Doktor Öğretim Üyesi CEYHUN UÇUK

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

   ceyhunucuk@gantep.edu.tr      03423603797  
YÖK Akademik ORCID WoS
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

31 Adet
1
TURİZM VE GASTRONOMİDE SOSYOLOJİK YANSIMALAR

Bölüm Adı: Turizm Sektörü İçerisinde Toplumsal Cinsiyet Rollerinin Dönüşümleri
Yazar(lar): AKMAN SİNEM,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-935-3, TÜRKİYE, Ankara, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
2
TURİZM VE GASTRONOMİDE SOSYOLOJİK YANSIMALAR

Bölüm Adı: TOPLUM VE GASTRONOMİ
Yazar(lar): ÜNAL FURKAN BURAK,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-935-3, TÜRKİYE, Ankara, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
3
MUTFAK UYGULAMALARI I (TEMEL UYGULAMALAR)

Bölüm Adı: TABAK PREZENTASYONU VE ÖRNEK MENÜ UYGULAMALARI
Yazar(lar): ÖZ HİLAL,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: PA Paradigma Akademi Yayınları ISBN: 978-625-6139-18-3, TÜRKİYE, Çanakkale, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
4
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI (Bölüm Adı: Gastronomide Yeni Trend: Küyerelleşen Yemek)

Bölüm Adı: GASTRONOMİDE YENİ TREND: KÜYERELLEŞEN YEMEK
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Eğitim Yayınevi ISBN: 9786258108217, TÜRKİYE, Konya, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
5
International Research in Social, Humanities and Administrative Sciences (Chapter Name: Science of Eating: Gastrophysics)

Bölüm Adı: Science of Eating: Gastrophysics
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Platanus Publishing ISBN: 978-625-6971-27-1, TÜRKİYE, Ankara, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
6
GASTRONOMİDE TABAK PREZANTASYONU: Nasıl Estetik Tabaklar Tasarlayabiliriz?

Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık ISBN: 978-625-397-086-4, TÜRKİYE, Ankara, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
7
The Essentials of Today's Marketing (Chapter Name: Neurogastronomic Marketing)

Bölüm Adı: Neurogastronomic Marketing
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Efe Academy Publishing ISBN: 978-625-6939-76-9, TÜRKİYE, İstanbul, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
8
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında Akademik Çalışmalar (Bölüm Adı: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Dış Çevre Analizi)

Bölüm Adı: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Dış Çevre Analizi
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Artikel Akademi Yayıncılık ISBN: 978-625-8088-63-2, TÜRKİYE, İstanbul, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
9
Impactful Technologies Transforming the Food Industry

Bölüm Adı: The Use of Artificial Intelligence in Recipe Development: How Technology Is Changing the Way We Create and Innovate in the Kitchen
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
Yayın Yeri: IGI GLOBAL PUBLISHING ISBN: 9781668490945, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
10
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri

Bölüm Adı: Bici Bici
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık ISBN: 978-625-371-050-7, TÜRKİYE, Ankara, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
11
Gastronomi Tarihi

Bölüm Adı: İlk Medeniyetlerde Gastronomi
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-833-2, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
12
Impactful Technologies Transforming the Food Industry

Bölüm Adı: The Use of Artificial Intelligence in Recipe Development: How Technology Is Changing the Way We Create and Innovate in the Kitchen
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
Yayın Yeri: IGI Global ISBN: 9781668490945, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
13
Impactful Technologies Transforming the Food Industry

Bölüm Adı: The Use of Artificial Intelligence in Recipe Development: How Technology is Changing the Way We Create and Innovate in the Kitchen
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
Yayın Yeri: IGI Global ISBN: 1668490951, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce
14
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Et yemekleri)

Bölüm Adı: Et yemekleri
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
15
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Emine Göğüş Mutfak Müzesi)

Bölüm Adı: Emine Göğüş Mutfak Müzesi
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
16
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Gaziantep Baklava Müzesi)

Bölüm Adı: Gaziantep Baklava Müzesi
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
17
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Cahide)

Bölüm Adı: Cahide
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
18
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Roxy)

Bölüm Adı: Roxy
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Ansiklopedi Maddesi  Türkçe
19
Türkiye Turizm Ansiklopedisi (Maddeler: Pasha, Roxy, Cahide, Baklava Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Et Yemekleri)

Bölüm Adı: Pasha, Roxy, Cahide, Baklava Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Et Yemekleri
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 4440000000821, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
20
Türkiye'nin Mutfak Sosyolojisi (Bölüm Adı: Gaziantep Mutfağı)

Bölüm Adı: Gaziantep Mutfağı
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Akademik Kitaplar ISBN: 978-605-71060-7-0, TÜRKİYE, İstanbul, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
21
Dijital İnsan Kaynakları Pazarlaması (Bölüm Adı: Dijital İnsan Kaynakları Yönetimi ve Pazarlama 5.0)

Bölüm Adı: Dijital İnsan Kaynakları Yönetimi ve Pazarlama 5.0
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Efe Akademi Yayınları ISBN: 978-625-6954-72-4, TÜRKİYE, İstanbul, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
22
Dijitalleşme 2 (Bölüm Adı: Dijital Gastronomi)

Bölüm Adı: Dijital Gastronomi
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Efe Akademi Yayınları ISBN: 9786256995765, TÜRKİYE, 2022

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
23
Geleceğin Restoranları (Bölüm Adı: Geleceğin Restoranlarında Mutfak)

Bölüm Adı: Geleceğin Restoranlarında Mutfak
Yazar(lar): ÇERKEZ MEHTAP, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 9786052544921, TÜRKİYE, Ankara, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
24
KÜLTÜREL MİRAS: Anadolu'nun Yöresel Mutfakları (Bölüm Adı: Güneydoğu Anadolu Bölgesi)

Bölüm Adı: Güneydoğu Anadolu Bölgesi
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN, ŞAHAN MEMET
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık ISBN: 9786254394713, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
25
GELECEĞİN RESTORANLARI

