GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME ve DİYETETİK
1 |
Moleküler ve Hücresel Sağlıkta Stratejik Gıdalar & Hassas Beslenme
Bölüm Adı: FONKSİYONEL GIDALAR VE LENFATİK SİSTEM |
---|---|
2 |
SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ORJİNAL ARAŞTIRMA VE DERLEMELER
Bölüm Adı: Kanserde Vitaminler ve Mineraller |
3 |
Tıp ve Sağlık Bilimlerinde Güncel Araştırmalar-2024
Bölüm Adı: Lipitler ve Kanser |
4 |
Beslenme ve Diyetetik
Bölüm Adı: Karbonhidratlar ve Kanser |
5 |
Advances in Health Sciences
Bölüm Adı: Effects of Food Preparation, Storage and Cooking Methods on Cancer Development |
6 |
SAĞLIK BİLİMLERİNDEKİ GELİŞMELERİN AKADEMİK PERSPEKTİFTEN ANALİZİ
Bölüm Adı: Doğum Ağırlığı ve Obezite Arasındaki İlişki |
7 |
SAĞLIK BİLİMLERİNDEKİ GELİŞMELERİN AKADEMİK PERSPEKTİFTEN ANALİZİ
Bölüm Adı: Çocuklarda Çölyak Olmayan Gluten Duyarlılığı |
8 |
Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Araştırma ve Derlemeler
Bölüm Adı: Çocuklarda Otizm Spektrum Bozukluğu ve Beslenme |
9 |
Current Debates in Health Sciences
Bölüm Adı: A Step Beyond Prebiotics and Probiotics: “Postbiotics” Composition, Activities and Effects on Health |
10 |
Current Debates in Health Sciences
Bölüm Adı: Current Nutritional Approaches in Cancer |
11 |
Tıp ve Sağlık Bilimleri Çalışmaları
Bölüm Adı: Gastrointestinal Mikrobiyota ve Obezite İlişkisi |
12 |
Functional Foods and Nutraceuticals: Bioactive Compounds
Bölüm Adı: Overview of the Effects of Flavonoids on Health |
13 |
Tıp ve Sağlık Araştırmaları: Araştırma ve Uygulama
Bölüm Adı: Omega-3: Besin Kaynakları, Biyolojik Aktiviteleri ve İnsan Sağlığına Etkileri |
1 |
The effects of metformin, pioglitazone, exenatide and exercise on fatty liver in obese diabetic rats; the role of IRS-1 and SOCS-3 molecules
LÜLE KEMAL OZAN, AKARSU ERSİN, SAYİNER ZEYNEL ABİDİN, OTAY LÜLE NEZİHE, OĞUZKAN BALCI SİBEL, DEMİREL CAN, BOZDAĞ ZEHRA, KORKMAZ MURAT, YILMAZ İBRAHİM
|
---|---|
2 |
Determination of Adherence to Mediterranean Diet, Physical Activity Level and Relationship between Chronic Disease in Adults: Cross-Sectional Study
KATIRCI KIRMACI ZEKİYE İPEK, KURTGİL SEREN, OTAY LÜLE NEZİHE, KIRMACI YUSUF ŞİNASİ
|
3 |
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi
Öğrencilerinin Öğrenme Tercihlerinin VARK Anketi ile
Belirlenmesi
KATIRCI KIRMACI ZEKİYE İPEK, OTAY LÜLE NEZİHE, AKTAŞ BETÜL, ARI YILMAZ DEMET, GÜNEL KARADENİZ PINAR, EREL SUAT, ADIGÜZEL HATİCE, ERGEN HALİL İBRAHİM, UZUN MELTEM, ERGUN NEVİN
|
4 |
Functional food knowledge and use in individuals with type 2 diabetes and the relevant factors
OTAY LÜLE NEZİHE, ŞİMŞEK KESKİN HATİCE, YILMAZ SİMGE, ÇAVDAR ÜMİT
|
1 |
Hayvan deneyi modelinde ticari bitkisel preparatın antioksidan özelliğinin fertilite üzerine
etkilerinin değerlendirilmesi: Preparatın ön analiz sonuçları
ÇETİN FURKAN,OTAY LÜLE NEZİHE,TAŞKUM İBRAHİM
|
---|---|
2 |
Emzirme Döneminde Besin Destekleri ve Anne Sütü Üzerine Etkileri
Yavaş Kirez Merve,OTAY LÜLE NEZİHE
|
3 |
Çocuklarda Besin Alerjileri
Sevinç Ayşe,OTAY LÜLE NEZİHE
|
4 |
