GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER Y.O. YABANCI DİLLER Y.O.
1 |
GELENEKTEN GELECEĞE: TÜRK MUTFAĞINDA MOLEKÜLER DOKUNUŞLAR
Bölüm Adı: Moleküler Gastronomi Uygulamalarında Kullanılan Malzemeler |
---|---|
2 |
SANAT VE GASTRONOMİ
Bölüm Adı: Gastronomide Dijitalleşme ve Video Oyunlarında Gastronomi |
3 |
TURİZM PAZARLAMASINDA TEMEL KONULARA YENİLENMİŞ BAKIŞ
Bölüm Adı: Destinasyon Pazarlamasında Özel Konular: Gastronomi Destinasyonlarında Teknoloji Kullanımı |
4 |
MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR
Bölüm Adı: Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma |
5 |
DİSİPLİNLERARASI SOSYAL AĞ ÇALIŞMALARI
Bölüm Adı: Turizmde Sosyal Medyanın Yeri ve Önemi |
6 |
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİNDE SATIN ALMA VE DEPOLAMA
Bölüm Adı: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma İle İlgili Temel Kavramlar |
1 |
Gaziantep Restoranlarına Yönelik Yorumların İçerik Analizi ile İncelenmesi: TripAdvisor Örneği (Examining Reviews of Gaziantep Restaurants with Content Analysis: TripAdvisor Example)
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
---|---|
2 |
Özgünlük ve Gastronomi Deneyiminin Tekrar Ziyaret Niyeti ve Ağızdan Ağıza İletişim Üzerindeki Etkisi: Gaziantep Örneği
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
3 |
Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi
GÜNEREN EBRU,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
|
1 |
Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
|
---|---|
2 |
Sosyal Medyanın Günümüz Tüketim Toplumlarında İnsanların Yeme İçme Alışkanlıklarını (Kültürlerini) Biçimlendirme Yöntemleri
HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,ÖZKANLI OYA
|