GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
1 |
Turizmde İleri Araştırmalar
Bölüm Adı: İklim Krizinin Türkiye Gastronomisine Etkileri ve Alınabilecek Önlemler |
---|---|
2 |
Türkiye Lezzet Rotaları
Bölüm Adı: GAZİANTEP |
3 |
Dünya Mutfak Kültürleri
Bölüm Adı: İsveç Mutfağı |
4 |
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ
Bölüm Adı: İSVEÇ MUTFAĞI |
5 |
BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ
Bölüm Adı: GAZİANTEP: ANTEP YUVARLAMASI (ANTEP YUVALAMASI) |
6 |
Mühendislik Alanında Akademik Araştırmalar
Bölüm Adı: Türkiye'de Zeytinyağı Üretimi Üzerine |
1 |
SOSYO-KÜLTÜREL ÖZELLİKLERİN DENİZ ÜRÜNLERİ TÜKETİMİNE ETKİSİNİN
ÖLÇÜLMESİ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ *
ÖZEROL ALİ, ÖZKANLI OYA
|
---|---|
2 |
COVID-19 SALGINININ YEME-İÇME SEKTÖRÜNDEKİ İŞLETMELERE ETKİSİ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ
ÖZKANLI OYA, Turgut Muhterem
|
3 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kaynakçası: 1928-2018 Yılları Arasında Yayınlanmış Türkçe ve Türkçeye Çevrilmiş Kitaplar
YILMAZ SUAT, ÖZKANLI OYA
|
4 |
Göreme ve Uçhisar’da Bulunan Restoranları Ziyaret Eden Turistlerin Yöresel Şarap
Beğenilerinin Değerlendirilmesi (Evaluation of Local Wine Likes of Tourists Visiting the
Restaurants in Göreme and Uçhisar)
Sırıklı Kutay, LAÇİN SILA, ÖZKANLI OYA
|
5 |
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Bölgesel Etkisinin Halk Tarafından Algılanması: Kaz Tiridi Örneği
ÖZKANLI OYA, Erdoğan Deniz
|
6 |
TÜRK MUTFAĞINDA ŞERBET GELENEĞİ VE 2000'DEN
SONRA TÜRKİYE’DE ŞERBET TÜKETİMİNİN DURUMU
Sırıklı Kutay, ÖZKANLI OYA
|
7 |
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Çevrimiçi Medya Kanallarındaki Yansımaları ile Oluşan İmaj Üzerine Bir Araştırma: Gaziantep Restoranları Örneği
Erdoğan Deniz, ÖZKANLI OYA
|
8 |
Farklı Bölgelere Ait Tarhanaların Duyusal Özellikleri (Sensory Characteristics of Tarhanas Belonging to Different Regions)
BAL YILDIRIM MERVE, ÖZKANLI OYA, SÖNMEZDAĞ AHMET SALİH
|
9 |
Agri Turizm Kapsamında Gastronomi Festivallerinin Bağ ve Şarap Turizmine Etkisi
Erdoğan Deniz, ÖZKANLI OYA
|
10 |
TÜRK MUTFAĞINDA ŞERBET GELENEĞİ VE 2000'DEN
SONRA TÜRKİYE’DE ŞERBET TÜKETİMİNİN DURUMU
SIRIKLI İSMET KUTAY, ÖZKANLI OYA
|
11 |
İzmir Sefarad Mutfağının Günümüzdeki Yeri
PELEK BEGÜM, ÖZKANLI OYA
|
12 |
İzmir Sefarad Mutfağının Günümüzdeki Yeri
İpkoparan Begüm, ÖZKANLI OYA
|
13 |
Salgın Hastalıkların Yeme-İçme Alışkanlıkları Üzerindeki Etkisi: Koronavirüs Örneği
ÖZKANLI OYA, Turgut Muhterem
|
14 |
Bölge Mutfaklarının Kullanılan Malzemeler Bağlamında Değerlendirilmesi: Gaziantep Yemekleri Üzerine Bir İnceleme
SÜZER ÖZKAN, ÖZKANLI OYA
|
15 |
Bölge Mutfaklarının Kullanılan Malzemeler Bağlamında Değerlendirilmesi:Gaziantep Yemekleri Üzerine Bir İnceleme
SÜZER ÖZKAN,ÖZKANLI OYA
