GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Çalışmaları
Bölüm Adı: Aroma Extraction Methods |
---|---|
2 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Çalışmaları
Bölüm Adı: Aroma and Aroma-Active Compounds of Olive Oil |
3 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Bölüm Adı: Nanotechnological Applications in Food Science and Technology |
4 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Bölüm Adı: Gıda Katkı Maddeleri |
5 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliğinde İleri Araştırmalar
Bölüm Adı: İŞLENMİŞ GIDALAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ |
6 |
Gıda Bilimleri ve Mühendisliğinde İleri Araştırmalar
Bölüm Adı: GREEN EXTRACTION TECHNIQUES IN FOOD PROCESSING |
7 |
Black cumin (Nigella sative)seeds: Chemistry,Technology, Functionality,and Applications
Bölüm Adı: Composition and Functionality of Nigella sativa Seed Extracts |
1 |
Comparison of aroma, aroma-active, and phenolic compounds of crude and refined hazelnut oils
KESEN SONGÜL, SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH, KELEBEK HAŞİM, SELLİ SERKAN
|
---|---|
2 |
Characterization of aroma and aroma-active compounds of Turkish turmeric (Curcuma longa) extract
KESEN SONGÜL
|
3 |
LC-DAD-ESI-MS/MS and GC-MS profiling of phenolic and aroma compounds of high oleic sunflower oil during deep-fat frying
SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KESEN SONGÜL,AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
4 |
Using chromatographic methods in detection of olive oil adulteration (Zeytinyağı tağşişinin belirlenmesinde kromatografik yöntemlerin kullanılması)
KESEN SONGÜL
|
5 |
Monitoring Fatty Acid and Sterol Profile of Nizip Yaglik Olive Oil Adulterated by Cotton and Sunflower Oil
KESEN SONGÜL
|
6 |
LC‐DAD‐ESI‐MS/MS and GC‐MS profiling of phenolic and aroma compounds of high oleic sunflower oil during deep‐fat frying
SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KESEN SONGÜL,ASGHAR AMANPOUR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
7 |
Characterization of Volatile Compounds of Bulgur (Antep Type) Produced from Durum Wheat
Yousif Saad İbrahim,BAYRAM MUSTAFA,KESEN SONGÜL
|
8 |
Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L. Using Purge and Trap Extraction Technique
SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,SEVİNDİK ONUR,KESEN SONGÜL,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
9 |
Characterization of Aroma-Active Compounds in Seed Extract of Black Cumin (Nigella sativa L.) by Aroma Extract Dilution Analysis
KESEN SONGÜL,ASGHAR AMANPOUR,Tsouli Sahrir Salwa,SEVİNDİK ONUR,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
10 |
Characterization of the key aroma compounds in tomato pastes as affected by hot and cold break process
KELEBEK HAŞİM,KESEN SONGÜL,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,ÇETİNER BAŞAK,KOLA OSMAN,SELLİ SERKAN
|
11 |
Comparative Evaluation of the Fatty Acids and Aroma Compounds in Selected Iranian Nut Oils
KESEN SONGÜL,ASGHAR AMANPOUR,SELLİ SERKAN
|
12 |
GC-MS olfactometric and LC-DAD-ESI-MS/MS characterization of key odorants and phenolic compounds in black dry-salted olives
SELLİ SERKAN,KELEBEK HAŞİM,KESEN SONGÜL,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH
|
13 |
Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils
KESEN SONGÜL,ASGHAR AMANPOUR,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
14 |
Characterization of fatty acids composition in Iranian Phishomi extra-virgin olive oil
ASGHAR AMANPOUR,KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
15 |
Bioactive compounds and antioxidant potential in tomato pastes as affected by hot and cold break process
KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN,KADİROĞLU PINAR,KOLA OSMAN,KESEN SONGÜL,UÇAR BURÇAK,ÇETİNER BAŞAK
|
16 |
Characterization of Aroma-Active Compounds in Iranian cv. Mari Olive Oil by Aroma Extract Dilution Analysis and GC–MS-Olfactometry
Amanpour Asghar,KELEBEK HAŞİM,KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN
|
17 |
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
KESEN SONGÜL,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
18 |
Comparative Study of Bioactive Constituents in Turkish Olive Oils by LC ESI MS MS
KELEBEK HAŞİM,KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN
|
19 |
Characterization of potent odorant compounds in Turkish olive oils by GC-MS-olfactometric techniques
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
20 |
LC–ESI–MS Characterization of Phenolic Profiles Turkish Olive Oils as Influenced by Geographic Origin and Harvest Year
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
21 |
Adana İli Gemlik Ve Barnea Zeytinyağlarının Aroma Maddelerinin Kıyaslanması
KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN,KELEBEK HAŞİM,CABAROĞLU TURGUT,ŞEN KEMAL,ULAŞ MEHMET
|
22 |
Characterization of the Key Aroma Compounds in Turkish Olive Oils from Different Geographic Origins by Application of Aroma Extract Dilution Analysis (AEDA)
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
23 |
GC–MS–olfactometric characterization of the key aroma compounds in Turkish olive oils by application of the aroma extract dilution analysis
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,ŞEN KEMAL,ULAŞ MEHMET,SELLİ SERKAN
|
24 |
Characterization of the Volatile Phenolic and Antioxidant Properties of Monovarietal Olive Oil Obtained from cv Halhali
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
25 |
Zeytinyağı Aroma Maddeleri Ekstraksiyonunda Kullanılacak Çözgenin Temsili Testlerle Belirlenmesi
KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN
|
26 |
Gemlik Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Natürel Zeytinyağında Fenol Bileşiklerinin ve Antioksidan Kapasitenin Belirlenmesi
KELEBEK HAŞİM,KESEN SONGÜL,SABBAĞ ÇİĞDEM,SELLİ SERKAN
|
1 |
FARKLI YÖNTEMLERLE KURUTULAN MOR PATATESİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
KILIÇ EDA ELGİN,KESEN SONGÜL
|
---|---|
2 |
FARKLI DUVAR MATERYALLERİ İLE KAPSÜLLENEN SIZMA ZEYTİNYAĞININ KALİTE PARAMETRELERİ
KESEN SONGÜL,KILIÇ EDA ELGİN
|
3 |
CHARACTERIZATION OF FATTY ACID METHYL AND ETHYL ESTERS IN VIRGIN OLIVE OILS AS AFFECTED BY CULTIVAR
KESEN SONGÜL
|
4 |
DETERMINATION OF STEROL PROFILES OF SELECTED TURKISH OLIVE OILS USING GC-FID
KESEN SONGÜL
|
5 |
ZEYTİNYAĞINDAKİ TAĞŞİŞİ BELİRLEMEDE YAĞ ASİTLERİNİN KULLANIMI
KESEN SONGÜL
|
6 |
ZEYTİNYAĞI STEROLLERİNİN TAĞŞİŞ BELİRLEMEDEKİ ÖNEMİ
KESEN SONGÜL
|
7 |
Volatile compounds of Moroccan argan oil using purge and trap extraction system prior to GC-MS-FID
SEVİNDİK ONUR,ASGHAR AMANPOUR,Tsouli Sahrir Salwa,KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
8 |
Identification of volatiles compounds of Nigella sativa L. extractusing purge and trap extraction system
KESEN SONGÜL,ASGHAR AMANPOUR,Tsouli Sahrir Salwa,SEVİNDİK ONUR,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
9 |
Determination of Sterol Composition of Virgin Olive Oil
KESEN SONGÜL
|
10 |
Domates Salçasının Farklı Endüstriyel Üretimlerinin Karotenoidler Üzerine Etkileri
KELEBEK HAŞİM,Uçar Burçak,KADİROĞLU KELEBEK PINAR,KESEN SONGÜL,KOLA OSMAN,SELLİ SERKAN
|
11 |
Purge and Trap Extraction Use For the Characterization of Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L.
SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,SEVİNDİK ONUR,KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
12 |
Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils
KESEN SONGÜL,AMANPOUR ASGHAR,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
13 |
Characterization of fatty acids composition in Iranian Phishomi extra-virgin olive oil
AMANPOUR ASGHAR,KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
14 |
Aroma Active Compounds of Five Well KnownTurkish Olive Oils
KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN,KELEBEK HAŞİM,GÜÇLÜ GAMZE
|
15 |
Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri
KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN,KOLA OSMAN,UÇAR BURÇAK,KESEN SONGÜL,ÇETİNER BAŞAK,ÇETİNER BAŞAK,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH
|
16 |
Effect of Deep Fat Frying Process on Aroma Compounds of Sunflower Seed Oil
KESEN SONGÜL,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
17 |
Aroma Determination of a Refined Sunflower Seed Oil by Gas Chromatography Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
AMANPOUR ASGHAR,GÜÇLÜ GAMZE,KESEN SONGÜL,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
18 |
LC DAD ESI MS MS Characterızatıon of Phenolic Compounds Of Sunflower Oil
KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN,SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH,KESEN SONGÜL,GÜÇLÜ GAMZE,KOLA OSMAN
|
19 |
Bulgur Process and Technology
YOUSIF SAAD IBRAHIM,DEMİR MUSTAFA CARGI,KESEN SONGÜL,BAYRAM MUSTAFA
|
20 |
Effect of Geographic Origin on the Aroma Active Compounds of Turkish Olive Oils
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
21 |
Ülkemizin Önemli Bazı Zeytinyağlarının Aroma Maddeleri Bileşimi
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
22 |
Comparative Evaluation of Fatty Acid Compositions in Turkish Olive Oils as Affected by Geographic Origin and Harvest Year
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
23 |
Characterization of Potent Odorant Compounds in Turkish Olive Oils by GC MS Olfactometric Techniques
KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN,KELEBEK HAŞİM
|
24 |
Comparative Evaluation of the Aroma Compounds in Turkish Olive Oils from Different Geographic Origin by GC MS and GC FID Techniques
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN
|
25 |
Gemlik Zeytinyağının Aroma Maddelerinin GC MS ve GC FID Teknikleriyle Belirlenmesi
KESEN SONGÜL,KELEBEK HAŞİM,ŞEN KEMAL,SELLİ SERKAN
|
26 |
Zeytinyağının Aroma Maddeleri
KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN
|
27 |
Farklı Koşullarda Yetiştirilen Bazı Zeytin Olea europaea L Çeşitleri Yapraklarındaki Oleuropein Miktarının Belirlenmesi
ÇETİNKAYA HAKAN,DOĞANÇAY GÜLSÜM,KESEN SONGÜL,KULAK MUHİTTİN
|
28 |
Evaluation of Phenolic Profile and Antioxidant Potential of Virgin Olive Oil Obtained from cv Gemlik Olea europaea
KELEBEK HAŞİM,KESEN SONGÜL,SELLİ SERKAN
|
29 |
Enzim Muamelesi ile Zeytinyağı Veriminin Arttırılması ve Kalitenin İyileştirilmesi
İBANOĞLU ESRA,FADILOĞLU SİBEL,KESEN SONGÜL
|
1 |
Gemlik ve Barnea Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Zeytinyağlarının Aroma Maddeleri Bileşimlerinin Belirlenmesi
Araştırma Projesi
|
---|---|
2 |
Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Merkez Laboratuarı
Altyapı Projesi
|
3 |
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Aroma Aktif Bileşiklerinin GC MS Olfaktometri Tekniği ve Fenol Bileşiklerinin LC MS MS ile Karakterizasyonu ve Kıyaslanması
Araştırma Projesi
|
4 |
Gaziantep Üniversitesi Ayakkabı Test laboratuvarı Kurulumu ve Akreditasyon Projesi
Ayakkabı Test laboratuvarı Kurulumu ve Akreditasyonu
|
5 |
Domates Salçasının Endüstriyel Üretiminde İşlem Basamaklarının Aroma Aroma Aktif ve Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkileri
Araştırma Projesi
|
6 |
Ülkemizin Önemli Yağlık Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Zeytin Yağlarının Aroma Aktif Maddeleri Yağ Asitleri Fenol Bileşikleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
Araştırma Projesi
|
1 |
Lebsan Gıda San. A.Ş.
Gıda Mühendisi
|
---|
1 |
GIDA BİLİMLERİ VE MÜHENDİSLİĞİ ÇALIŞMALARI
Yazar Adı: KESEN SONGÜL
, Yayın Yeri: YAZ Yayınları
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2022-2023 | MASS SPECTROMETRY AND CHROMATOGRAPHY | İngilizce | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2014-2015 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
2 | 2014-2015 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
3 | 2016-2017 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 4 |
4 | 2015-2016 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
5 | 2015-2016 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
6 | 2016-2017 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
7 | 2016-2017 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
8 | 2015-2016 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
9 | 2016-2017 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
10 | 2015-2016 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
11 | 2014-2015 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
12 | 2014-2015 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
13 | 2015-2016 | ENSTRÜMENTAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
14 | 2016-2017 | ENSTRÜMENTAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
15 | 2016-2017 | TEMEL HESAPLAMA TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
16 | 2015-2016 | TEMEL HESAPLAMA TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
17 | 2017-2018 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
18 | 2017-2018 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
19 | 2017-2018 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
20 | 2017-2018 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
21 | 2017-2018 | TAHILLARDA LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
22 | 2009-2010 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
23 | 2009-2010 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
24 | 2018-2019 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