Bölüm Adı: GELECEĞİN RESTORANLARINDA MUTFAK
Yazar(lar): ÇERKEZ MEHTAP, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: DETAY YAYINCILIK ISBN: 9786052544921, TÜRKİYE, ANKARA, 2021

Ulusal  Bilimsel Kitap  Türkçe
26
Uygulamalı Türk Mutfağı (Bölüm Adı: Türk Mutfağı)

Bölüm Adı: Türk Mutfağı
Yazar(lar): KESKİN EMRAH,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık ISBN: 978-625-439-049-4, TÜRKİYE, Ankara, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
27
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ

Bölüm Adı: İSVEÇ MUTFAĞI
Yazar(lar): ÖZKANLI OYA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: BETA YAYINCILIK ISBN: 978-605-242-880-1, TÜRKİYE, İSTANBUL, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
28
Uygulamalı Türk Mutfağı

Bölüm Adı: Türk Mutfağı
Yazar(lar): KESKİN EMRAH,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Nobel Yayıncılık ISBN: 978-625-439-049-4, TÜRKİYE, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
29
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği (Bölüm Adı: Osmaniye: Zorkun Tava)

Bölüm Adı: Osmaniye: Zorkun Tava
Yazar(lar): UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-179-1, 2019

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
30
Mühendislik Alanında Akademik Araştırmalar

Bölüm Adı: Türkiye'de Zeytinyağı Üretimi Üzerine
Yazar(lar): ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN, ALKAN HARUN YİĞİT
Yayın Yeri: Gece Kitaplığı ISBN: 978-605-288-390-7, 2018

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
31
MÜHENDİSLİK ALANINDA AKADEMİK ARAŞTIRMALAR

Bölüm Adı: TÜRKİYE’DE ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİ ÜZERİNE
Yazar(lar): ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN, ALKAN HARUN YİĞİT
Yayın Yeri: Gece Yayıncılık ISBN: 9786052883907, 2018

Ulusal  Bilimsel Kitap  Türkçe

Makaleler

30 Adet
1
Can the image of food mislead the brain? Neurogastronomy research with EEG and emotion recognition

UÇUK CEYHUN,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,Çevik Çağın
Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2025

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
2
Foodporn: Lda Analysis of Comments on Youtube Videos in The Context of Hyperstimulation Theory

AYDEMİR DURMUŞ ALİ,UÇUK CEYHUN,ÖZEN İBRAHİM AKIN,SAMUR ARİF NİHAT
Yayın Yeri: Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
İngilizce, Elektronik, 2024

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
3
AFET GASTRONOMİSİ KAPSAMINDA GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİ İÇİN AFET DURUMLARINDA MUTFAK YÖNETİMİ DERSİ ÖNERİSİ

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
Türkçe, Elektronik, 2023

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
4
A Comparative Study of Gastronomy Education in Two Culinary Capitals: Lyon and Gaziantep

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2023

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
5
A Bibliometric Analysis on Slow Food With Vosviewer

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Recreation and Tourism Research
Türkçe, Elektronik, 2023

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  ReseachBib – Academic Resource Index, ISI-International Scientific Index, Univ
6
Sinestetik yemek: Gastronomi ve sinestezi ilişkisi üzerine sistematik derleme ve meta-analiz

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourism Research Institute
Türkçe, Elektronik, 2023

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Bilgindex, Index copernicus, Asos Index, Eurasian Scientific Journal Index, BASE
7
Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği

UÇUK CEYHUN, KAYRAN MEHMET FATİH
Yayın Yeri: Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Türkçe, Elektronik, 2023

Ulusal  Hakemli  Derleme Makale  ResearchBib, Türkiye Turizmi Dizini, Asos İndeks
8
Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği

UÇUK CEYHUN, KAYRAN MEHMET FATİH
Yayın Yeri: Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Türkçe, Elektronik, 2023

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Index Copernicus International, Directory of Research Journals Indexing
9
The modulation of sustainability knowledge and impulsivity traits on the consumption of foods of animal and plant origin in Italy and Turkey

Migliavada Riccardo, Coricelli Carol, Bolat Esra Emine, UÇUK CEYHUN, Torri Luisa
Yayın Yeri: Scientific Reports
İngilizce, Elektronik, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI
10
Tabak Prezantasyonunun Kötü Görünümlü Yiyeceklerin Kabulüne Etkisi: Şırdan Örneği (The Effect of Plate Presentation on the Acceptance of Bad-Looking Foods: Şırdan Example)

UÇUK CEYHUN, KAHRAMAN AYŞE GÜLNİHAL, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2022

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
11
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans

ÖZDEMİR SAMİ SONAT, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourismology
İngilizce, Elektronik, 2022

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
12
Sürdürülebilirlik Kapsamında Coğrafi İşaretli Yemekler ve Yerel Yemekler İçin Duyusal Analiz Yöntemi ile Geliştirilmiş Standart Reçete: Deneysel Bir Araştırma

UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: Journal of Gastronomy, Hospitality, and Travel
Türkçe, Elektronik, 2022

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
13
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLER VE YEREL YEMEKLER İÇİN DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMİ İLE GELİŞTİRİLMİŞ STANDART REÇETE: DENEYSEL BİR ARAŞTIRMA

UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
Türkçe, Elektronik, 2022

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
14
Tabak Prezantasyonunun Kötü Görünümlü Yiyeceklerin Kabulüne Etkisi: Şırdan Örneği

UÇUK CEYHUN, KAHRAMAN AYŞE GÜLNİHAL, ÖZDEMİR SAMİ SONAT
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2022

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
15
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans

ÖZDEMİR SAMİ SONAT, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourismology
İngilizce, Elektronik, 2022

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
16
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz)

SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, DİNÇ YAKUP
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
17
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek

UÇUK CEYHUN,İLHAN İBRAHİM
Yayın Yeri: Aydın Gastronomy
Türkçe, Basılı, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
18
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz)

SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, DİNÇ YAKUP
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Basılı, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
19
Endüstri 4.0’ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz)

