GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
1 |
SOĞUK MUTFAK
Bölüm Adı: SICAK KOKTEYL YİYECEKLERİ |
---|---|
2 |
TÜRKİYE LEZZET ROTALARI
Bölüm Adı: ŞANLIURFA |
3 |
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği
Bölüm Adı: Diyarbakır: Hıllorık |
4 |
Güncel turizm araştırmaları
Bölüm Adı: BÖCEK SEVENLERE YENİLEBİLİR TARİFLER |
1 |
YÖRESEL TAHIL ÜRÜN OLAN KAVUTUN’UN BESİNSEL DEĞERLENDİRİLMESİ
KARAMAN ELİF ESMA, KESKİN MELİKE, YAMAN MELEK
|
---|---|
2 |
Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böceklerin Kullanımına Dair Bakış Açılarının Değerlendirilmesi.
ÖZKAN MELİKE,GÜNEŞ EDA
|
3 |
Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
SORMAZ ÜMİT, ÖZKAN MELİKE, AKDAĞ GÜRKAN, ÖZKANLI OYA
|
4 |
Türk Mutfak Kültürüne Ait Kaynar (Lohusa) Şerbeti Üzerine Bir Değerlendirme
ÖZKAN MELİKE,erçetin hatice kübra,GÜNEŞ EDA
|
5 |
Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri Ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
SORMAZ ÜMİT,ÖZKAN MELİKE,AKDAĞ GÜRKAN,ÖZKANLI OYA
|
6 |
Gastronomy Four Zero (4.0)
GÜNEŞ EDA,Biçer Bayram Şerife,ÖZKAN MELİKE,NİZAMLIOĞLU HATİCE FERHAN
|
7 |
Insects as Food and Feed in The Turkey: Current Behaviours
GÜNEŞ EDA,ÖZKAN MELİKE
|
8 |
Çeçen Mutfak Kültürü ve Yeme Alışkanlıkları Üzerine Bir Değerlendirme
ÖZKAN MELİKE,YETİM HASAN
|
1 |
Otel İşletmelerinde Personel Alım Süreçleri: Uygulamalar ve Karşılaşılan Zorluklar Üzerine Nitel Bir Araştırma
GÜNEŞ HİLAL,OLCAY ATINÇ,İNCE ERCAN,KESKİN MELİKE
|
---|---|
2 |
RESTORANTLARIN MENÜLERİNDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE YERVERME DURUMLARININ BELİRLENMESİ
ÖZKAN MELİKE,SORMAZ ÜMİT
|
3 |
GAZİANTEP İLİNİN COĞRAFİ İŞARET ALABİLECEK YEMEKLERİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
ÖZKAN MELİKE,KASAP MEHMET,SORMAZ ÜMİT
|
4 |
İn Vivo Modellerde Besinin Yolculuğu Ve Oksidanlar
GÜNEŞ EDA,şahin rabia,ÖZKAN MELİKE
|
5 |
Böcek sevenlere yenilebilir tarifler
GÜNEŞ EDA,ÖZKAN MELİKE,şahin rabia
|
1 |
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2022-2023 | YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ | Türkçe | 6 |
2 | 2022-2023 | TATLI VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 4 |
3 | 2022-2023 | EKMEK VE PASTA YAPIMI | Türkçe | 4 |