GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
Dear students, My office hours for consultation will be on Tuesdays from 12:30 PM to 1:00 PM. During this time, you can reach out to me for any inquiries related to your studies or guidance. Feel free to contact me within this time frame for any assistance. Best regards,
Assoc. Prof. Halil İbrahim Karakan
Değerli öğrenciler, Danışmanlık saatlerim, Salı günleri saat 12.30 ile 13.00 arasında ofisimde gerçekleşecektir. Bu zaman diliminde danışmanlıkla ilgili her türlü sorunuz için bana ulaşabilirsiniz. Sorularınızı iletmek ve gerekli desteği almak için belirtilen saatte görüşebiliriz. Sevgiler, Doç. Dr. Halil İbrahim KARAKAN |
1 |
Gastro Teknoloji
Bölüm Adı: Gastronomi Alanında Dijital Pazarlama Uygulamaları |
---|---|
2 |
Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management
Bölüm Adı: Analyzing Switzerland’s Policy as an Eco-Tourism Destination Concerning the United Nations’ Sustainable Development Goals |
3 |
Social, Human and Administrative Sciences XVIII
Bölüm Adı: A STUDY ON LOCAL PEOPLE’S SUSTAINABLE CONSUMPTION PERCEPTION IN TOURISTIC DESTINATIONS POST-PANDEMIC AGE |
4 |
INTERNATIONAL THEORY, RESEARCH AND REVIEWS IN SOCIAL, HUMAN AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
Bölüm Adı: Revisit Intention: A Key Concept In Tourism |
5 |
Turizm Temelli Destinasyon Yönetimi
Bölüm Adı: DESTİNASYON KAVRAMI, ÖZELLİKLERİ, TÜRLERİ VE YÖNETİMİ |
6 |
Turizm Temelli Destinasyon Yönetimi
Bölüm Adı: : Destinasyon Kavramı, Özellikleri, Türleri ve Yönetimi |
7 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII
Bölüm Adı: Tekrar Satın Alma Davranışı |
8 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XII
Bölüm Adı: Saray Koleksiyonları Müzesi |
9 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Bölüm Adı: Mekan |
10 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Bölüm Adı: Mekan Sosyolojisi |
11 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Bölüm Adı: Hacı Bekir Lokumu |
12 |
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt II
Bölüm Adı: Barter Sistemi |
13 |
Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları
Bölüm Adı: Gastronomi Temalı Rekreasyon Etkinlikleri |
14 |
İletişimsel Turizm
Bölüm Adı: Rekreasyon Etkinliklerinde Sosyalleşme ve İletişim |
15 |
Modern Pazarlama Yöntemleri ve Turizme Yansımaları
Bölüm Adı: Gerilla Pazarlama ve Turizme Yansımaları |
16 |
Turizm Penceresinden Bolu
Bölüm Adı: Destinasyon Yönetimi |
17 |
Turizmin Geleceği Yeni Deneyimler
Bölüm Adı: Y Kuşağı ve Turizm |
18 |
TURİZMİN GELECEĞİ: Yeni Deneyimler
Yazar(lar): PEKERŞEN YELİZ, KARAKAN HALİL İBRAHİM, ŞİMŞEK MEHMET, UÇAR ÖMÜR, GÜVEN HAMURİŞÇİ AYLİN, DALGIÇ ALİ, ÇELİK İLAL NUR, BAHAR OZAN, ERKOL BAYRAM GÜL, ÖZYURT PAŞA MUSTAFA, ÖZER SONGÜL |
19 |
Genel Turizm
Bölüm Adı: Turizmin Tarihsel ve Yapısal Gelişimi |
20 |
Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi
Bölüm Adı: Turizm İşletmelerinde İş Analizi |
1 |
Reverse Diaspora Tourism as a New Concept in Tourism: A Study on Turkish-Kazakh Diasporas
KARAKAN HALİL İBRAHİM,ÇOLAK OKAN,METE MUSTAFA
|
---|---|
2 |
The future of events in the tourism industry: the case of the “Best of the Best Things to Do 2023” on TripAdvisor
ERTAŞ ÇAĞDAŞ,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
3 |
The relationship between eco-tourists’ organization membership, knowledge, and recycling behaviour
KARAKAN HALİL İBRAHİM,ERTAŞ ÇAĞDAŞ
|
4 |
Integrated evaluation of visitor experience factors in the scope of museum management
ÇOLAK OKAN, KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
5 |
The Future of Travel: A Study on Urban Air Mobility Acceptance