DİNÇ YAKUP, DOĞDUBAY MURAT, UÇUK CEYHUN, SÜZER ÖZKAN
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Basılı, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
20
Endüstri 4.0 ın Yiyecek İçecek Endüstrisine Bir Yansıması Olarak Bulut Mutfaklar (Kavramsal Bir Analiz) (Cloud Kitchens as a Reflection of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry (A Conceptual Analysis))

SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN, DOĞDUBAY MURAT, DİNÇ YAKUP
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Elektronik, 2021

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
21
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek Aesthetic and Food from Gastronomy Perspective

UÇUK CEYHUN, İLHAN İBRAHİM
Yayın Yeri: AYDIN GASTRONOMY
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2021

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
22
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME

UÇUK CEYHUN,BUYRUK LÜTFİ
Yayın Yeri: Gastroia: Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Türkçe, Basılı, 2020

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  International Scientific Indexing, J-Gate, Sobiad, Directory of Research Journal
23
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ

UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
Yayın Yeri: Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
İngilizce, Elektronik, 2020

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  J-Gate, Index Copernicus International, DRJI, Udledge, İdealonline, Türkiye Tu
24
Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Basılı, 2018

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
25
Gastronomy Tourism: The Place of the Plate Presentation in Gastronomy Tourism

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: International Rural Tourism and Development
Türkçe, Elektronik, 2017

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  Turizm
26
IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri’nin Ardından

UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2017

Ulusal  Hakemli  Yorum  EBSCO - Hospitality & Tourism Complete
27
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezantasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri

UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi (IRTAD)
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2017

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  ASOS, Google Scholar, Academic Resource Index Reseach Bip(RB
28
Ethics in gastronomy and culinary arts field

ÖZKANLI OYA,ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Global Journal on HumanitesSocial Sciences
İngilizce, Elektronik, 2016

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  ojs/index
29
Ethics in gastronomy and culinary arts field

ÖZKANLI OYA, ÖZER AYHAN, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Global Journal on Humanities and Socian Sciences
İngilizce, Elektronik, 2016

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  Crossref, Kopernio
30
Ethics in gastronomy and culinary arts field

ÖZKANLI OYA,ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Global Journal on Humanites & Social Sciences
İngilizce, Elektronik, 2016

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX- SCIENCE (CPCI-S)

Bildiriler

30 Adet
1
A Rubric Recommendation for the Evaluation of Student Performance in Gastronomy and Culinary Arts Application Courses

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: The Conference on Managing Tourism Across Continents
TÜRKİYE, İstanbul, İngilizce, 15.03.2023

Ulusal  Özet bildiri
2
GASTRONOMİK GÖÇ: GÖÇ’ÜN GAZİANTEP MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİSİ

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1. ULUSLARARASI GÖÇ ARAŞTIRMALARI DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALAR KONGRESİ
İSPANYA, Barcelona, Türkçe, 28.01.2023

Ulusal  Özet bildiri
3
Türk Mutfağının Uluslararasılaşması: SWOT Analizi

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu
TÜRKİYE, Erzincan, Türkçe, 11.10.2022

Ulusal  Özet bildiri
4
The role of individual characteristics in sustainable food choices: A cross-cultural study between Italy and Turkey

Migliavada Riccardo, Coricelli Carol, Bolat Esra Emine, UÇUK CEYHUN, Torri Luisa
Yayın Yeri: Symposium Toward the International Society for Gastronomic Sciences and Studies
İTALYA, Torino, İngilizce, 23.09.2022

Uluslararası  Özet bildiri
5
Cross-cultural differences in cross-modal interactions between sound and taste in recipes with different textures

Piochi Maria, Codognato Daniele, Arman Onurcan, Shestakova Anna, UÇUK CEYHUN, Torri Luisa
Yayın Yeri: Symposium Toward the International Society for Gastronomic Sciences and Studies
İTALYA, Torino, İngilizce, 23.09.2022

Uluslararası  Özet bildiri
6
Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi

UÇUK CEYHUN, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: 10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi
TÜRKİYE, Kastamonu, Türkçe, 02.06.2022

Ulusal  Özet bildiri
7
Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi (Doktora Kolokyumu)

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Ulusal Turizm Kongresi-Doktora Kolokyumu
TÜRKİYE, Balıkesir, Türkçe, 15.10.2021

Ulusal  Özet bildiri
8
Standard Recipe Proposal For Turkish Cuisine

UÇUK CEYHUN,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER
Yayın Yeri: 5th International EMI Entrepreneurship Social Sciences Congress
TÜRKİYE, İngilizce, 29.06.2020

Uluslararası  Özet bildiri
9
GAZİANTEP’İN KÜLTÜR TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 2.Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
Türkçe, 07.11.2018

Uluslararası  Özet bildiri
10
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeyinin Ölçülmesi

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi
Türkçe, 12.07.2018

Uluslararası  Özet bildiri
11
Mutfak Eğitimi Alan Öğrencilerin Coğrafi İşaretli Ürünler Hakkında Bilgi Düzeyinin Ölçülmesi

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sğlıklı Yaşam Zirvesi
TÜRKİYE, ANKARA, Türkçe, 12.07.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
12
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler

ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: III.ULUSLARARASI MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ
TÜRKİYE, GAZİANTEP, Türkçe, 21.06.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
13
Gaziantep’in Yöresel Gastronomik Ürünlerinin Kategorizasyonu

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: International Rural Tourism and Development Congress
TÜRKİYE, Muğla, İngilizce, 10.05.2018

Uluslararası  Özet bildiri
14
Kırsal Turizm’de Yöresel Ürün Festivallerinin Önemi: Kuzugöbeği Mantar Festivali Örneği

UÇUK CEYHUN,ÜZÜMCÜ ORHAN OZAN
Yayın Yeri: International Rural Tourism and Development Congress
İngilizce, 10.05.2018

Uluslararası  Özet bildiri
15
Gaziantep’teki Restoran İşletmelerinde Teknoloji Kullanım Düzeyinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

