Araştırma Görevlisi ANDAÇ KOÇ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

   andackoc@gantep.edu.tr      (0342) 317 23 03  
YÖK Akademik ORCID WoS
Mühendislik Temel Alanı  Gıda Bilimleri ve Mühendisliği  Gıda Kimyası  Tahıl Teknolojisi  Gıda Teknolojileri

Duyuru / Döküman

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Makaleler

6 Adet
1
Comprehensive analysis of botanical origin and amino acid composition of bee pollen samples from various regions of Turkey

MUTLU CEREN,CANDAL USLU CİHADİYE,ÖZKÖK ASLI,KOÇ ANDAÇ,ÖZHANLI HAZAL,Akdeniz Gökhan,ARSLAN TONTUL SULTAN,ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Journal of Apicultural Research
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2024

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
2
Investigation of sorption isotherms of wheat germ for its effect on lipid oxidation

KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Wiley
İngilizce, Basılı+Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
3
Some physical properties and adsorption isotherms of vacuum-dried honey powder with different carrier materials

MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: LWT
İngilizce, Elektronik, 2020

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
4
A new gluten-free product: Brown rice bulgur, and its physical and chemical properties

CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, Bilgin Duygu Gizem, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation
İngilizce, Elektronik, 2020

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
5
Çiya Tohumundan Ultrason Destekli Yağ Ekstraksiyonunun Optimizasyonu

ARSLAN TONTUL SULTAN, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: GIDA
Türkçe, Elektronik, 2018

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
6
Extraction and physicochemical characterization of broiler (Gallus gallus domesticus) skin gelatin compared to commercial bovine gelatin

AYKIN DİNÇER ELİF, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Poultry Science
Türkçe, Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded

Bildiriler

10 Adet
1
Use of Virtual Reality Technology in Sensory Anaylse of Foods

KOÇ ANDAÇ,DALGIÇ ALİ COŞKUN
Yayın Yeri: 3. International Congress on Food Researches
TÜRKİYE, İngilizce, 16.10.2024

Uluslararası  Özet bildiri
2
Bitki kökenli aromatik doğal sakızlar ve gıdalarda kullanım alanları

KOÇ ANDAÇ, TEKİN ALİ RIZA
Yayın Yeri: Türkiye 14. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Türkçe, 19.10.2022

Ulusal  Özet bildiri
3
Sorbitol Production with Catalytic Hydrogenation from Glucose

ÖZTÜRK MELTEM, CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: 10th Central European Congress on Food
BOSNA HERSEK, Sarajevo, İngilizce, 10.06.2021

Uluslararası  Özet bildiri
4
Brown Rice Bulgur Production

CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KOÇ ANDAÇ, Bilgin Duygu Gizem, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: 10th Central European Congress on Food
BOSNA HERSEK, Sarajevo, İngilizce, 10.06.2021

Uluslararası  Özet bildiri
5
Tahıllarda lipit oksidasyonu üzerine stabilizasyon yöntemleri

KOÇ ANDAÇ, CANDAL USLU CİHADİYE, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Türkiye 13. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Çanakkale, Türkçe, 21.10.2020

Ulusal  Özet bildiri
6
Ekşi hamur fermantasyonunun ekmek hamurundaki besin bileşenleri ve ekmeğin kalite özellikleri üzerine etkisi

CANDAL USLU CİHADİYE, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Türkiye 13. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Çanakkale, Türkçe, 21.10.2020

Ulusal  Özet bildiri
7
Türkiye'nin farklı bölgelerinden toplanan bal örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri

MUTLU CEREN, BİLGİN DUYGU GİZEM, KOÇ ANDAÇ, ÖZTÜRK MELTEM, SÜMBÜL MERVE, CANDAL USLU CİHADİYE, ÖZHANLI HAZAL, ARSLAN TONTUL SULTAN, AKDENİZ GÖKHAN, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Türkiye 13. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Çanakkale, Türkçe, 21.10.2020

Ulusal  Özet bildiri
8
Use of Different Cumin Doses to Improve the Chemical and Sensorial Characteristics of Coated and Fried Chicken Meat

AYKIN DİNÇER ELİF, DURAK ATİKE NUR, KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: I.International Congress on Medicinal and Aromatic Plants: “Natural and Healthy Life”
TÜRKİYE, Konya, İngilizce, 09.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
9
Rheological Properties of Gelatin Extracted From Broiler Skin

AYKIN DİNÇER ELİF, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: 2nd Congress on Food Structure Design
TÜRKİYE, Antalya, İngilizce, 26.10.2016

Uluslararası  Özet bildiri
10
Broiler etlik piliç derisi jelatininin aminoasit kompozisyonu ve molekül ağırlığının belirlenmesi

AYKIN DİNÇER ELİF, KOÇ ANDAÇ, ERBAŞ MUSTAFA
Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi
TÜRKİYE, Edirne, Türkçe, 05.10.2016

Ulusal  Özet bildiri

Projeler

1 Adet
1
GIDA ÜRETİM SÜREÇLERİ SANAL GERÇEKLİK (VR) AR-GE VE LİSANS EĞİTİM UYGULAMALARI

"GIDA ÜRETİM SÜREÇLERİ SANAL GERÇEKLİK (VR) AR-GE VE LİSANS EĞİTİM UYGULAMALARI" projesi Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü lisans, lisansüstü ve AR-GE faaliyetlerinin dijitalleşmesine katkı sağlamak amacı ile yürüt
25.05.2022 - 24.05.2023
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı

Araştırmalar

1 Adet
1
2nd Food Structure Design Congress

Düzenleme Kurulu Üyesi
Antalya,   Uluslararası  Kongre Düzenleme