KARAKAN HALİL İBRAHİM,Mermertaş Funda
|
6 |
Determination of travel motivations and motivational typology of tourists who have no intention to revisit Türkiye
KARAKAN HALİL İBRAHİM, BİRDİR KEMAL
|
7 |
Reverse Logistic Perception Of Employees In Production Enterprises Operating In Tourism Destinations
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
8 |
The Perception of Travelers on Travel Booking Websites
MERMERTAŞ Funda, KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
9 |
Economic and Structural Development of Turkey's Tourism within Development Plans During First Century of The Republican Era
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
10 |
Determine The Level of Conscious Consumption of Local Tourists: A Study on Generations
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
11 |
Quality Perception and Satisfaction Levels of Customers on e-Services of Holiday Websites
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
12 |
A Study to Determine the Immigrants’ Attitudes toward Tourism
Development
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
13 |
Genişletilmiş Gaziantep Havalimanı'nda Yolcuların Hizmet Kalitesi Algısının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
METE MUSTAFA, KARAKAN HALİL İBRAHİM, Mermertaş Funda
|
14 |
Investigation of Green Purchase and Green Altruism Behaviors of Refugees in Tourism Destinations: The Case of Turkey
METE MUSTAFA, KARAKAN HALİL İBRAHİM, Mermertaş Funda
|
15 |
Determination of travel motivations and motivational typology of tourists who
have no intention to revisit Turkiye
KARAKAN HALİL İBRAHİM, BİRDİR KEMAL
|
16 |
Investigation Of Green Purchase and Green Altruism Behaviors Of Refugees in Tourism Destinations
KARAKAN HALİL İBRAHİM, METE MUSTAFA, MERMERTAŞ Funda
|
17 |
Determination of Financial Literacy Levels of Local Tourists: Gaziantep Sample
KARAKAN HALİL İBRAHİM, METE MUSTAFA, MERMERTAŞ Funda
|
18 |
PAYLAŞIM EKONOMİSİ VE GELENEKSEL SEYAHAT
YÖNTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRMALI MALİYET ANALİZİ: BLABLACAR ÖRNEĞİ
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
19 |
IS A DISABILITY A HINDRANCE OF EMPLOYMENT IN TOURISM INDUSTRY?
AKIN ALİYE, AKIN ADNAN, ÇAKAN SERDAR, KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
20 |
Akıllı Otel Uygulamaları ve Bu Uygulamalar Hakkında Yönetici Görüşleri: Gaziantep İli Örneği
ÇOLAK OKAN, KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
21 |
Yerel Halkın Rekreasyon Faaliyetlerine Katılımını Etkileyen Faktörlere Yönelik Bir Çalışma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, ERTAŞ ÇAĞDAŞ, ÇOLAK OKAN, Yurtman Süreyya
|
22 |
Pandemi Döneminde TaTuTa Çiftliklerinin Uyguladığı Stratejiler
AKIN ALİYE, AKIN ADNAN, Baş Mehtap, KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
23 |
Serpme Kahvaltıdaki Gıda İsrafı Üzerine Bir Araştırma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, ÇOLAK OKAN
|
24 |
Hobilerin Rekreasyon Etkinliği Olarak Değerlendirilmesi
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
25 |
Türk Cumhuriyetlerinde Ticari İş Birliği Önerisi
METE MUSTAFA, MERMERTAŞ Funda, KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
26 |
Phenomenological Research on Guest Couchsurfing Experience
KARAKAN HALİL İBRAHİM, BİRDİR KEMAL, AKIN ALİYE, AKIN ADNAN
|
27 |
Phenomenological Research On Guest Couchsurfing Experience
KARAKAN HALİL İBRAHİM, BİRDİR KEMAL, AKIN ALİYE, AKIN ADNAN
|
28 |
Yerel Halkın Rekreasyon Faaliyetlerine Katılımını Etkileyen Faktörlere Yönelik Bir Çalışma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, ERTAŞ ÇAĞDAŞ, ÇOLAK OKAN, YURTMAN SÜREYYA
|
29 |