25 | 2018-2019 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
26 | 2018-2019 | TAHILLARDA LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
27 | 2018-2019 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
28 | 2018-2019 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
29 | 2018-2019 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 4 |
30 | 2018-2019 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
31 | 2016-2017 | TAHILLARDA ENSTRÜMENTAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
32 | 2019-2020 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
33 | 2019-2020 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
34 | 2019-2020 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
35 | 2019-2020 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
36 | 2019-2020 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
37 | 2020-2021 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
38 | 2020-2021 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
39 | 2020-2021 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
40 | 2020-2021 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
41 | 2020-2021 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
42 | 2021-2022 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
43 | 2021-2022 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
44 | 2021-2022 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
45 | 2021-2022 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
46 | 2021-2022 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
47 | 2022-2023 | TEMEL HESAPLAMA TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
48 | 2022-2023 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
49 | 2022-2023 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
50 | 2022-2023 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
51 | 2022-2023 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
52 | 2022-2023 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
53 | 2021-2022 | TAHILLARDA LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
54 | 2022-2023 | TAHILLARDA LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
55 | 2024-2025 | LABORATUVAR TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
56 | 2024-2025 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
57 | 2024-2025 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 4 |
58 | 2024-2025 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
59 | 2012-2013 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
60 | 2010-2011 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 3 |
61 | 2013-2014 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
62 | 2013-2014 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
63 | 2012-2013 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
64 | 2011-2012 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
65 | 2011-2012 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
66 | 2010-2011 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 3 |
67 | 2013-2014 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJSİ | Türkçe | 4 |
68 | 2011-2012 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJSİ | Türkçe | 4 |
69 | 2012-2013 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJSİ | Türkçe | 4 |
70 | 2010-2011 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJSİ | Türkçe | 4 |
71 | 2012-2013 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
72 | 2011-2012 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
73 | 2010-2011 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
74 | 2013-2014 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
75 | 2010-2011 | HUBUBAT VE BAKLİYAT ÜRÜNLERİ | Türkçe | 3 |
76 | 2010-2011 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
77 | 2008-2009 | YAĞ KİMYASI | Türkçe | 4 |
78 | 2006-2007 | YAĞ KİMYASI | Türkçe | 4 |
79 | 2005-2006 | YAĞ KİMYASI | Türkçe | 4 |
80 | 2007-2008 | YAĞ KİMYASI | Türkçe | 4 |
81 | 2004-2005 | GENEL KİMYA | Türkçe | 4 |
82 | 2002-2003 | GENEL KİMYA | Türkçe | 4 |
83 | 2003-2004 | GENEL KİMYA | Türkçe | 4 |
84 | 2001-2002 | GENEL KİMYA | Türkçe | 4 |
85 | 2000-2001 | GENEL KİMYA | Türkçe | 4 |
86 | 2008-2009 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
87 | 2007-2008 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
88 | 2006-2007 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
89 | 2005-2006 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
90 | 2003-2004 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
91 | 2004-2005 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
92 | 2000-2001 | YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | The effects of processing techniques on the flavor of bulgur | SAAD IBRAHIM YOUSIF | TezMerkezi | 2018 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Detection of olive oil adulteration with vegetable oils using chromatographic, spectroscopic and chemometric methods | KEVSER BATMANLI | TezMerkezi | 2022 |
1 |
TE EN ISO 9001:2015 Eğitim Programı
Kaliye Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
|
---|---|
2 |
Eğitim Sertifikası
Uluslararası Değirmencilik Eğitim Programı
|
3 |
Eğitim Sertifikası
’Fourier Dönüşümlü Infrared Spektrometre Sistemi (FTIR)’ Kullanıcı Eğitimi
|
4 |
Eğitim Sertifikası
’UV-Visible Spektrofotometre Sistemi’ Kullanıcı Eğitimi
|
5 |
Katılım Belgesi
Temel SPSS Kursu
|
6 |
Eğitim Sertifikası
Technical Course for Olive Oil Tasters
|
7 |
Katılım Belgesi
Molecular Sensory Science: Linking Food Aroma to Odor-Active Key Molecules
|
8 |
Eğitim Sertifikası
’Gaz Kromatografi Kütle Spektrometre Sistemi (GC-MS)’ Kullanıcı Eğitimi
|
9 |
TS EN ISO 22000 Eğitim Programı
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
|
10 |
Eğitim Sertifikası
’Enerji Dağılımlı X-Raf Floresan Spektrometre Sistemi (ED-XRF)’ Kullanıcı Eğitimi
|
11 |
Eğitim Sertifikası
’İndüktif Eşleşmiş Plazma Kütle Spektrometre Sistemi (ICP-MS)’Kullanıcı Eğitimi
|
12 |
Eğitim Sertifikası
’Sıvı Kromatografi-3’xxlü Quadrupole Kütle Spektrometre Sistemi (LC-MS-MS)’ Kullanıcı Eğitimi
|
13 |
Eğitim Semineri
Öğretim Elemanlarına Yönelik Ölçme ve Değerlendirme Semineri
|