SUNA BELMA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
İngilizce, 20.04.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
16
Türk Mutfak Kültüründe Çorba: Gaziantep Çorbaları Örneği

UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
Yayın Yeri: Gastronomi Kongresi
TÜRKİYE, Ankara, Türkçe, 22.03.2018

Uluslararası  Özet bildiri
17
Ekşi Mayalı Ekmekler Üzerine Bir İnceleme

UÇUK CEYHUN,ALAÇAM ENİS
Yayın Yeri: Gastronomi Kongresi
TÜRKİYE, Ankara, Türkçe, 22.03.2018

Uluslararası  Özet bildiri
18
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1. Uluslararası Gaziantep Tarihi Sempozyumu
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 25.12.2017

Uluslararası  Özet bildiri
19
Likya Bölgesini Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir İnceleme

ÜZÜMCÜ Ozan Orhan, UÇUK CEYHUN, KOÇ BANU
Yayın Yeri: 4.Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi
TÜRKİYE, Aydın, Türkçe, 09.11.2017

Ulusal  Tam metin bildiri
20
Yaratıcı Şehirler Ağı nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleriÜzerine Bir Araştırma

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,Alkan Harun Yiğit
Yayın Yeri: 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi
TÜRKİYE, Aydın, İngilizce, 09.11.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
21
Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma

UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA, ALKAN HARUN YİĞİT
Yayın Yeri: IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi
Türkçe, 04.11.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
22
GASTRONOMİ, MUTFAK VE SANAT İLİŞKİSİ ÜZERİNE

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu
TÜRKİYE, Kahramanmaraş, İngilizce, 26.10.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
23
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler

ÖZKANLI OYA,UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 21.06.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
24
GASTRONOMİNİN SANATSAL BOYUTU KAPSAMINDA YEMEK YAPARKEN MÜZİK DİNLEMEK

SÜZER ÖZKAN, ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1.Uluslararası Sanat, Tasarım ve Moda Kongresi
İngilizce, 20.05.2017

Uluslararası
25
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM

ÖZKANLI OYA, SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 1st International Congress on Medicanal and Aromatic Plants
TÜRKİYE, İngilizce, 10.05.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
26
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: VI. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, I.International Rural Tourism and Development Congress
TÜRKİYE, Bursa, Türkçe, 04.05.2017

Uluslararası  Özet bildiri
27
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi

UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Gaziantep, İngilizce, 14.04.2017

Uluslararası  Tam metin bildiri
28
Güvenli Gıdanın Gastronomi Açısından Önemi

UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,KOÇ BANU
Yayın Yeri: Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
TÜRKİYE, Balıkesir, Türkçe, 17.11.2016

Ulusal  Özet bildiri
29
Gastronomy as an Arts

UÇUK CEYHUN
Yayın Yeri: 4th WORLD CONFERENCE on DESIGN and ARTS-WCDA
RUSYA FEDERASYONU, St. Petersburg, Türkçe, 21.06.2015

Uluslararası  Tam metin bildiri
30
Gastronomi ve Mutfak Sanatları’nın Diğer Sanat Dalları ile İlişkisi

ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN,TAŞKIN EROL
Yayın Yeri: Çukurova Üniversitesi Uluslararası Sanat Araştırmaları Sempozyumu
Adana, İngilizce, 04.04.2015

Uluslararası  Özet bildiri

Projeler

7 Adet
1
Suriyeli Öğrenciler Burs Programı


31.10.2021 - 31.10.2022
Avrupa Birliği,   Danışman 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
2
Varil Çorba Yeni Ürün Geliştirme Ve Pişirme Yöntemlerinin Geliştirilmesi


15.05.2018 - 15.07.2018
Özel Kuruluşlar,   Proje Koordinatörü 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
3
Suriyeli Öğrenciler Burs Programı

GastroDiplomasi
14.03.2022 - 31.10.2022
Avrupa Birliği,   Araştırmacı 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
4
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: Gastrodiplomasi

Küresel dünyanın giderek birbirine bağlı hale geldiği bu dönemde, kültürlerarası etkileşim ve anlayışın önemi her zamankinden daha belirgin hale gelmiştir. Çeşitli kültürel arka planlara sahip toplumlar arasında köprüler kurmanın yollarını ararken,
03.03.2024 - 08.12.2024
Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar,   Yürütücü 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
5
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: "Gastrodiplomasi"


01.03.2024 - 30.12.2024
Diğer (Uluslararası),   Yürütücü 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
6
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: "Gastrodiplomasi"

Gastrodiplomasi
01.03.2024 - 30.12.2024
Diğer (Uluslararası),   Yürütücü 

ULUSLARARASI  Tamamlandı
7
KÜLTÜRLERARASI FARKLILIKLARIN YÖNETİMİNDE GASTRONOMİNİN KULLANIMINA YÖNELİK MODEL ÖNERİSİ: "GASTRODİPLOMASİ"


01.03.2024 - 01.12.2024
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç),   Yürütücü 

ULUSAL  Tamamlandı

Üniversite Dışı Deneyim

13 Adet
1
University of Gastronomic Sciences

Visitor Researcher
Doktora Sırası Araştırma,

2020 - 2020
2
UNHCR Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği

Eğitmen
Suriye Uyruklu Kadınların Mesleki Gelişimlerinin Artırılması Amacıyla Makarna Eğitimi,

2019 - 2019
3
TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu

Eğitmen
Gaziantep’xxteki Kadın Girişimcilere Yönelik Gıda Sunum Teknikleri Eğitimi,

2019 - 2019
4
Masmana Zeytinyağları

Danışman
Marka Geliştirme,

2018 - 2018
5
Varil Çorba

Danışman
Yeni ürün geliştirme, mutfak üretim proseslerini belirleme, mutfak personeli eğitimi.,

2018 - 2018
6
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği

Kurucu Genel Sekreter
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği Kurucu Genel Sekreterliği,