Tükiye’nin Tanıtımında Posta Pullarının Fonksiyonel Önemi ve Türkiye’deki Posta Pullarına Yönelik Bir İçerik Analizi
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,Alkan Bilal Nadir,Gündoğan Harun Reşit
|
30 |
Gaziantep İlinin Turizm Açısından Swot Analizi ve Turizmin Gelişmesine Yönelik Öneriler
BİRDİR KEMAL,KARAKAN HALİL İBRAHİM,ÇOLAK OKAN
|
31 |
İstanbul Esenler Otogarında Faaliyet Gösteren Otobüs İşletmelerinin Web Site İçeriklerinin Analizine Yönelik Bir Çalışma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, TÜRKMEN SERKAN, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, KILIÇ MURAT
|
32 |
İstanbul Esenler Otogarı nda Faaliyet Gösteren Otobüs İşletmelerinin Web Site İçeriklerinin Analizine Yönelik Bir Çalışma
KARAKAN HALİL İBRAHİM,TÜRKMEN SERKAN,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,Kılıç Murat
|
33 |
Gaziantep İlinin Turizm Açısından Swot Analizi ve Turizmin Geliştirmesine Yönelik Öneriler
BİRDİR KEMAL,KARAKAN HALİL İBRAHİM,ÇOLAK OKAN
|
34 |
Gaziantep İlininTurizm Açısından Swot Analizi ve Turizmin Geliştirmesine Yönelik Öneriler
BİRDİR KEMAL,KARAKAN HALİL İBRAHİM,ÇOLAK OKAN
|
35 |
Beş Faktör Kişilik Özelliklerinin Dönüşümcü Liderlik Davranışlarına Etkisi Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
AKGÜNDÜZ YILMAZ,DALGIÇ ALİ,KALE ANIL,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
36 |
Beş Faktör Kişilik Özelliklerinin Dönüşümcü Liderlik Davranışlarına Etkisi Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
AKGÜNDÜZ YILMAZ,DALGIÇ ALİ,KALE ANIL,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
37 |
Beş Faktör Kişilik Özelliklerinin Dönüşümcü Liderlik Davranışlarına Etkisi Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
AKGÜNDÜZ YILMAZ,DALGIÇ ALİ,KALE ANIL,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
1 |
YAPAY ZEKANIN LOJİSTİK SEKTÖRÜ ÜZERİNE OLASI ETKİLERİ: CHATGPT İLE BİR GÖRÜŞME
KARAKAN HALİL İBRAHİM,Mermertaş Funda
|
---|---|
2 |
A Study on Expert Opinions on the Impact of Recreational Activities on Earthquake-Affected Children
KARAKAN HALİL İBRAHİM,ÇOLAK OKAN
|
3 |
GLOBAL BRAND PERCEPTION OF DOMESTIC AND FOREIGN TOURISTS: A STUDY ON GENDER, GENERATION, INCOME AND TOURIST TYPE VARIABLES
KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
4 |
TURİSTLERİN TÜKETİM DAVRANIŞLARINDA AKRAN ETKİSİNE DUYARLILIK DÜZEYİNİN ÖLÇÜLMESİ
KARAKAN HALİL İBRAHİM, AKBULUT METE AYŞE
|
5 |
COVID-19 Pandemisi Yeni Normal/Normalleşme Sürecinde Şehir Otelleri Üzerine Bir Araştırma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, ÇOLAK OKAN
|
6 |
Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Olan Marka Şehir Gaziantep'in Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Menülerdeki Yöresel Yemek Oranının Tespit Edilmesine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,AYVEDİ Güler Büşra,TOPRAK Ebru
|
7 |
Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Üyeliğinin Gaziantep Şehrine Olası Avantajları Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
8 |
Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı Çalışanlarının İş Tatminine Etki Eden Faktörler Üzerine Yazınsal Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT
|
9 |
Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı şehirler ağı Üyeliğinin Gaziantep şehrine Olası Avantajları üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
10 |
Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT
|
11 |
Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Olan Gaziantep in Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Menülerdeki Yöresel Yemek Oranının Tespit Edilmesine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,AYVEDİ GÜLER BÜŞRA,TOPRAK EBRU
