GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ
1 |
Comprehensive analysis of botanical origin and amino acid composition of bee pollen samples from various regions of Turkey
MUTLU CEREN,CANDAL USLU CİHADİYE,ÖZKÖK ASLI,KOÇ ANDAÇ,ÖZHANLI HAZAL,Akdeniz Gökhan,ARSLAN TONTUL SULTAN,ERBAŞ MUSTAFA
|
---|---|
2 |
Investigation of sorption isotherms of wheat germ for its effect on lipid oxidation
KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
3 |
Some physical properties and adsorption isotherms of vacuum-dried honey powder with different carrier materials
MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
4 |
A new gluten-free product: Brown rice bulgur, and its physical and chemical properties
CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, Bilgin Duygu Gizem, ERBAŞ MUSTAFA
|
5 |
Çiya Tohumundan Ultrason Destekli Yağ Ekstraksiyonunun Optimizasyonu
ARSLAN TONTUL SULTAN, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
6 |
Extraction and physicochemical characterization of broiler (Gallus gallus domesticus) skin gelatin compared to commercial bovine gelatin
AYKIN DİNÇER ELİF, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
1 |
Use of Virtual Reality Technology in Sensory Anaylse of Foods
KOÇ ANDAÇ,DALGIÇ ALİ COŞKUN
|
---|---|
2 |
Bitki kökenli aromatik doğal sakızlar ve gıdalarda kullanım alanları
KOÇ ANDAÇ, TEKİN ALİ RIZA
|
3 |
Sorbitol Production with Catalytic Hydrogenation from Glucose
ÖZTÜRK MELTEM, CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
4 |
Brown Rice Bulgur Production
CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, Bilgin Duygu Gizem, ERBAŞ MUSTAFA
|
5 |
Tahıllarda lipit oksidasyonu üzerine stabilizasyon yöntemleri
KOÇ ANDAÇ, CANDAL USLU CİHADİYE, ERBAŞ MUSTAFA
|
6 |
Ekşi hamur fermantasyonunun ekmek hamurundaki besin bileşenleri ve ekmeğin kalite özellikleri üzerine etkisi
CANDAL USLU CİHADİYE, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
7 |
Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri
MUTLU CEREN, BİLGİN DUYGU GİZEM, KOÇ ANDAÇ, ÖZTÜRK MELTEM, SÜMBÜL MERVE, CANDAL USLU CİHADİYE, ÖZHANLI HAZAL, ARSLAN TONTUL SULTAN, AKDENİZ GÖKHAN, ERBAŞ MUSTAFA
|
8 |
Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat
AYKIN DİNÇER ELİF, DURAK ATİKE NUR, KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
9 |
Rheological Properties of Gelatin Extracted From Broiler Skin
AYKIN DİNÇER ELİF, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
10 |
Broiler etlik piliç derisi jelatininin aminoasit kompozisyonu ve molekül ağırlığının belirlenmesi
AYKIN DİNÇER ELİF, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
|
1 |
GIDA ÜRETİM SÜREÇLERİ SANAL GERÇEKLİK (VR) AR-GE VE LİSANS EĞİTİM UYGULAMALARI
"GIDA ÜRETİM SÜREÇLERİ SANAL GERÇEKLİK (VR) AR-GE VE LİSANS EĞİTİM UYGULAMALARI" projesi Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü lisans, lisansüstü ve AR-GE faaliyetlerinin dijitalleşmesine katkı sağlamak amacı ile yürüt
|
---|
1 |
2nd Food Structure Design Congress
Düzenleme Kurulu Üyesi
|
---|