GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Molecular identification of LAB and yeasts from traditional sourdoughs and their impacts on the sourdough bread quality characteristics
SEVGİLİ AYŞE, CAN CANAN, İŞLER CEYHAN DERYA, ERKMEN OSMAN
|
---|---|
2 |
Identification of lactic acid bacteria and yeasts from traditional sourdoughs and sourdough production by enrichment
SEVGİLİ AYŞE, Koçaslan Sinem, ERKMEN OSMAN
|
3 |
Improved Lycopene Production from Different Substrates by Mated Fermentation of Blakeslea Trispora
SEVGİLİ AYŞE,ERKMEN OSMAN
|
1 |
Effect of Different Combination Lactic Acid Bacteria and Yeasts on Physicochemical, Texture and Calorimetric Properties of Sourdough Bread
SEVGİLİ AYŞE, ERKMEN OSMAN
|
---|---|
2 |
Physicochemical and Microbiological Characteristics of Sourdough. July 9-11, 2021 Paris, France, 60-66
SEVGİLİ AYŞE, ERKMEN OSMAN
|
3 |
The Effects of Sourdough on the of Morphological Structure of Bread
Büyük Kübra, SEVGİLİ AYŞE, ERKMEN OSMAN
|
4 |
Morphological and Technological Characteristics of Isolated Yeast and Lactic Acid Bacteria Species from Sourdough Samples.
Koçaslan Sinem, SEVGİLİ AYŞE, ERKMEN OSMAN
|
5 |
Mardin Ekşi Hamurlarından Laktik Asit Bakterileri ve Maya İzolasyonu ve İdentifikasyonu
SEVGİLİ AYŞE,ERKMEN OSMAN
|
6 |
Ekşi Hamurdaki Laktik Asit Bakterileri ve Mayaların Metabolizması
SEVGİLİ AYŞE,ERKMEN OSMAN
|
7 |
Likopen Üretiminde Glukoz, Sukrozun ve Doğal Yağ Katkılarının Etkisinin İstatistiksel Değerlendirilmesi
BİNDAK RECEP,ERKMEN OSMAN,SEVGİLİ AYŞE
|
8 |
Fermentasyonda Glikoz ve Sıvı Yağlar Kullanarak Blakeslea trispora ile Likopen Üretimi
SEVGİLİ AYŞE,ERKMEN OSMAN
|
1 |
Ekşi hamurlardan izole edilen LAB’ların ve mayaların genetik tanımlamaları ve ekşi hamur ekmeği üretiminde kullanılabilirliklerinin araştırılması
Gaziantep, Konya ve Mardinden izole edilen LAb ve mayaların genetik identifikasyonu ve ekşi hamur ekmeği üretiminde kullanımları.
|
---|
1 |
Warsaw University of Life Sciences
Erasmus
|
---|