state fermentation with Agaricus sinodeliciosus var. Chaidam ZJU-TP-08" makalesinin değerlendirilmesi
|
3 |
Yayın hakemliği
"Structural, functional, rheological and bilogical properties of collagen from the swim bladder of the Grass carp (Ctenopharyngodon idella)" makalesinin değerlendirilmesi
|
4 |
Yayın hakemliği
”Determination of Structural and Physical Properties of Starches Isolated from Six Varieties of Millet Grown in China” makalesinin değerlendirilmesi
|
5 |
Yayın hakemliği
”Isolation and Characterization of Starch from Pearl Millet(Pennisetum Typhoidium) flours” makalesinin değerlendirilmesi
|
6 |
Yayın hakemliği
"The effects of use of stale bread in tarhana production on product quality" makalesinin değerlendirmesi
|
7 |
Yayın hakemliği
”Effects of temperature annealing and additives on the textural characteristics of corn starch” makalesinin değerlendirilmesi
|
8 |
ISO 22000: 2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri (GGYS) Temel Eğitimi (Eğitmen)
ISO 22000; 2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri (GGYS) Temel Eğitimi'nde eğitmenlik görevi
|
9 |
Eğiticinin Eğitimi
Eğiticilerin eğitim tasarlarken konu hakimiyeti, katılım, risk, dikkat, esneklik, geribldirim ve zamanlama konularında eğitilmesi
|
10 |
F4ST Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Uzmanı Eğitimi Programı
"Avrupa Birliği'nde Gıda Güvenliği Denetim Sistemleri Semineri"
|
11 |
Yayın hakemliği
”Qality evaluation of noodles with cowpea substitution” makalesinin değerlendirilmesi
|
12 |
3. Uluslararası Zeugma Bilimsel Araştırmalar Kongresi Bilim ve Danışma Kurulu Üyeliği
Bilimsel Araştırmalar
|
13 |
ISO 9001: 2015 Revision
ISO 9001: 2015 Revizyonu
|
14 |
ISO 9001: 2008 Internal Assessor
ISO 9001: 2008 İç Tetkikçi
|
15 |
ISO 9001: 2008 Quality Management System
ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi
|
16 |
ISO 5001 Energy Management System
ISO 5001 Enerji Yönetim Sistemi
|
17 |
Stres ve Zaman Yönetimi
Stres ve Zaman Yönetimi
|
18 |
Etkili Konuşma ve Diksiyon
Etkili Konuşma ve Diksiyon
|
19 |
Takım Çalışması ve Yönetim Becerileri
Takım Çalışması ve Yönetim Becerileri
|
20 |
Etkili İletişim, Beden Dili ve İmaj Yönetimi
Etkili İletişim, Beden Dili ve İmaj Yönetimi
|
21 |
Cv Oluşturma ve Mülakat Teknikleri
Cv Oluşturma ve Mülakat Teknikleri
|
22 |
OHSAS 18001Occupational Helath and Safety
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği
|
23 |
ISO 14001 Environmental Management System
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
|
24 |
Eğiticiler için Diyagram Eğitimi
Eğiticiler için Diyagram Eğitimi Konuları✓ Öğütme Nedir? Diyagram Nedir? Diyagramcı Kimdir? ✓Öğütme elemanlarının sıralanışı, ✓ Öğütme elemanlarının çeşit, sayı ve özellikleri✓ Öğütme elemanlarının seçimi ve dizaynı✓ Doğru diyagram nasıl yapılır ve
|
25 |
Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) ile İşletme Denetimi
Yağlı Köfte için "coğrafi işaret tescilli" ibaresini kullanan işletmelerin denetimi
|
26 |
TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitiimi
TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi
|
27 |
Makarnalık Buğday Çalıştayı
Makarnalık buğday hakkında bilgiler, yetiştirilmesi, işlenmesi, verilen teşvikler, karşılaşılan sorunlar vs.
|
28 |
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Paydaşlar Çalıştayı
Üniversite-Sanayi İşbirliği, Kalkınma Çalışmaları ve Uygulamaları
|
29 |
Yayın hakemliği
”Effects of ultrasonication and aqueous ozonation on gelatinization and flow properties of potato starch” makalesinin değerlendirilmesi
|
30 |
TÜKSİAD Genel Kurul Toplantısı
Kuruyemiş Sektörü Stratejisi Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma
|
31 |
Yayın hakemliği
"Role of honey diastase on textural, thermal, microstructural, chemical, and sensory properties of different dodols" makalesinin değerlendirilmesi
|
32 |
Yayın hakemliği
”Characteristics of variably oxidized, cross-linked and cross-linked oxidized lotus (Nelumbo nucifera) rhizome starch” makalesinin değerlendirilmesi
|
33 |
TS EN ISO 17025:2017 Temel Eğitimi
TS EN ISO 17025:2017 Temel Eğitimi
|
34 |
İpekyolu Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programları
İpekyolu Kalkınma Ajansı KAYS Proje Değerlendirmede Bağımsız Değerlendiricilik (13 adet proje değerlendirme)
|
35 |
Metod Validasyon
Metod Validasyon Eğitimi
|
36 |
Dünya Gıda Günü Semineri
OSB Koleji öğrencilerini Dünya Gıda Günü hakkında bilgilendirme
|
37 |
Ekmek İsrafı ve Bayat Ekmekli Yemekler Konferansı
Dünya Gıda Günü’xxnde ekmek israfı ve bayat ekmekli yemekler hakkında üniversite öğrenci ve çalışanlarını bilgilendirme
|
38 |
Ölçme ve Değerlendirme Seminerleri
Ölçme ve Değerlendirme Yöntemleri
|
39 |
Yayın hakemliği
”Effect of extraction pH on the yield and physicochemical properties of polysaccharides extracts from peanut sediment of aqueous extraction process” makalesinin değerlendirilmesi