|
12 |
Türkiye'nin Tanıtımı Kapsamında Posta Pullarının Önemi: Türkiye'deki Posta Pullarının İçerik Analizi Üzerine Bir Araştırma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, ALKAN BİLAL NADİR, GÜNDOĞAN HARUN REŞİT, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
13 |
Radyolojik Anatomi ve Eğitimdeki Yeri
GÜLEKON İSMAİL NADİR
|
14 |
Antalya Bölgesindeki Otel İşletmelerinin İş İlanlarının İçerik Analizine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, KARAKAN HALİL İBRAHİM, ÖKSÜZ EMİNE NURDAN
|
15 |
Antalya Bölgesindeki Otel İşletmelerinin İş İlanlarının İçerik Analizine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,EMİNE NURDAN ÖKSÜZ
|
16 |
Gaziantep’in Engelli Turizmine İlişkin Durumunun Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
BİRDİR KEMAL, KARAKAN HALİL İBRAHİM, ÇOLAK OKAN, KAN SÖNMEZ NESLİHAN
|
1 |
Grand Hotel
Resepsiyon Şefi
|
---|---|
2 |
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Ücretli Öğretmen
|
3 |
Başpınar Gıda
Diğer Üst Düzey Yöneticiler
|
4 |
Wrangle Sea Foods - Amerika Birleşik Devletleri
Gıda Kontrol Elemanı
|
5 |
Meltem Hotel
Otel Müdürü
|
6 |
Tuğcan Hotel
Yiyecek Servis Tezgahı Çalışanı
|
7 |
Sevcan Hotel
Barmen-Barmaid
|
1 |
İktisadi ve İdari Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler - II
Yazar Adı: METE MUSTAFA, KARAKAN HALİL İBRAHİM, TOPTAŞ AYTAÇ
, Yayın Yeri: Gece Kitaplığı
|
---|---|
2 |
İktisadi ve İdari Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler - I
Yazar Adı: METE MUSTAFA, KARAKAN HALİL İBRAHİM
, Yayın Yeri: GECE KİTAPLIĞI
|
3 |
İktisadi ve İdari Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler - ıı
Yazar Adı: METE MUSTAFA, KARAKAN HALİL İBRAHİM, TOPBAŞ AYTAÇ
, Yayın Yeri: GECE KİTAPLIĞI
|
4 |
CUKUROVA ARSAŞTIRMALARI DERGİSİ
Yazar Adı: GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,SANSAR MEHMET FATİH,ŞAHİN KADRİYE,BAYER ALTIN TÜRKAN,BALCIOĞULLARI ABDULLAH,EFENDİOĞLU AKIN,GÜNAY MUSTAFA,İPAR MEHMET SEDAT,AVCIKURT CEVDET,KARAMAN MESUT,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT,OKUMUS BENDEGÜL,Alkan Bilal Nadir,KORKMAZ HALİL,KARAKA
, Yayın Yeri: ELEKTRONİK
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2018-2019 | Temel Hukuk | Türkçe | 1 |
2 | 2017-2018 | Yönetim ve Organizasyon | Türkçe | 3 |
3 | 2016-2017 | Genel İşletme | Türkçe | 10 |
4 | 2016-2017 | Yönetim ve Organizasyon | Türkçe | 20 |
5 | 2016-2017 | Genel Muhasebe | Türkçe | 10 |
6 | 2016-2017 | Genel Turizm | Türkçe | 8 |
7 | 2016-2017 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 1 |
8 | 2016-2017 | Mutfakta Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 6 |
9 | 2015-2016 | Yönetim ve Organizasyon | Türkçe | 20 |
10 | 2015-2016 | Genel Muhasebe | Türkçe | 10 |
11 | 2015-2016 | Genel Turizm | Türkçe | 8 |
12 | 2012-2013 | Mutfakta Kalite Yönetimi | Türkçe | 5 |
13 | 2012-2013 | Mobilya ve Oda Dizaynı | Türkçe | 3 |
14 | 2012-2013 | Konaklama İşletmeleri Muhasebesi | Türkçe | 2 |
15 | 2012-2013 | Ön Büro ve Kat Hizmetleri | Türkçe | 4 |
16 | 2012-2013 | Endüstriye Dayalı Öğretim | Türkçe | 4 |
17 | 2012-2013 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 3 |
18 | 2012-2013 | Uygarlık Tarihi 2 | Türkçe | 3 |
19 | 2012-2013 | Finansal Muhasebe | Türkçe | 3 |
20 | 2012-2013 | Sanat Kültür ve Mutfak | Türkçe | 3 |
21 | 2013-2014 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
22 | 2013-2014 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
23 | 2012-2013 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
24 | 2013-2014 | Mutfak Planlama | Türkçe | 6 |
25 | 2013-2014 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 3 |