|
16 |
Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
SORMAZ ÜMİT, ÖZKAN MELİKE, AKDAĞ GÜRKAN, ÖZKANLI OYA
|
17 |
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
Yavuz Meryem, ÖZKANLI OYA
|
18 |
Turizm İşletmelerinin Gastronomi Festivalleri Ve Mutfak Günleri Etkinliklerine Katılma Durumları
SORMAZ ÜMİT,ÖZKAN MELİKE,AKDAĞ GÜRKAN,ÖZKANLI OYA
|
19 |
Gastronomi Turizmi Alanyazınının Gelişimi: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Dergisinde Yayımlanan Makaleler Üzerine Bir İnceleme
ÖZKANLI OYA, SÖKMEN CEVDET
|
20 |
20.Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürleri
Ersavaş Hasan, ÖZKANLI OYA
|
21 |
Gastronomy Tourism: The Place of the Plate Presentation in Gastronomy Tourism
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
22 |
Yeme İçme Kültürünün Sosyal Medya Aracılığıyla Yeniden Üretimi zerine Bir Araştırma: Gaziantep İli Örneği (Resource About Reshaping Of Food And Beverage Culture By Social Media: Sample Gaziantep City)
TUÇ ZEYNEP, ÖZKANLI OYA
|
23 |
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezantasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri
UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA
|
24 |
IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri’nin Ardından
UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA
|
25 |
Ethics in gastronomy and culinary arts field
ÖZKANLI OYA, ÖZER AYHAN, UÇUK CEYHUN
|
26 |
Ethics in gastronomy and culinary arts field
ÖZKANLI OYA,ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN
|
27 |
A model proposal for postgraduate education in gastronomy and culinary arts field
ÖZKANLI OYA
|
28 |
Ethics in gastronomy and culinary arts field
ÖZKANLI OYA,ÖZER AYHAN,UÇUK CEYHUN
|
29 |
Rheological Behaviors of Sumac Concentrate
ÖZKANLI OYA, TEKİN ALİ RIZA
|
30 |
Storage stability of butter oils produced from sheep’s non-pasteurized and pasteurized milk
ÖZKANLI OYA, KAYA AHMET
|
1 |
The Effects of the Climate Crisis on TurkishGastronomy and Precautions That Can BeTaken
ÖZKANLI OYA
|
---|---|
2 |
Gaziantep'te Özel Gün Yemekleri: Yuvarlama Örneği
Kekilli Gül Ayşe Ela,ÖZKANLI OYA
|
3 |
YÖRESEL LEZZET ANTEP PEYNİRİ; ÖZELLİKLERİ VE MUTFAKTA KULLANIM ALANLARI
ÖZKANLI OYA,Sarıoğlu Pınar
|
4 |
A NEW TREND: SUPERFOODS
ŞEKEROĞLU GÜLTEN, ÖZKANLI OYA, BÜYÜKBEŞE DİLEK, KAYA AHMET
|
5 |
HEALTH BENEFITS AND USAGE OF CAROB FRUIT IN FOOD INDUSTRY AND GASTRONOMY
ÖZKANLI OYA, BÜYÜKBEŞE DİLEK, ŞEKEROĞLU GÜLTEN
|
6 |
COVİD-19 PANDEMİSİ SÜRECİNDE GAZİANTEP’TE BULUNAN RESTORAN ÇALIŞANLARININ HİJYEN VE ÖNEMLEMLERE UYUMLARININ İNCELENMESİ
SIRIKLI İSMET KUTAY, ÖZKANLI OYA
|
7 |
NOHUT DÜRÜM İÇERİK VE TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI BAKIMINDAN
“FAST FOOD” OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR Mİ?