ANNE SÜTÜ OLİGOSAKKARİTLERİNİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Kurt Cansu İpek,OTAY LÜLE NEZİHE
|
5 |
TAMAMLAYICI BESLENME DÖNEMİNDE BEBEK LİDERLİĞİNDE BESLENME (BLW) YAKLAŞIMI
ULCAY Goncagül,OTAY LÜLE NEZİHE
|
6 |
PROBIOTIC USE IN CHILDREN
TATAR Melike, OTAY LÜLE NEZİHE
|
7 |
HYPNOBREASTFEEDING
DURMAZ Müberra, OTAY LÜLE NEZİHE
|
8 |
NUTRITIONAL SUPPLEMENT IN ELDERLY
HAZAR Deniz, OTAY LÜLE NEZİHE
|
9 |
NUTRITIONAL SUPPLEMENT AFTER BARIATRIC SURGERY
BASATEMÜR MERYEM, OTAY LÜLE NEZİHE
|
10 |
NUTRITIONAL SUPPORT FOR ATHLETES
AKBULUT Sümeyye, OTAY LÜLE NEZİHE
|
11 |
NUTRITIONAL SUPPORT DURING PREGNANCY AND LACTATION
TİRYAKİ Türkan, OTAY LÜLE NEZİHE
|
12 |
ATTENTION DEFICIT AND HYPERACTIVITY DISORDER AND NUTRITION IN CHILDREN
Gülmez Hatice, OTAY LÜLE NEZİHE
|
13 |
OMEGA-3 INPUTS DURING PREGNANCY AND ITS EFFECTS ON FETA HEALTH
Kartal Belkız, OTAY LÜLE NEZİHE
|
14 |
Kronik hepatit B ve C ile wilson hastalarında karaciğer ve pankreas yağlanması
AKSOY MEHMET, BARUTÇU SEZGİN, LÜLE KEMAL OZAN, OTAY LÜLE NEZİHE, YILMAZ FEYZA, YILDIRIM ABDULLAH EMRE
|
15 |
Genç Yetişkinlerin Akdeniz Diyetine Uyum Durumu Ve İlişkili Etmenler
OTAY LÜLE NEZİHE, LÜLE KEMAL OZAN
|
16 |
Yetişkin Bireylerin Öğün Sikliği Ve Beden Kütle İndeksi İlişkisi
LÜLE KEMAL OZAN, OTAY LÜLE NEZİHE
|
17 |
FARKLI TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ YÖNTEMLERİNİN İRRİTABLE BAĞIRSAK SENDROMUNDA SEMPTOM, YAŞAM KALİTESİ VE DIŞKI TİPİNE ETKİLERİ
OTAY LÜLE NEZİHE, YURTTAGÜL SUPHİYE MİNE, YILDIRIM ABDULLAH EMRE, LÜLE KEMAL OZAN
|
18 |
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BESLENME ALIŞKANLIKLARI VE ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR AKDENİZ DİYETİ İLE İLİŞKİSİ
MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH, OTAY LÜLE NEZİHE
|
19 |
EBEVEYNLERİN İLKÖĞRETİM ÇAĞ ÇOCUKLARIN KAHVALTI ALIŞKANLIKLARINA ETKİSİ
OTAY LÜLE NEZİHE, MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH
|
20 |
İRRİTABL BAĞIRSAK SENDROMU HASTALARINDA FODMAP TÜKETİM SIKLIĞI İLE SEMPTOM ŞİDDETİ VE YAŞAM KALİTESİ ARASINDAKİ İLİŞKİ
OTAY LÜLE NEZİHE, YURTTAGÜL SUPHİYE MİNE, YILDIRIM ABDULLAH EMRE, LÜLE KEMAL OZAN
|
21 |
Hemşirelik Öğrencilerinde Sezgisel Yeme, Yeme Farkındalığı Ve Yeme Bozuklukları Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi
MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH, OTAY LÜLE NEZİHE, YILMAZ HACI ÖMER
|
22 |
DASH Beslenme Planına Uyumun Depresyon ve Saldırganlıkla İlişkisinin Belirlenmesi
YILMAZ HACI ÖMER, MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH, OTAY LÜLE NEZİHE
|
23 |
Adölesanlarda Yeme Bozuklukları
OTAY LÜLE NEZİHE, YILMAZ HACI ÖMER, MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH
|
24 |
ÇOCUKLUK ÇAĞI OBEZİTESİ VE ADİPONEKTİN
OTAY LÜLE NEZİHE
|
25 |
İLKOKUL ÖĞRETMENLERİNİN BESLENME BİLGİ DÜZEYİNİN SAPTANMASI
OTAY LÜLE NEZİHE, ÖZDEMİR PETEK MERYEM
|
26 |
TİP 2 DİYABETLİ BİREYLERİN ÖĞÜN SIKLIĞININ OBEZİTE, HİPERTANSİYON VE DİYABETİK PARAMETRELER İLE İLİŞKİSİ
OTAY LÜLE NEZİHE, LÜLE KEMAL OZAN
|
27 |
Monosodium Glutamate: As a Fifth Taste “Umami” Is It Safe or Harmful?
MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH, OTAY LÜLE NEZİHE, YILMAZ HACI ÖMER
|
28 |
Doğal Gıda Katkı Maddesi Olarak Betanin: Kardiyovasküler Hastalıkların Patogenizinde Koruyucu Etkileri
YILMAZ HACI ÖMER, MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH, OTAY LÜLE NEZİHE
|
29 |
Multipl Sklerozda Akdeniz Diyetine Uyum Durumu, Yürüyüş Etkilenimleri ve Yaşam Kalitesi Etkilenimlerinin Belirlenmesi
OTAY LÜLE NEZİHE, EKMEKYAPAR FIRAT YASEMİN, KATIRCI KIRMACI ZEKİYE İPEK, NEYAL AYŞE MÜNİFE
|
30 |
TÜRKİYE’NİN BESLENME DURUMU VE KANSER PREVELANSINDAKİ ROLÜ
OTAY LÜLE NEZİHE
|
31 |
MATERNAL OBEZİTENİN PERİNATAL SAĞLIĞA ETKİLERİ
OTAY LÜLE NEZİHE
|
32 |
Gaziantep İlinde Çocuk Şenliğine Katılan 10-18 Yaş Arası Adölesan Dönemi Çocukların Boy Ve Ağırlıklarının Değerlendirilmesi
ÖZEN SAADET,OTAY LÜLE NEZİHE,DEMİRCİ MELTEM,TONÇER MEVLİDE
|
33 |
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Öğrenme Tercihlerinin VARK Anketi ile Belirlenmesi
KATIRCI KIRMACI ZEKİYE İPEK, OTAY LÜLE NEZİHE, AKTAŞ BETÜL, ARI YILMAZ DEMET, GÜNEL KARADENİZ PINAR, EREL SUAT, ADIGÜZEL HATİCE, ERGEN HALİL İBRAHİM, UZUN MELTEM, ERGUN NEVİN
|
34 |
Sanko Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Akdeniz Diyeti Uyumları ile Fiziksel Aktivite Durumlarının Değerlendirilmesi ve İlişkili Etmenler
OTAY LÜLE NEZİHE,ADIGÜZEL HATİCE,kurtgil seren,UZUN MELTEM,ÖZDEMİR MERYEM,KATIRCI KIRMACI ZEKİYE İPEK,ERGUN NEVİN
|
35 |
Futbolcuların Alt Ekstremite Kas ve Yağ Oranları, Vücut Kitle İndeksleri ile Aerobik Kapasite, Çeviklik ve Patlayıcı Kuvvet Arasındaki İlişki
ADIGÜZEL HATİCE,OTAY LÜLE NEZİHE,KATIRCI KIRMACI ZEKİYE İPEK,UZUN MELTEM,ERGEN HALİL İBRAHİM,Yıldızlı Mustafa,Kurtgil Seren,Uzunaslan Türkan
|
36 |
Tip 2 Diyabetli Bireylerin Fonksiyonel Gıdaları Bilme, Kullanma Durumları Ve İlişkili Etmenler
OTAY LÜLE NEZİHE, ŞİMŞEK KESKİN HATİCE
|
1 |
3D ADİPOSİT KÜLTÜRÜ İLE OBEZİTE'NİN OTOFAJİ VE MİTOFAJİ HEDEFLİ FİTOKİMYASALLAR İLE HÜCRESEL TEDAVİSİ
Obezite kendi başına bir sağlık problemi olmasının yanında diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, kanser, astım, uyku bozuklukları, karaciğer fonksiyon bozukluğu, böbrek fonksiyon bozukluğu gibi birçok komplikasyona da yol açmaktadır. Multifaktöriyel
|
---|
1 |
MADAME JANINE GÜZELLİK ENSTİTÜSÜ
Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2023-2024 | BESİN DESTEKLERİ VE TOPLUM SAĞLIĞI | Türkçe | 2 |
2 | 2023-2024 | BESLENME VE KANSER | Türkçe | 2 |
3 | 2024-2025 | BESİN DESTEKLERİ VE TOPLUM SAĞLIĞI | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2023-2024 | OKUL ÇAĞI, ÇOCUK ve ADÖLESAN BESLENMESİ | Türkçe | 3 |