26 | 2013-2014 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 2 |
27 | 2013-2014 | İletişim | Türkçe | 2 |
28 | 2013-2014 | Bilgi ve İşlem Teknolojileri 1 | Türkçe | 8 |
29 | 2013-2014 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 8 |
30 | 2013-2014 | Mutfak Ürünleri | Türkçe | 4 |
31 | 2013-2014 | Endüstriye Dayalı Öğretim | Türkçe | 4 |
32 | 2013-2014 | Maliyet Muhasebesi | Türkçe | 9 |
33 | 2014-2015 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 8 |
34 | 2014-2015 | Genel Muhasebe | Türkçe | 3 |
35 | 2014-2015 | Maliyet Muhasebesi | Türkçe | 9 |
36 | 2014-2015 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 4 |
37 | 2014-2015 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Türkçe | 6 |
38 | 2014-2015 | Endüstriye Dayalı Öğretim | Türkçe | 4 |
39 | 2014-2015 | Genel Muhasebe | Türkçe | 9 |
40 | 2014-2015 | Bilgi ve İşlem Teknolojileri 1 | Türkçe | 8 |
41 | 2014-2015 | Genel ve Mesleki Etik | Türkçe | 6 |
42 | 2014-2015 | Genel Turizm | Türkçe | 2 |
43 | 2014-2015 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 9 |
44 | 2014-2015 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
45 | 2015-2016 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 12 |
46 | 2015-2016 | Maliyet Muhasebesi | Türkçe | 3 |
47 | 2015-2016 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 8 |
48 | 2015-2016 | Acenta Muhasebesi | Türkçe | 2 |
49 | 2015-2016 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 4 |
50 | 2015-2016 | Genel İşletme | Türkçe | 10 |
51 | 2015-2016 | Genel Turizm | Türkçe | 10 |
52 | 2015-2016 | Genel Muhasebe | Türkçe | 4 |
53 | 2015-2016 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
54 | 2015-2016 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
55 | 2016-2017 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 16 |
56 | 2016-2017 | Uygulamalı Turizm ve Otelcilik Eğitimi | Türkçe | 8 |
57 | 2016-2017 | Etkinliklere Katılım | Türkçe | 24 |
58 | 2016-2017 | Ön Büro Yönetimi | Türkçe | 4 |
59 | 2016-2017 | Yönetim ve Organizasyon | Türkçe | 14 |
60 | 2016-2017 | Genel Muhasebe | Türkçe | 2 |
61 | 2016-2017 | Genel İşletme | Türkçe | 8 |
62 | 2016-2017 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 2 |
63 | 2016-2017 | Toplumsal Duyarlılık Projesi | Türkçe | 1 |
64 | 2017-2018 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 6 |
65 | 2017-2018 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 6 |
66 | 2017-2018 | İthalat ve İhracat Uygulamaları | Türkçe | 4 |
67 | 2017-2018 | Serbest Bölgeler | Türkçe | 2 |
68 | 2017-2018 | Dış Ticaret İşletmeleri Muhasebesi | Türkçe | 8 |
69 | 2017-2018 | Banka İşlemleri | Türkçe | 4 |
70 | 2017-2018 | Sigorta İşlemleri | Türkçe | 4 |
71 | 2018-2019 | Sigorta İşlemleri | Türkçe | 8 |
72 | 2018-2019 | Banka İşlemleri | Türkçe | 4 |
73 | 2018-2019 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 4 |
74 | 2018-2019 | Temek Hukuk | Türkçe | 8 |
75 | 2018-2019 | Girişimcilik | Türkçe | 8 |
76 | 2018-2019 | Genel İşletme | Türkçe | 10 |
77 | 2018-2019 | Finansal Okuryazarlık | Türkçe | 6 |
78 | 2018-2019 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 8 |
79 | 2018-2019 | Yabancı Dil Uygulamaları | Türkçe | 4 |
80 | 2024-2025 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 4 |
81 | 2024-2025 | Girişimcilik | Türkçe | 6 |
82 | 2024-2025 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 6 |
83 | 2024-2025 | Genel İşletme | Türkçe | 2 |
84 | 2024-2025 | Örgütsel Davranış | Türkçe | 2 |
85 | 2024-2025 | Ön Büro Yönetimi | Türkçe | 2 |
86 | 2024-2025 | Sürdürülebilir Turizm | Türkçe | 2 |
87 | 2024-2025 | İş Yeri Eğitimi | Türkçe | 7 |