|
40 |
Chair in Session 2-D of "International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies"
Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
|
41 |
ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri (KYS) Temel Eğitimi (Eğitmen)
ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri (KYS) Temel Eğitimi'nde eğitmenlik görevi
|
42 |
Konuşmacı
Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı
|
43 |
Genel Metroloji ve Kalibrasyon
Genel Metroloji ve Kalibrasyon Eğitimi
|
44 |
Yayın hakemliği
"Improvement of the nutritional value, sensory properties, antioxidant capacity and bioavailability of corn gluten-wheat bran mixture by solid state fermentation with lactic acid bacteria and acid protease” makalesinin değerlendirilmesi
|
45 |
Yayın hakemliği
"Modified Sweet Potato Starch Edible Coating Incorporated with Cumin Essential Oil
Preserves Storage Quality of Early Crisp Pear" makalesinin değerlendirilmesi
|
46 |
Yayın hakemliği
”Gaseous Ozone at Low Concentration Modifies Crystallinity,Granular Morphology, Functional, Pasting and ThermalProperties of Arrowroot Starch (Maranta arundinaceae)” makalesinin değerlendirilmesi
|
47 |
Yayın hakemliği
”Gaseous Ozone at Low Concentration Modifies Crystallinity, Granular Morphology, Functional, Pasting and Thermal Properties of Arrowroot Starch (Maranta arundinaceae)” makalesinin değerlendirilmesi
|
48 |
TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
|
49 |
SPSS Programı
SPSS istatistik programı öğrenme ve uygulama
|
50 |
Yayın hakemliği
”Investigation of The Effect of Whole Pumpkin (Cucurbita pepo L.) Powder on Quality Criteria of Biscuits” makalesinin değerlendirilmesi
|
51 |
Chair in Session-1 of "GANUD - 3 International Conference On Gastronomy, Nutrition and Dietetics"
Gastronomy, Nutrition and Dietetics
|
52 |
Yayın hakemliği
”Effect of extraction pH on the yield and physicochemical properties of polysaccharides extracts from peanut sediment of aqueous extraction process” makalesinin değerlendirilmesi
|
53 |
Panelist
Gastrodiplomasinin Sosyal ve Ekonomik Etkileri
|
54 |
GAZİANTEP ESNAF AKADEMİSİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (GESMEM)KAPASİTE GELİŞTİRME FİZİBİLİTE RAPORU
Gaziantep Esnaf Akademisi Mesleki Eğitim Merkezi(GESMEM) Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İpekyolu Kalkınma Ajansı Fizibilite Destek Programı kapsamında Gaziantep Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği tarafından 2019 yılında hazırlanarak, finan
|
55 |
Yayın hakemliği
"Fate of Fusarium and Alternaria mycotoxins in whole grain triticale flour during extrusion process" makalesinin değerlendirilmesi
|
56 |
Yayın hakemliği
“Nutritional and functional properties of maize-beans composite flours” makalesinin değerlendirilmesi
|
57 |
English for Academics
English for Academics
|
58 |
Yayın hakemliği
"Role of honey diastase as a starchy food texture-modifier: Characterisation of textural, structural breakdown, mechanical, microstructural, chemical, and sensory properties of dodol" makalesinin değerlendirilmesi
|
59 |
Eğitmen
Gaziantep Mutfak Atölyesi
|
60 |
Bilirkişi raporu
Öğretim elemanı sınav incelemesi
|
61 |
Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu, 12. Uluslararası Kongre ve Sergisi
Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri
|
62 |
Yayın hakemliği
”Effect of drying and ozonation process on naturally contaminated wheat seeds” makalesinin değerlendirilmesi
|
63 |
Uluslararası Multidisipliner Doğa Bilimleri ve Mühendislik Kongresi (ICOMNAS-2021) Bilim Kurulu Üyeliği
Doğa Bilimleri ve Mühendislik
|
64 |
2.Uluslararası Mühendislik ve Doğa Bilimleri Çalışmaları Kongresi (ICENSS-2022) Bilim Kurulu Üyeliği
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Çalışmaları
|
65 |
Gaziantep Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması (Eğitmen)
Gaziantep Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması (Eğitmen)
|
1 |
Uluslararası Multidisipliner Doğa Bilimleri ve Mühendislik Kongresi Bilim Kurulu
Üye 2021 |
---|---|
2 |
3. Uluslararası Zeugma Bilimsel Araştırmalar Kongresi Bilim ve Danışma Kurulu
Üye 2019 |
3 |
Gaziantep Üniversitesi, Naci Topçuoğlu MYO, Performans Değerlendirme Kurulu
Başkan 2018 |
4 |
Gaziantep Üniversitesi, Naci Topçuoğlu MYO, İşyeri Eğitimi Takip Kurulu (İTAK)
Başkan 2016 |
5 |
Gaziantep Üniversitesi, Naci Topçuoğlu MYO Kuruyemiş Üretimi ve Teknolojisi Programı Danışma Kurulu
Üye 2015 |
6 |
Gaziantep Üniversitesi, Naci Topçuoğlu MYO Un ve Unlu Mamüller Programı Danışma Kurulu
Üye 2015 |
7 |
Gaziantep Sanayi Odası 3 No'lu Mesleki Komite Grubu (Tahılların Öğütülmesi ve Un İmalatı)
Üye 2014 |
8 |
Gaziantep Sanayi Odası 6 No'lu Mesleki Komite Grubu (Bisküvi, Makarna ve Baklava İmalatı)
Üye 2014 |