2015 - 2017
7
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği

Eğitmen/Şef
Gastronomi Eğitmeni,

2015 - 2016
8
Kips Restoran

Aşçı

2012 - 2014
9
Dedeman Otel Zonguldak

Aşçı Yardımcısı

2012 - 2012
10
Ortaköy Restoran

Aşçı Yardımcısı

2008 - 2010
11
Şahmeran Restoran

Servis Personeli

2006 - 2008
12
Bar 10 Cefa&Restoran

Servis Personeli

2005 - 2006
13
Mucit Çocuk Atölyesi

Danışman
Çocuklar İçin Mutfak Atölyeleri Tasarımı,

2018

Editörlükler

4 Adet
1
Uygulamalı Soğuk Mutfak

Yazar Adı: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,UÇUK CEYHUN,DAGAŞAN GÜLCAN , Yayın Yeri: Nobel Akademik Yayıncılık
Kitap, Türkçe, 2024,   Uluslararası  Basılı

2
UYGULAMALI SOĞUK MUTFAK

Yazar Adı: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,UÇUK CEYHUN,DAGAŞAN GÜLCAN , Yayın Yeri: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.
Kitap, Türkçe, 2024,   Uluslararası  Basılı

3
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Yazar Adı: UÇUK CEYHUN , Yayın Yeri: İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Dergi, İngilizce, 2024,   Ulusal  TR DİZİN  Basılı+Elektronik

4
Uygulamalı Türk Mutfağı

Yazar Adı: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,UÇUK CEYHUN , Yayın Yeri: Nobel Yayınevi
Kitap, Türkçe, 2020,   Uluslararası  Basılı

İdari Görevler

Ödüller

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2024-2025 Nörogastronomi Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2022-2023 Gastronomide Son Gelişmeler ve Araştırmalar Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2017-2018 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
2 2017-2018 Türk Mutfağı Türkçe 4
3 2017-2018 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
4 2017-2018 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 5
5 2017-2018 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
6 2017-2018 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
7 2018-2019 Türk Mutfağı Türkçe 4
8 2018-2019 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
9 2018-2019 Mutfak Uygulama I Türkçe 6
10 2018-2019 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
11 2018-2019 Türk Mutfak Kültürü (Kurum Dışı- Sanko Üniversitesi) Türkçe 2
12 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
13 2021-2022 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
14 2021-2022 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
15 2021-2022 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
16 2021-2022 Mutfak Uygulama 1 Türkçe 5
17 2021-2022 Türk Mutfağı Türkçe 4
18 2021-2022 Gıda Formulasyonları ve Duyusal Analiz Türkçe 4
19 2021-2022 Girişimcilik Türkçe 3
20 2021-2022 Gastronomi Türkçe 1
21 2021-2022 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
22 2021-2022 Yöresel Mutfaklar Türkçe 4
23 2021-2022 Avrupa Mutfağı Türkçe 5
24 2021-2022 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
25 2021-2022 Soğuk Mutfak Türkçe 4
26 2021-2022 Servis Teknikleri Türkçe 3
27 2021-2022 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 3
28 2014-2015 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
29 2014-2015 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 4
30 2014-2015 Geleneksel Avrupa Mutfağı Türkçe 4
31 2014-2015 Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Türkçe 3
32 2015-2016 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 4
33 2015-2016 Gıda Dekorasyonu ve Tabak Dizaynı Türkçe 4
34 2015-2016 Türk Mutfağı Türkçe 3
35 2015-2016 Yeni Dünya Mutfağı ve Eğilimleri Türkçe 4
36 2015-2016 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
37 2015-2016 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Türkçe 2
38 2015-2016 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 7
39 2015-2016 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
40 2015-2016 Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Türkçe 2
41 2015-2016 Yöresel Mutfaklar Türkçe 3
42 2015-2016 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
43 2015-2016 Günümüz Mutfak Kültürleri Türkçe 3
44 2016-2017 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
45 2016-2017 Türk Mutfağı Türkçe 3
46 2016-2017 Menü Planlama ve Maliyet Analizi Türkçe 3
47 2016-2017 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
48 2016-2017 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
49 2016-2017 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 7
50 2016-2017 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
51 2016-2017 Yiyecek İçecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Türkçe 2
52 2016-2017 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
53 2016-2017 Modern Mutfak Türkçe 5
54 2016-2017 Günümüz Mutfak Kültürleri Türkçe 3
55 2017-2018 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
56 2017-2018 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
57 2017-2018 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
58 2017-2018 Türk Mutfağı Türkçe 4
59 2017-2018 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
60 2017-2018 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
61 2017-2018 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
62 2017-2018 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
63 2017-2018 İnsan Kaynakları Yönetimi Türkçe 2
64 2017-2018 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
65 2017-2018 Servis Sitemleri Türkçe 3
66 2017-2018 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
67 2018-2019 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
68 2018-2019 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
69 2018-2019 Türk Mutfağı Türkçe 4
70 2018-2019 İçecekler ve Özellikleri Türkçe 2
71 2018-2019 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
72 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
73 2018-2019 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
74 2018-2019 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
75 2018-2019 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
76 2018-2019 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
77 2018-2019 Etkinliklere Katılım Türkçe 1
78 2019-2020 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
79 2019-2020 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
80 2019-2020 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 6
81 2019-2020 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
82 2019-2020 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
83 2020-2021 Pazarlamaya Giriş Türkçe 3
84 2020-2021 Mutfak Uygulama-1 Türkçe 4
85 2020-2021 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
86 2020-2021 Türk Mutfağı Türkçe 4
87 2020-2021 Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi Türkçe 3
88 2020-2021 Toplumsal Duyarlılık Projeleri Türkçe 1
89 2020-2021 Genel ve Mesleki Etik Türkçe 2
90 2020-2021 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
91 2020-2021 Modern Mutfak Türkçe 5
92 2020-2021 Mutfak Uygulama-2 Türkçe 4
93 2020-2021 Yemek Pişirme Teknikleri Türkçe 6
94 2020-2021 Toplumsal Duyarlılık Projesi II Türkçe 3
95 2020-2021 Etkinliklere Katılım Türkçe 2
96 2022-2023 Soğuk Yiyeceklerin Hazırlanması Türkçe 4
97 2022-2023 Yöresel Mutfaklar Türkçe 3
98 2022-2023 Modern Mutfak Türkçe 5
99 2022-2023 Avrupa Mutfağı Türkçe 4
100 2022-2023 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Türkçe 3
101 2022-2023 Servis Sitemleri Türkçe 3
102 2022-2023 Basic Culinary Tecniques II İngilizce 6
103 2022-2023 World Cuisine Culture İngilizce 4
104 2023-2024 Türk Mutfağı Türkçe 4
105 2023-2024 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı Türkçe 5
106 2023-2024 Dünya Mutfağı ve Eğilimleri Türkçe 4
107 2023-2024 Basic Culinary Tecniques II İngilizce 6
108 2023-2024 Turkish Cuisine İngilizce 4
109 2023-2024 Basic Culinary Tecniques I İngilizce 6
110 2023-2024 World Cuisine Application İngilizce 4
111 2024-2025 Turkish Cuisine İngilizce 6
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2023-2024 Yöresel Mutfaklar Türkçe 4
2 2023-2024 Ziyafet Servis Yönetimi Türkçe 4

