
						GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
					
Salı Günü 12:15- 13-15  | 
1 | 
					KÜLTÜRLERARASI FARKLILIKLARIN YÖNETİMİNDE GASTRONOMİNİN KULLANIMINA YÖNELİK MODEL ÖNERİSİ: "GASTRODİPLOMASİ"
						 
  
  | 
				
|---|
1 | 
					Gaziantep Ticaret Odası
						 
 Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı 
  | 
				
|---|---|
2 | 
					Gaziantep Ticaret Odası
						 
 Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı 
  | 
				
3 | 
					Shimall Hotel
						 
 Mutfak Görevlisi 
  | 
				
4 | 
					Tavuk Dünyası
						 
 Mutfak Görevlisi 
  | 
				
5 | 
					Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi Restoranı
						 
 Mutfak Görevlisi 
  | 
				
6 | 
					McDonald's
						 
 Mutfak Görevlisi 
  | 
				
7 | 
					Şirehan Otel
						 
 Mutfak Görevlisi 
  |