Öğretim Görevlisi NESLİHAN AYBİKE HÖKELEKLİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER Y.O. YABANCI DİLLER Y.O.

   hokelekli@gantep.edu.tr      (0342) 317 16 51      1666  
YÖK Akademik ORCID
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

6 Adet
1
GELENEKTEN GELECEĞE: TÜRK MUTFAĞINDA MOLEKÜLER DOKUNUŞLAR

Bölüm Adı: Moleküler Gastronomi Uygulamalarında Kullanılan Malzemeler
Yazar(lar): HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-605-254-948-3, TÜRKİYE, Ankara, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
2
SANAT VE GASTRONOMİ

Bölüm Adı: Gastronomide Dijitalleşme ve Video Oyunlarında Gastronomi
Yazar(lar): YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
Yayın Yeri: Nobel ISBN: 978-625-386-007-3, TÜRKİYE, Ankara, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
3
TURİZM PAZARLAMASINDA TEMEL KONULARA YENİLENMİŞ BAKIŞ

Bölüm Adı: Destinasyon Pazarlamasında Özel Konular: Gastronomi Destinasyonlarında Teknoloji Kullanımı
Yazar(lar): HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
Yayın Yeri: Detay Yayıncılık ISBN: 978-625-5532-05-3, TÜRKİYE, Ankara, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
4
MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR

Bölüm Adı: Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Yazar(lar): YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
Yayın Yeri: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları ISBN: 978-605-389-524-4, TÜRKİYE, Konya, 2023

Ulusal  Bilimsel Kitap  Türkçe
5
DİSİPLİNLERARASI SOSYAL AĞ ÇALIŞMALARI

Bölüm Adı: Turizmde Sosyal Medyanın Yeri ve Önemi
Yazar(lar): YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
Yayın Yeri: Nobel ISBN: 978-625-397-903-4, TÜRKİYE, Ankara, 2023

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
6
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİNDE SATIN ALMA VE DEPOLAMA

Bölüm Adı: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma İle İlgili Temel Kavramlar
Yazar(lar): ÇİRİŞOĞLU EMEL,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
Yayın Yeri: Eğitim Yayınevi ISBN: 978-625-8468-39-7, TÜRKİYE, İstanbul, 2021

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe

Makaleler

3 Adet
1
Gaziantep Restoranlarına Yönelik Yorumların İçerik Analizi ile İncelenmesi: TripAdvisor Örneği (Examining Reviews of Gaziantep Restaurants with Content Analysis: TripAdvisor Example)

HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies,
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2024

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
2
Özgünlük ve Gastronomi Deneyiminin Tekrar Ziyaret Niyeti ve Ağızdan Ağıza İletişim Üzerindeki Etkisi: Gaziantep Örneği

YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
Yayın Yeri: Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (AEÜSBED)21
Türkçe, Basılı+Elektronik, 2024

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
3
Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi

GÜNEREN EBRU,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,YILDIZ EVRİM
Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Türkçe, Basılı, 2022

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN

Bildiriler

2 Adet
1
Staj Uygulamalarının Kariyer Planlamasına Etkisi: Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma

YILDIZ EVRİM,HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE
Yayın Yeri: 2. ULUSLARARASI AŞÇI DEDE ATEŞBÂZ-I VELÎ SEMPOZYUMU
TÜRKİYE, Konya, Türkçe, 23.09.2022

Uluslararası  Tam metin bildiri
2
Sosyal Medyanın Günümüz Tüketim Toplumlarında İnsanların Yeme İçme Alışkanlıklarını (Kültürlerini) Biçimlendirme Yöntemleri

HÖKELEKLİ NESLİHAN AYBİKE,ÖZKANLI OYA
Yayın Yeri: ZEUGMA II. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ
TÜRKİYE, Gaziantep, Türkçe, 18.01.2019

Uluslararası  Tam metin bildiri