2 | 2024-2025 | BESLENME DURUMUNUN TARANMASI | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2019-2020 | Beslenme Ekolojisi | Türkçe | 2 |
2 | 2019-2020 | Yaşlılıkta Beslenme | Türkçe | 2 |
3 | 2019-2020 | Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı | Türkçe | 2 |
4 | 2019-2020 | Toplum Sağlığında Beslenme Uygulaması | Türkçe | 12 |
5 | 2019-2020 | Beslenme İlkeleri (Hemşielik) | Türkçe | 2 |
6 | 2019-2020 | Besin Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
7 | 2019-2020 | Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik | Türkçe | 2 |
8 | 2020-2021 | Yaşlılıkta Beslenme | Türkçe | 2 |
9 | 2020-2021 | Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı | Türkçe | 2 |
10 | 2020-2021 | Toplum Sağlığında Beslenme Uygulaması | Türkçe | 10 |
11 | 2018-2019 | Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik | Türkçe | 2 |
12 | 2018-2019 | Özel Gruplarda Beslenme | Türkçe | 2 |
13 | 2018-2019 | Toplum Sağlığında Beslenme Uygulaması | Türkçe | 12 |
14 | 2018-2019 | Beslenme Davranışı Bozuklukları | Türkçe | 2 |
15 | 2017-2018 | Beslenme Davranışı Bozuklukları | Türkçe | 2 |
16 | 2017-2018 | Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik | Türkçe | 2 |
17 | 2017-2018 | Toplu Beslenme Sistemleri I | Türkçe | 3 |
18 | 2017-2018 | Toplu Beslenme Sistemleri Stajı | Türkçe | 8 |
19 | 2018-2019 | Beslenme Eğitimi | Türkçe | 2 |
20 | 2016-2017 | Beslenme Davranışı Bozuklukları | Türkçe | 2 |
21 | 2016-2017 | Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik | Türkçe | 2 |
22 | 2017-2018 | İntörn Diyetisyenlik | Türkçe | 10 |
23 | 2017-2018 | Özel Gruplarda Beslenme | Türkçe | 2 |
24 | 2018-2019 | Toplu Beslenme Sistemleri II | Türkçe | 3 |
25 | 2018-2019 | Besin Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
26 | 2018-2019 | Beslenme İlkeleri (Hemşirelik) | Türkçe | 1 |
27 | 2019-2020 | Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi | Türkçe | 1 |
28 | 2019-2020 | Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi II | Türkçe | 2 |
29 | 2019-2020 | Demografik Yapı ve Sağlık | Türkçe | 2 |
30 | 2019-2020 | Toplu Beslenme Sistemleri | Türkçe | 3 |
31 | 2019-2020 | Toplumda Beslenme Durumu Saptanması | Türkçe | 1 |
32 | 2020-2021 | Seminer-I | Türkçe | 2 |
33 | 2020-2021 | Mezuniyet Projesi-1 | Türkçe | 2 |
34 | 2022-2023 | BESLENME | Türkçe | 2 |
35 | 2023-2024 | BESLENME | Türkçe | 4 |
36 | 2024-2025 | MESLEKİ ORYANTASYON | Türkçe | 2 |
1 |
GASTROENTEROLOJİ DİYETİSYENLİĞİ
Gastroenterolojik Hastalıklar ve Tıbbi Beslenme Tedavisi Yöntemleri
70 saatlik devam ve sınav
|
---|---|
2 |
Üniversite Eğitiminde Teknolojiyi Yeterince Kullanıyor Muyuz?