Sırıklı Kutay, ÖZKANLI OYA
|
8 |
GÜVENİLİR GIDA VE GIDALARA UYGULANAN HİLE İLE TAĞŞİŞLER
BOZ BAŞAK, ÖZKANLI OYA
|
9 |
TÜRKİYE’DE 2000 YILINDAN GÜNÜMÜZE GASTRONOMİ, DİYET VE
BESLENME KİTAP YAYINCILIĞI
ÖZKANLI OYA, YILMAZ SUAT
|
10 |
Ekşi mayalı ekmek tüketim tercihleri
ÖZKANLI OYA, ALKAN HARUN YİĞİT
|
11 |
Gastronomi ve Sosyal Hayatın Etkileşiminin Etkileşiminin Örneklerlerle İncelenmesi
ÖZKANLI OYA
|
12 |
Gaziantep Mutfağının Karakteristik Özellikleri ve Unutulmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Yemeklerinden Seçmeler
BOZ BAŞAK, ÖZKANLI OYA
|
13 |
Gastronomide Yeni Trend: Moleküler Gastronominin Uygulama Teknikleri
ÖZKANLI OYA, BOZ BAŞAK
|
14 |
Gastronomide Artizan Ekmeğin Özellikleri ve Yapımında Kullanılan Yöntemler
ÖZKANLI OYA
|
15 |
Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler
ÖZKANLI OYA, UÇUK CEYHUN
|
16 |
Gastronomi Alanında Coğrafi İşaretli Ürünlerin Etik Olarak Değerlendirilmesi
ÖZKANLI OYA
|
17 |
GAZİANTEP MUTFAĞI ANA YEMEKLERİNİN BESİN GRUPLARI BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
SÜZER ÖZKAN,ÖZKANLI OYA
|
18 |
Gaziantep’in Unesco Kapsamında Yaratıcı Şehirler Ağına Seçilmesinde Etkili olan Gastronomi Değerlerinin İncelenmesi
ÖZKANLI OYA
|
19 |
Yaratıcı Şehirler Ağı nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf ve Künefe İşletmeleriÜzerine Bir Araştırma
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,Alkan Harun Yiğit
|
20 |
YERLİ TURİSTLERİN YÖRESEL RESTORANLARI TERCİHETME NEDENLERİ: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ
ÖZKANLI OYA,ERTOPCU İSMAİL
|
21 |
Standart Reçete Hazırlanması Üzerine Bir Deneme: Gaziantep Alinazik Örneği
ÖZKANLI OYA,TAŞKIN EROL
|
22 |
AN ANALYSIS FOR THE USAGE OF KANLICA MUSHROOM ON THE PRACTICE FIELD OF GASTRONOMY AS A TYPE OF HIGH AROMATIC MUSHROOM
ÖZKANLI OYA, SÜZER ÖZKAN, UÇUK CEYHUN
|
23 |
Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA
|
24 |
Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi
UÇUK CEYHUN, ÖZKANLI OYA
|
25 |
Güvenli Gıdanın Gastronomi Açısından Önemi
UÇUK CEYHUN,ÖZKANLI OYA,KOÇ BANU
|
26 |
Isothermal Crystallization of Milk Fat by Oscillatory Rheometer and Differantial Scanning Calorimeter
BÜYÜKBEŞE DİLEK, ÖZKANLI OYA, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
|
27 |
Rheological Properties of Cocoa Butter at Different Temperatures and Shear Rates
ŞEKEROĞLU GÜLTEN, ÖZKANLI OYA, KAYA AHMET
|
28 |
Seasonal Changes in Fatty Acid Composition and Colour of Cow Milk Fat Produced from Sweet Cream
ELBİR TUĞBA, ÖZKANLI OYA, KAYA AHMET
|
29 |
Physico-chemical Properties of Sumac (Rhus Coriaria) Berries and Concentrates
ÖZKANLI OYA, TEKİN ALİ RIZA
|
30 |
A traditional fermented beverage Shalgam juice
ERÇELEBİ EMİNE, ÖZKANLI OYA
|
31 |
Cooking Quality of Resistant Starch-Enriched Spaghetti
