GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
NACİ TOPÇUOĞLU M.Y.O. GIDA İŞLEME
1 |
Hücresel ve Moleküler Beslenmede Stratejik Gıdalar ve Hassas Beslenme
Bölüm Adı: Gıda Katkı Maddleri ve Temiz Etiket Yaklaşımı |
---|
1 |
Valorization of Waste Seashells as Bio-Adsorbent for Sunflower Oil Bleaching
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
---|---|
2 |
Valorization of Waste Seashells for Neutralization of Sunflower Oil
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
3 |
Microwave-assisted Bleaching of Olive Pomace Oil: The Optimization of Bleaching Parameters and a Comparison with Conventionally Bleached Oil
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK, KOÇAK YANIK DERYA, FADILOĞLU SİBEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
4 |
A novel bleaching approach: Microwave assisted sunflower oil bleaching and optimization
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK, KOÇAK YANIK DERYA, FADILOĞLU SİBEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
5 |
A comparative study on performance of industrial and microwave techniques for sunflower oil bleaching process
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK, KOÇAK YANIK DERYA, FADILOĞLU SİBEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
6 |
Yağ Rafinasyonu Sırasında İnsan Beslenmesinde Önemli Fonksiyonel Bileşenlerde Değişimler ve Zararlı Rafinasyon Bileşenlerinin Oluşumu
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
7 |
Processing of a novel powdered herbal coffee Pistacia Terebinthus L Fruits Coffee and its sensorial properties
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK, KOÇAK YANIK DERYA, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
1 |
Design of Ozone Treatment Chamber for Microbial Decontamination of Dry Foods
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
---|---|
2 |
Valorization of Seashells for Bleaching of Vegetable Oils
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
3 |
An Overwiev to Valorization of Food Waste: A case study of Pistachio Processing
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
4 |
Insight to New Vegetable Oil Bleaching Techniques
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
|
5 |
A newly developed TLC system for the quantitative determination of aflatoxins in foods
Çoksöyler Fikret Nafi,Özkaya Şennur,Çoksöyler Can,ELMAS BERFİN,SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK,Kara Sümeyye,KARA FIRAT
|
6 |
Ayçiçek Yağının Ağartılmasında Yeni Bir Metot: Mikrodalga Uygulama Koşullarının Belirlenmesi ve Optimizasyonu
SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK, KOÇAK YANIK DERYA, FADILOĞLU SİBEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
|
1 |
Bitkisel yağ ağartılmasında yeni bir metot: Mikrodalga uygulama koşullarının belirlenmesi ve optimizasyonu
Yağ Teknolojisi
|
---|---|
2 |
ATIL DURUMDAKİ DENİZ KABUKLARININ BİTKİSEL YAĞ RAFİNASYONUNDA DEĞERLENDİRİLMESİ
|
1 |
DC DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ.
KALİTE VE ARGE DANIŞMANI
|
---|---|
2 |
ÖZKARADENİZ GIDA MADDELERİ TİCARET A.Ş.
KALİTE KONTROL VE ARGE MÜHENDİSİ
|
1 |
Moleküler ve Hücresel Sağlıkta Stratejik Gıdalar ve Hassas Beslenme
Yazar Adı: YILDIZ FATİH,SEÇİLMİŞ ŞAKİR SELÇUK
, Yayın Yeri: Ankara Nobel Tıp Akademi
|
---|
1 |
Kuru Gıdalarda Ozon Gazı ile Mikrobiyal Dekontaminasyon Tankı.
Patent Başvuru Sahipleri: VİSTA KURUYEMİŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKET
, Patent Buluş Sahipleri: Selçuk Seçilmiş
|
---|---|
2 |
GLUTENSİZ TAHILLAR VE MENENGİÇ İÇEREN SÜRÜLEBİLİR FORMDA BİR GIDA TAKVİYE ÜRÜNÜ
Patent Başvuru Sahipleri: Gaziantep Üniversitesi
, Patent Buluş Sahipleri: Şakir Selçuk Seçilmiş
|
3 |
NÖTRALİZE BİTKİSEL YAĞIN MİKRODALGA YÖNTEMİYLE AĞARTILMASI
Patent Başvuru Sahipleri: Gaziantep Üniversitesi
, Patent Buluş Sahipleri: Derya Koçak Yanık,Sibel Fadıloğlu,Selçuk Seçilmiş,Fahrettin Göğüş
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2021-2022 | Gıdalarda Temel İşlemler | Türkçe | 4 |
2 | 2022-2023 | Gıda Kimyası | Türkçe | 4 |
3 | 2021-2022 | Beslenme | Türkçe | 3 |
4 | 2021-2022 | Et Ürünleri ve Analizleri | Türkçe | 4 |
5 | 2013-2014 | Kalite Güvence ve Standartları | Türkçe | 5 |
6 | 2014-2015 | Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi | Türkçe | 2 |
7 | 2014-2015 | Genel Kimya | Türkçe | 8 |
8 | 2014-2015 | Gıda Endüstri mMakineleri | Türkçe | 4 |
9 | 2014-2015 | Araştırma Yöntem ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
10 | 2016-2017 | Gıdalarda Temel İşlemler | Türkçe | 6 |
11 | 2016-2017 | Özel Gıdalar | Türkçe | 4 |
12 | 2022-2023 | Et ve Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 4 |
13 | 2022-2023 | Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi | Türkçe | 3 |
14 | 2016-2017 | Gıdaların Ambalajlanması | Türkçe | 6 |
15 | 2016-2017 | Et ve Ürünleri Analizleri | Türkçe | 4 |
16 | 2016-2017 | Kalite Güvence ve Standartları | Türkçe | 2 |
17 | 2016-2017 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
18 | 2016-2017 | Gıda Endüstri Makineleri | Türkçe | 4 |
19 | 2022-2023 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
20 | 2022-2023 | Kuruyemiş Teknolojisi | Türkçe | 3 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Devam Ediyor | ENDÜSTRİYEL GIDA ATIĞI PATATES KABUĞUNUN FONKSİYONEL VE BESİNSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENEREK KURABİYE YAPIMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ | NAZAN ÇAĞLAR | TezMerkezi | 2023 |
1 |
METHODS of AFLATOXIN ANALYSIS in FOODS-METHODS of MICROBIOLOGICAL ANALYSIS of FOODS
Gıdalarda aflatoksin analiz metodları ve mikrobiyolojik analizler konusunda eğitim.
|
---|---|
2 |
KOBİ MENTÖRLÜĞÜ
TUBİTAK tarafından desteklenen Bireysel Tecrübe Aktarım Platformu Mentörlük Eğitimi Programı
|
3 |
GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ BAŞ DENETÇİLİK
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi
|
4 |
AR-GE UZMANLIĞI
Ar-Ge Mühendisliği Eğitimi
|
5 |
ISO 9001 DENETÇİ/BAŞ DENETÇİ
ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri
|
6 |
MÜHENDİSLİK BİLİMLERİNDE TUBİTAK PROJESİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ
TUBİTAK tarafından verilen akademik destek programları hakkında bilgilendirme ve proje yazım eğitimi
|