ABD Dominican Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşe ÖZCAN EDEER ilgili konuda deneyimlerini aktarmıştır.
|
3 |
TS EN ISO 9001: 2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İÇ TETKİK EĞİTİMİ
Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenmiştir.
|
4 |
TS EN ISO 9001: 2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ DOKÜMANTASYON EĞİTİMİ
Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenmiştir.
|
5 |
TS EN ISO 9001: 2015 RİSK TABANLI PROSES YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenmiştir.
|
6 |
II.Beslenme ve Diyetetik Günleri: Kanser ve Beslenme Sempozyumu
"Türkiye'nin Beslenme Durumu ve Kanser İnsidansında Rolü" konulu konuşma.
|
7 |
II.Beslenme ve Diyetetik Günleri: Kanser ve Beslenme Sempozyumu
Kanser ve beslenme
|
8 |
İşletmelerde Sağlıklı Beslenme ve Kurumsal Beslenme Danışmanlığı
İş verimi ve beslenme
Çalışanlarda yeterli ve dengeli beslenme
Beslenme Dostu İşyeri kavramı
Kurumsal beslenme danışmanlığı
|
9 |
TS EN ISO 9001: 2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ
Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenmiştir.
|
10 |
Beslenme ve Diyetetikte İnovatif Yaklaşımlar - II
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İnovatif Diyetisyenler Obezite İle Mücadele Derneği (IDOM) katkılarıyla
Yapay Zeka ve Beslenme - Doç. Dr. Ayhan DAĞ
Düşük FODMAP Diyeti Mobil Uygulamalar/Aplikasyonlar - Dr. Öğr. Üyesi Nezihe OTAY LÜLE
Hastalıkla
|
11 |
Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi
ICF
|
12 |
I.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu
Türkiye Diyetisyenler Derneği, Başkent Üniversitesi, BESVAK, Ateroskleroz ve Hipertansiyon Derneği iş birliği ile düzenlenmiştir.
|
13 |
Multiple Sklerozda Multidisipliner Yaklaşımlar ve Rehabilitasyon Sempozyumu
"Multipl Skleroz'da Beslenme Yaklaşımları" konulu konuşma.
|
14 |
Onkoloji Diyetisyenliği Kursu
Başkent Üniversitesi tarafından düzenlenmiştir.
|
15 |
II.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu
Başkent Üniversitesi tarafından düzenlenmiştir.
|
16 |
1.Halk Sağlığı Günleri
halk sağlığı
|
17 |
Beslenme ve Yutma Problemlerinde Rehabilitasyon Yaklaşımları
Beslenme ve Yutma Problemlerinde Rehabilitasyon Yaklaşımları
|
18 |
Farklı Spor Dallarında Egzersiz ve Beslenme Sempozyumu
Türkiye Diyetisyenler Derneği tarafından düzenlenmiştir.
|
19 |
Teori ve Pratikte Diyetetik Yaklaşımlar
Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi iş birliği ile düzenlenmiştir.
|
20 |
Geleceği Hayal Etmek ve Değer Yaratmak
Stanford Üniversitesinden Dr. Naşide Gözde Durmuş
|
21 |
I.Beslenme ve Diyetetik Günleri: Temel ve Klinik Beslenme Sempozyumu
Temel ve Klinik Beslenme
|
22 |
I.Beslenme ve Diyetetik Günleri: Temel ve Klinik Beslenme Sempozyumu
Temel ve Klinik Beslenme
|
23 |
Beslenmenin Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerine Etkisi
Harvard Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Semir Beyaz ilgili konuda konferans vermiştir.
|
24 |
Eğitim Becerileri Geliştirme (Eğitici Eğitimi) Kursu
öğretim elemanlarına yönelik eğitici eğitimi kursu verilmiştir.
|
25 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme Sempozyumu
Türkiye Diyetisyenler Derneği tarafından düzenlenmiştir.
|
26 |
Nütriyon Değerlendirmesi
Kanıttan Kliniğe Hemşirelik Sempozyumu
|
27 |
Fonksiyonel Şişkinlik ve Dispepside Beslenme: Ne Yemeli, Ne Yememeli?
Türk Gastroenteroloji Derneği - 17. Doğu-Güneydoğu Anadolu Hepato-Gastroenteroloji Günleri Sempozyumu
|
28 |
Obezite, Halk Sağlığı ve Diyetisyenlik
4 Mart Dünya Obezite Günü etkinlikleri kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrenci topluluğu tarafından düzenlenmiştir.
|
29 |
Probiyotikler Dünyada ve Ülkemizde Hangi Ürünler Var, Nasıl Seçmeliyiz
Probiyotikler
|
30 |
Tip 1 Diyabeti Önleyici Yeni Teröpatik Yaklaşımlar
ABD Viskonsin-Madison Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Feyza ENGİN
|
31 |
1.Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu
Bariatrik cerrahi diyetisyenliği
|
32 |
TRC1 Bölgesi Gastronomi Turizmi Stratejisi Çalıştayı
İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenmiştir.
|
1 |
TÜRKİYE DİYETİSYENLER DERNEĞİ
Üye 2020 |
---|