
						GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
					
1 | 
					SOĞUK MUTFAK
						 
Bölüm Adı: SICAK KOKTEYL YİYECEKLERİ  | 
				
|---|---|
2 | 
					TÜRKİYE LEZZET ROTALARI
						 
Bölüm Adı: ŞANLIURFA  | 
				
3 | 
					Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
						 
Bölüm Adı: Diyarbakır: Hıllorık  | 
				
4 | 
					Güncel turizm araştırmaları
						 
Bölüm Adı: BÖCEK SEVENLERE YENİLEBİLİR TARİFLER  | 
				
1 | 
					YÖRESEL TAHIL ÜRÜN OLAN KAVUTUN’UN BESİNSEL DEĞERLENDİRİLMESİ
						 
 KARAMAN ELİF ESMA, KESKİN MELİKE, YAMAN MELEK 
   | 
				
|---|---|
2 | 
					Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böceklerin Kullanımına Dair Bakış Açılarının Değerlendirilmesi.
						 
 ÖZKAN MELİKE,GÜNEŞ EDA 
   | 
				
3 | 
					Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
						 
 SORMAZ ÜMİT, ÖZKAN MELİKE, AKDAĞ GÜRKAN, ÖZKANLI OYA 
   | 
				
4 | 
					Türk Mutfak Kültürüne Ait Kaynar (Lohusa) Şerbeti Üzerine Bir Değerlendirme
						 
 ÖZKAN MELİKE,erçetin hatice kübra,GÜNEŞ EDA 
   | 
				
5 | 
					Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri Ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
						 
 SORMAZ ÜMİT,ÖZKAN MELİKE,AKDAĞ GÜRKAN,ÖZKANLI OYA 
   | 
				
6 | 
					Gastronomy Four Zero (4.0)
						 
 GÜNEŞ EDA,Biçer Bayram Şerife,ÖZKAN MELİKE,NİZAMLIOĞLU HATİCE FERHAN 
   | 
				
7 | 
					Insects as Food and Feed in The Turkey: Current Behaviours
						 
 GÜNEŞ EDA,ÖZKAN MELİKE 
   | 
				
8 | 
					Çeçen Mutfak Kültürü ve Yeme Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme
						 
 ÖZKAN MELİKE,YETİM HASAN 
   | 
				
1 | 
					Otel İşletmelerinde Personel Alım Süreçleri: Uygulamalar ve Karşılaşılan Zorluklar Üzerine Nitel Bir Araştırma
						 
 GÜNEŞ HİLAL,OLCAY ATINÇ,İNCE ERCAN,KESKİN MELİKE 
   | 
				
|---|---|
2 | 
					RESTORANTLARIN MENÜLERİNDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE YERVERME DURUMLARININ BELİRLENMESİ
						 
 ÖZKAN MELİKE,SORMAZ ÜMİT 
   | 
				
3 | 
					GAZİANTEP İLİNİN COĞRAFİ İŞARET ALABİLECEK YEMEKLERİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
						 
 ÖZKAN MELİKE,KASAP MEHMET,SORMAZ ÜMİT 
   | 
				
4 | 
					İn Vivo Modellerde Besinin Yolculuğu Ve Oksidanlar
						 
 GÜNEŞ EDA,şahin rabia,ÖZKAN MELİKE 
   | 
				
5 | 
					Böcek sevenlere yenilebilir tarifler
						 
 GÜNEŞ EDA,ÖZKAN MELİKE,şahin rabia 
   | 
				
1 | 
					İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
						 
 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 
  | 
				
|---|
| Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 2022-2023 | YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ | Türkçe | 6 | 
| 2 | 2022-2023 | TATLI VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 4 | 
| 3 | 2022-2023 | EKMEK VE PASTA YAPIMI | Türkçe | 4 |