ÖZKANLI OYA, KAYA AHMET, BÜYÜKBEŞE DİLEK
|
32 |
Eski ve Yeni Mahsul Sumak Tanelerinin Su Soğurma İzotermlerinin Modellenmesi
ÖZKANLI OYA, TEKİN ALİ RIZA
|
1 |
Kırmızı Renkli Meyvelerden Elde Edilecek Meyve Suyu Konsantrelerinin ve Bu Konsantrelerle Hazırlanacak Sosların Fizikokimyasal Duyusal ve Reolojik Özellikleri
|
---|---|
2 |
Çikolata Ürünlerinde Görülen Fat Bloom Problemlerinin Önlenmesi
Çikolata ürünlerinde depolama koşullarına bağlı olarak zaman içerisinde, yağ fazının hareket etmesi sonucu "fat bloom" denilen yağ kusması meydana gelmektedir. Bu projede bu soruna neden olabilecek üretimdeki tüm basamaklar incelenmeye çalışılmıştı
|
3 |
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: Gastrodiplomasi
Kültürlerarası etkileşimi artırmak ve kültürlerarası farklılıkları azaltmak amacıyla gastronomi merkezli bir model önermektir. Alt hedef olarak,
gastronominin alt dallarından gastrodiplomasi üzerine odaklanan ve etkinlik temelli bir programın, çok k
|
4 |
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: "Gastrodiplomasi"
|
5 |
Gaziantep Yemeklerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması, Yurt içinde ve Yurt Dışında Yaygınlaştırılarak Korunması Projesi
|
6 |
Gaziantep Yemeklerinin Eğitim Yolu ile Öğretilirek Yaygınlaştırılması ve Korunması Projesi
|
7 |
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2021-2022 | GIDA VE ŞARAP SEÇİMİ | Türkçe | 3 |
2 | 2021-2022 | GAZİANTEP GASTRONOMİSİ VE GAZİANTEP MUTFAĞININ ÖZELLİKLERİ | Türkçe | 3 |
3 | 2022-2023 | GAZİANTEP GASTRONOMİSİ VE GAZİANTEP MUTFAĞININ ÖZELLİKLERİ | Türkçe | 3 |
4 | 2022-2023 | GIDA VE ŞARAP SEÇİMİ | Türkçe | 3 |
5 | 2023-2024 | GASTRONOMİDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2021-2022 | GASTRONOMİ TURİZMİ | Türkçe | 3 |
2 | 2021-2022 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
3 | 2021-2022 | ŞARAP BİLİMİ | Türkçe | 2 |
4 | 2021-2022 | MESLEKİ İNGİLİZCE-1 | Türkçe | 4 |
5 | 2020-2021 | MESLEKİ İNGİLİZCE-2 | Türkçe | 4 |
6 | 2021-2022 | GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
7 | 2021-2022 | GAZİANTEP MUTFAĞI | Türkçe | 5 |
8 | 2022-2023 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ | Türkçe | 2 |
9 | 2022-2023 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 4 |
10 | 2022-2023 | ŞARAP BİLİMİ | Türkçe | 2 |
11 | 2022-2023 | GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Devam Ediyor | DÎVÂNU LUGÂTİ'T-TÜRK TÜRK'TE YER ALAN TÜRKLERE ÖZGÜ YEME İÇME KÜLTÜRÜNÜ YANSITAN TÜM SÖZCÜK VE KAVRAMLARIN DERLEMESİ | ESRA SÖĞÜT GÜLMEZ | TezMerkezi | 2025 |
2 | Devam Ediyor | Süleyman Tevfik'in "Süt Ve Mamulatı" Adlı Eserinin Günümüz Türkçesine Aktarımı ve Değerlendirilmesi | KÜBRA YAVUZ | TezMerkezi | 2025 |
3 | Tamamlandı | Yerel halkın coğrafi işaretli ürün algısı: Samsun Kaz Tiridi örneği | DENİZ ERDOĞAN | TezMerkezi | 2022 |