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı Mutfak Eğitiminin İlkokul Çağı Çocuklarının Bilişsel ve Davranışsal Yeterliliklerine Etkisi SÜMEYYE DALAGAN TezMerkezi 2025
2 Tamamlandı Müzik, Tat ve Tabak Sunumunun Eşleşmesi HİLAL ÖZ TezMerkezi 2025

Araştırmalar

64 Adet
1
Füzyon Mutfak

Füzyon Mutfak
Prizren/Kosova,   Uluslararası  Seminer

2
Lezzet ve Sinestezi İlişkisi: Alınan Tadın Başka Duyuların Algısını Tetikleme Etkilerinin Ölçülmesi

İtalya ve Türkiye Karşılaştırması ile Sinestezi ve Lezzet İlişkisinin Belirlenmesi
University of Gastronomic Sciences, İtalya/Bra   Uluslararası  Araştırma

3
II. Ulusal Aşçılık Kampı

II. Ulusal Aşçılık Kampı Kapsamında Düzenlenen Uygulamalı Eğitimler Sertifikası
Mengen, Türkiye/Bolu   Ulusal  Sertifika

4
Tabak Prezentasyonu

Tabak Tasarım Teknikleri Tabak Dizaynı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

5
Teşekkür Belgesi

Türk Mutfağı
Tunus,   Uluslararası  Seminer

6
Sertifika

Çikolata Bilgilendirme Semineri ve Uygulamalı Eğitimi: Gaziantep Üniversitesi, Lider Çikolata ve Ventura Pastanesi İşbirliği
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Kurs

7
Araştırma Yöntemleri Semineri

Maxqda Eğitimi
Antalya Side Elgance Otel,   Ulusal  Sertifika

8
Gaziantep Mutfağı

UNESCO Yaratıcı Şehri Gaziantep’xxin Mutfak Kültürü
Karabük Üniversitesi Turizm Fakültesi, Türkiye/Karabük   Ulusal  Seminer

9
Bitlis Turizm Çalıştayı

Davetli Açılış Konuşmacısı
Bitlis Eren Üniversitesi,   Ulusal  Konuşmalarım

10
Türk Mutfağında Sürdürülebilirlik ve Yerel Ürün Kullanımı

Türk Mutfağı
Kütahya Belediyesi,   Ulusal  Seminer

11
Türk Mutfağında Yerel Ürün ve Sürdürülebilirlik

Türk Mutfağı
Kütahya Belediyesi,   Ulusal  Konuşmalarım

12
Sinestezi ve Yemek

Gastronomide Sinestezi ve Yemek, Nörogastronomi, Moleküler Gastronomi
Düşünsen mi? YouTube Kanalı,   Ulusal  Röportaj

13
Bingöl Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması

Türk Mutfağı
Bingöl Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

14
Türk Mutfağı Söyleşileri-2

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler TV Programı Yapımcısı ve Öğr. Gör. Asuman KERKEZ, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

15
1. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Taş Heykel Sempozyumu Düzenleme Kurulu Üyeliği
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Çalışma

16
Tabak Sunum Teknikleri

Tabak Tasarım ve Sunum Teknikleri
Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokulu,   Ulusal  Seminer

17
Türk Mutfağının Dünü, Bugünü ve Yarını

Türk Mutfağı
Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi,   Ulusal  Seminer

18
Türk Mutfağı Söyleşileri-1

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Michelin Yıldızlı Chef Ahmet DEDE, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

19
Katılım Belgesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği
Novotel, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Sertifika

20
Jüri

Mersin GastroFest Üniversiteler Arası Yemek Yarışması Jüri
Mersin,   Ulusal  Değerlendirme

21
Gastronomide Son Gelişmeler

Gastronomide Son Gelişmeler
Balıkesir Üniversitesi,   Ulusal  Konuşmalarım

22
Uygulamalı Gastronomide Tabak Tasarım Teknikleri ve Nörogastronomi

Nörogastronomi ve Tabak Tasarım Teknikleri
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,   Ulusal  Seminer

23
Panelist

Mersin GastroFest "Gastronomi Kültürünün Gelişimi" Peneli
Mersin,   Ulusal  Seminer

24
Afet Durumlarında Mutfak Yönetimi

Afet Durumlarında Mutfak Yönetimi
Harran Üniversitesi,   Ulusal  Konuşmalarım

25
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi

Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi Davetli Konuşmacı
Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Çalıştay

26
Holistik Tabak

Holistik Tabak
Dokuz Eylül Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

27
Yiyecek ve İçeceğin Evrimsel Süreci

Yiyeceğin Tarihsel Süreç İçerisinde Geçirdiği Dönüşüme Gastronomik Bir Bakış Açısı Sunmak
Düşünse mi? YouTube Kanalı,   Ulusal  Röportaj

28
Gastro-Diplomasi Türkiye ve Lübnan Füzyon

Türkiye&Lübnan yemeklerinden füzyon etkinliği
Beyrut-Lübnan,   Uluslararası  Konuşmalarım

29
Tabak Sunum Sanatı

Tabak Sunum Sanatı, Tabak Prezentasyonu
Siirt Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

30
OHSAS-18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihlerinde Düzenlenen İç Denetçi Eğitim Programları
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

31
TS-EN-ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

32
TS-EN-ISO 9001:2008

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

33
TS-EN-ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

34
TS-EN-ISO 19011:2004 Denetim Temel Eğitimi

Vizyon 2071 Tarafından 16-17 Mart 2013 Tarihleri Arasında Düzenlenen İç Denetçi Eğitimleri
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

35
3. Turizm Öğrencileri Kurultayı

Gaziantep Üniversitesi'ni Temsilen Katılımcı
Eskişehir, Türkiye   Ulusal  Çalıştay

36
Avrupa ve Türkiye'de Gastronominin Kültürlerarası Diyaloğa Etkisi

Avrupa Günü ve Avrupa Mutfağı Semineri, Avrupa-Türk yemeği Master-Class ve Makarna Eğitimi
Gaziantep Gastronomi Akademisi Gaziantep Ticaret Odası,   Uluslararası  Seminer

37
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
Hasan Kalyoncu Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

38
Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı

Düzenleme Kurulu Üyeliği
Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep   Ulusal  Çalıştay

39
Türk Mutfağı Söyleşileri-6

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Şef Emrah FANDAKLI, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

40
Dünya Gıda Dergisi

Gaziantep'in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na Dahil Edilmesinin Değerlendirimesi
Gaziantep, Türkiye   Ulusal  Röportaj

41
Üniversitelerde Sosyal Sorumluluk ve Sosyal Girişimcilik Çalıştayı

Toplum Gönüllüleri Vakfı ve U.S. Department of State
Titanic Otel, Türkiye/İstanbul   Ulusal  Çalıştay

42
Tabak Sunum Teknikleri

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Öğretmenevi Aşçılarına Yönelik Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı,   Ulusal  Seminer

43
Türk Mutfağı Söyleşileri-5

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Dr. Öğr. Üyesi Osman GÜLDEMİR, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

44
Gastronomi Şenliği

Mersin Toros Üniversitesi Gastronomi Şenliği
Toros Üniversitesi, Türkiye/Mersin   Ulusal  Çalıştay

45
Teşekkür Belgesi

Güzel Sanatlar Fakültesi Desen Çalıştayı
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Çalıştay

46
Tabak Sunum Teknikleri

Mersin Toros Üniversitesi Tabak Sunum Teknikleri Semineri
Mersin Toros Üniversitesi, Mersin   Ulusal  Seminer

47
NLP İle Liderlik ve Zaman Yönetimi

Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği Bugünün Gençleri Yarının Liderleri Eğitim Programı
Dünya Bilim ve Eğitim Federasyonu, Türkye   Uluslararası  Sertifika

48
GAÜNDEM Gaziantep Üniversitesi Dergisi

1. Beynelmilel Gaziantep Yemekleri Yarışması değerlendirme yazısı.
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Röportaj

49
Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Girşimci Kadınlar Eğitimi

Kadın Girişimcilere Gıda Sunum Teknikleri Konusunda Eğitim Verilmesi
Gaziantep Sanayi Odası, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Seminer

50
Engellilerle 360 Derece İletişim

Gaziantep Üniversitesi Tarafndan Düzenlenen Engellilerle 360 Derece İletişim Eğitimi Sertifika
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye'Gaziantep   Ulusal  Sertifika

51
Güral Porselen Sertifika

Yöresel Lezzetler Yarışması
Gaziantep, Türkiye   Ulusal  Sertifika

52
Türk Mutfağı Söyleşileri-4

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal SEZGİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

53
Gastronomi Söyleşileri

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ile Gastronomi Söyleşisi
Kastamonu Üniversitesi Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu,   Ulusal  Seminer

54
Mutfaktaki Son Teknolojik Ekipmanlar

Hüner Endüstriyel Mutfak Tarafından Düzenelenen Uygulamalı Eğitim
Hüner Endüstriyel Mutfak Tesisleri, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Sertifika

55
Tabak Sunum Teknikleri

Tabak Tasarım Teknikleri Yenilikçi Sunum Anlayışları
Toros Üniversitesi,   Ulusal  Seminer

56
Gastrodiplomasi Türkiye&Kosova

Gastrodiplomasi
Priştine/Kosova,   Uluslararası  Konuşmalarım

57
Gastronomi ve Türk Mutfak Kültürü

Gastronomi ve Türk Mutfak Kültürü
TUREGAST Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

58
Bulgur Yemekleri Eğitim Sertifikası

Duru Bulgur ile Bulgur Yemekleri Eğitimi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Aşçılık Kampı, Türkiye/Bolu   Ulusal  Sertifika

59
1. Ulusal Aşçılık Kampı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve ASOMDER Tarafından Düzenlenen 1. Ulusal Aşçılık Eğitim Kampı
Mengen, Türkiye/Bolu   Ulusal  Sertifika

60
Step to City Journal

Gastronomi Turizmi ve Gaziantep
İstanbul, Türkiye   Uluslararası  Değerlendirme

61
Gaziantep Mutfağı Zıtlıkların Uyumu, Zenginliği

Gaziantep'in UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na girmesi münasebetiyle Dünya Gıda Dergisi'nin konu ile ilgili sorduğu sorulara verilen cevapları içerir.
İstanbul, Türkiye   Ulusal  Röportaj

62
WSET LEVEL 1 AWARD IN WINES

1. Derece Şarap Degüstatörlüğü Belgesi
Gaziantep, Türkiye/Gaziantep   Uluslararası  Sertifika

63
Türk Mutfağı Söyleşileri-3

Türk Mutfağı İcracıları ile Türk Mutfağı Hakkında Değerlendirmeler Mutfak Sanatçıları Derneği Başkanı Pasta Şefi Duygu TUĞCU, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
Canlı Yayın,   Ulusal  Seminer