4 | Tamamlandı | Deniz ürünleri tüketimine karşı algının ölçülmesi: Antalya ve Gaziantep üzerine karşılaştırılmalı bir analiz | ALİ ÖZEROL | TezMerkezi | 2022 |
5 | Tamamlandı | Gastronomi temalı coğrafi işaretli ürünlerin tüketiciler üzerinde oluşturduğu etki: Gaziantep örneği | MÜNİF İSLAM KOÇ | TezMerkezi | 2022 |
6 | Tamamlandı | Meze kültürünün Hatay gastronomisindeki yeri ve geleneksel Hatay mezelerinin duyusal kalite özelliklerinin belirlenmesi | BAŞAK BOZ | TezMerkezi | 2021 |
7 | Tamamlandı | Anadolu topraklarında tarhana kültürü, çeşitleri ve seçili örneklerin duyusal karakterizasyonu üzerine bir çalışma | MERVE BAL YILDIRIM | TezMerkezi | 2021 |
8 | Tamamlandı | Gıda politikalarında karşılaşılan sorunlar bağlamında gastronomi bilimi ve çözümlere dair öznel katkıları | İSMET KUTAY SIRIKLI | TezMerkezi | 2021 |
9 | Tamamlandı | Kaybolmakta olan kültürel bir değer olarak Sefarad mutfağı: İzmir Sefarad mutfağı üzerine bir inceleme | BEGÜM İPKOPARAN | TezMerkezi | 2020 |
10 | Tamamlandı | Sosyal medyanın günümüz tüketim toplumlarında insanların yeme içme alışkanlıklarını ve kültürlerini biçimlendirme yöntemleri | NESLİHAN AYBİKE HÖKELEKLİ | TezMerkezi | 2019 |
11 | Tamamlandı | Yöresel yiyecek ve içeceklerin gastronomi turizmine etkileri: Gökçeada örneği | MERYEM YAVUZ | TezMerkezi | 2019 |
12 | Tamamlandı | Gastronomi ve mutfak sanatları kaynakçası: 1928-2018 yılları arasında yayınlanmış Türkçe ve Türkçeye çevrilmiş yayınlar | SUAT YILMAZ | TezMerkezi | 2019 |
13 | Tamamlandı | Ekşi mayalı ekmek tüketicilerinin tüketim tercihlerini etkileyen faktörlerin belirlenmesi | HARUN YİĞİT ALKAN | TezMerkezi | 2019 |
14 | Tamamlandı | Savaş gastronomisi; Savaşa dayalı gastronomiye ilişkin teorik bir analiz ve Kurtuluş Savaşı'nda Antep Açlık Beyannamesi | MİNE NİHAN KÜREKCİ | TezMerkezi | 2019 |
15 | Tamamlandı | 20. yüzyıldan günümüze kadar orta Toroslarda yaşayan Yörüklerin yemek kültürü ve mutfak yapısı | HASAN ERSAVAŞ | TezMerkezi | 2018 |
16 | Tamamlandı | Gastronomi turizmi alanyazının gelişimi: Journal of Tourısm and Gastronomy Studies dergisinde yayımlanan makaleler üzerine bir inceleme | CEVDET SÖKMEN | TezMerkezi | 2018 |
17 | Tamamlandı | Gaziantep yemekleri üzerine bir içerik incelemesi | ÖZKAN SÜZER | TezMerkezi | 2018 |
18 | Tamamlandı | Hızla yaygınlaşan ve gelişen tüketim kültürünün geleneksel yemek kültürüne etkileri; Gaziantep mutfağı örneği | FATİH YILDIZ | TezMerkezi | 2018 |
19 | Tamamlandı | Diyarbakır'ın geleneksel kültürünün ev mutfağına yansımaları | ZEHRA İŞLER | TezMerkezi | 2018 |
20 | Tamamlandı | Yeme içme kültürünün sosyal medya aracılığıyla yeniden üretimi üzerine bir araştırma: Gaziantep ili örneği | ZEYNEP TUÇ | TezMerkezi | 2017 |