64
GAÜNDEM Gaziantep Üniversitesi Dergisi

Dünya Bir Ev Olsaydı Mutfağı Gaziantep Olurdu
Gaziantep Üniversitesi, Türkiye/Gaziantep   Ulusal  Röportaj

Üyelikler

5 Adet
1
Association de Golden Falcons Culinaire (AGFC)

 Üye    2022 

2
The International Society of Neurogastronomy

 Üye    Bilimsel Kuruluş    2022 

3
Slow Food International

 Üye    2019 

4
Slow Food Halfeti

 Üye    2018 

5
Gaziantep Gastronomi ve Turizm Derneği (GASTURDER)

 Yönetim Kurulu Üyesi    2016 

Sanatsal Faaliyetler

21 Adet
1
3. Geleneksel Nar Festivali

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  30.10.2019 - 30.10.2019

Uluslararası  Özgün  Diğer
2
Tabak Prezentasyonu (Workshop)

Etkinlik Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş veli Üniversitesi Turizm Fakültesi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk, Bonna Porselen
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  29.12.2021 - 29.12.2021

Ulusal  Özgün  Diğer
3
Gül Şerbeti Festivali: Gül Şerbeti Workshop

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi
WORKSHOP /  28.05.2018 - 28.05.2018

Ulusal  Özgün
4
Gaziantep Mutfağı Uygulamaları: Şiveydiz

Etkinlik Yeri: Karabük Üniversitesi
Düzenleyenler : Karabük Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
WORKSHOP /  27.11.2019 - 27.11.2019

Ulusal  Özgün
5
18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Sergisi

Etkinlik Yeri: GAÜN Cenani Konağı Kültür Ve Sanat Merkezi
SERGİLER/Karma sergiler /  18.03.2019 - 25.03.2019

Ulusal  Karma  SERGİ
6
YÖN III

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
SERGİLER/Karma sergiler /  06.03.2018 - 20.03.2018

Ulusal  Karma  SERGİ
7
18 Mart Çanakkale Workshop

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  19.03.2018 - 19.03.2018

Ulusal  Özgün
8
Gaziantep Gastronomi ve İnovasyon Zirvesi

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep Gastronomi ve Aşçılar Derneği
WORKSHOP /  18.05.2017 - 18.05.2017

Ulusal  Özgün  SERGİ
9
Fusion Fotoğraf Sergisi (Yemek Fotoğrafları)

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk Bayram Bozhüyük
SERGİLER/Bireysel (kişisel) sergiler/  05.10.2017 - 14.10.2017

Ulusal  Özgün  SERGİ
10
YÖN II

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi
SERGİLER/Karma sergiler /  03.04.2017 - 14.04.2017

Ulusal  Karma  SERGİ
11
Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST® LEGO® League (FLL) 13. TÜRKİYE TURNUVALARI 2016-2017 Jüri Üyeliği Proje Jürisi

Etkinlik Yeri: Mersin
Düzenleyenler : Bilim Kahramanları Derneği, Lego
SERGİLER/Karma sergiler /  12.02.2017 - 12.02.2017

Uluslararası  Karma  SERGİ
12
Gastronomide Meyve Yemekleri (Panel ve Workshop)

Etkinlik Yeri: Şanlıurfa, Halfeti
Düzenleyenler : Halfeti SlowFood Hareketi, Halfeti Meslek Yüksekokulu, Halfeti Belediyesi
SERGİLER/Sanat Sempozyumları /Sempozyuma katılım /  11.04.2021 - 11.04.2021

Uluslararası  Karma  Diğer
13
2. Geleneksel Nar Festivali

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
WORKSHOP /  09.11.2018 - 09.11.2018

Ulusal  Özgün
14
Nar Festivali (Nar Ekşisi Yapımı-Workshop)

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun UÇUK
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  08.11.2017 - 08.11.2017

Uluslararası  Özgün  Diğer
15
Tabak Sunum Teknikleri (Workshop)

Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
Düzenleyenler : Toros Üniversitesi Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  06.12.2019 - 06.12.2019

Ulusal  Özgün  Diğer
16
SıradanMühim Şeyler

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Bayram Bozhüyük, Gülfem Karslıgil Marakoğlu, Ceyhun Uçuk
SERGİLER/Karma sergiler /  16.02.2018 - 04.03.2018

Ulusal  Karma  SERGİ
17
Workshop Yöresel Mutfaklar Çiğ Köfte

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk
WORKSHOP /Workshop /  03.11.2017 - 03.11.2017

Ulusal  Özgün  SERGİ
18
Tabak Prezentasyonu

Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk, Mersin Toros Üniversitesi, Yayla Bakliyat, Bonna Porselen
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  03.01.2022 - 03.01.2022

Ulusal  Özgün  Diğer
19
Gaziantep Gastronomisi

Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi
Düzenleyenler : Ceyhun Uçuk, İklim Budak
WORKSHOP /Workshop /  02.02.2018 - 02.02.2018

Ulusal  Özgün  KAYIT (Ses ve/veya Görüntü)
20
Halfeti Meyve Yemekleri Festivali: Patlak Kavurması Workshop

Etkinlik Yeri: Halfeti, Şanlıurfa
Düzenleyenler : Halfeti SlowFood Hareketi, Halfeti Belediyesi, Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokulu
WORKSHOP /Workshop yöneticiliği /  12.04.2021

Uluslararası  Özgün  KAYIT (Ses ve/veya Görüntü)
21
Holistik Tabak (Workshop)

Etkinlik Yeri: Toros Üniversitesi
Düzenleyenler : Toros Üniversitesi Aşçılık Programı, Toros Üniversitesi Gastronomi Topluluğu
WORKSHOP /Workshop /  08.12.2022

Ulusal  Özgün  Diğer