21 | Tamamlandı | Gastronomide tabak tasarım teknikleri ve yenilikçi sunum anlayışları | CEYHUN UÇUK | TezMerkezi | 2017 |
22 | Tamamlandı | Yerli turistlerin yöresel restoranları tercih etme nedenleri: Gaziantep ili örneği | İSMAİL ERTOPCU | TezMerkezi | 2017 |
23 | Tamamlandı | Yöresel yemeklerin standartlaştırılması üzerine bir çalışma: Gaziantep | EROL TAŞKIN | TezMerkezi | 2016 |
24 | Tamamlandı | Bir destinasyon unsuru olarak yerel gastronominin marka şehir pazarlamasında etkileri: Gaziantep örneği | ESRA ŞAHİN | TezMerkezi | 2015 |
25 | Tamamlandı | Crystallization behaviors of milk fat by seasons | TUĞBA ELBİR | TezMerkezi | 2012 |
1 |
F4ST Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Gıda Güvenliği Uzmanı Eğitimi Programı
Avrupa Birliği'nde Gıda Güvenliği Denetim Sistemleri
|
---|---|
2 |
1.ULUSLARARASI TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU(1ST INTERNATIONAL STONE SCULPTURE SYMPOSIUM)
Alanında uzman Uluslararası katılımcıların Gaziantep Üniversitesi Kampüsü içerisinde taş heykel uygulamaları ve eserleri ile ilgili konularla ilgili söyleşilerin yeraldığı bir sempozyumdur
|
3 |
UNESCO YARATICI KENTLER: GAZİANTEP ÇALIŞTAYI
Çalıştayın ana hedefi, UNESCO Yaratıcı Şehirler kapsamında yapılacak olan faaliyetlerin belirlenmesi ve şekillendirilmesidir.
|
4 |
Gecenin İçinden Radyo Programı
Gastroantep Kültüryolu Festivali 2023
|
5 |
GASTRONOMİ VE İNOVASYON ZİRVESİ
GASTRONOMİ EĞİTİMİNİN DÜNÜ BUGÜNÜ
|
6 |
UNESCO ŞEHRİ GAZİANTEP
TUHİD ANADOLU BULUŞMALARI
|
7 |
TEPAV GAZİANTEP GAZİANTEP GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR: Sınırlarını geliştiren bir Gaziantep
Gaziantep Geleceğini Konuşuyor: Gaziantep’te Kamu-Özel Sektör Diyaloğu ile Vizyon Tayini Çevrim içi Toplantısı”
|
8 |
1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı
Türkiye ve Kıbrıs Üniversitelerinin Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımı ile sorunlar ve beklentiler, öneriler konu başlıkları şeklindedir
|
9 |
TÜBİTAK 4007 BİLİM ŞENLİKLERİ DESTEKLEME PROGRAMI "GAZİANTEP MUTFAĞI: KALİTE VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK"
GAZİANTEP MUTFAĞI: KALİTE VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK"
|
10 |
ENGELLİLERLE 360 İLETİŞİM EĞİTİMİ
Eğitim
|
11 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanları Koordinasyon Kurulu Ön Değerlendirme Toplantısı
Türkiye genelinde mevcut Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin içerik ve mevcut şartlarının değerlendirilmesi
|
12 |
“EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ” _ TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu
Gıda ve gastronomi sektöründe hijyen ve sanitasyon
|
13 |
GAZİŞEHİR'DE BİLİMİN VE SANATIN DİLİ
GASTRONOMİDE MOLEKÜLER GASTRONOMİ UYGULAMALARI
|
1 |
Gastronomi ve Turizm Derneği (GASTURDER)
Başkan 2021 |
---|---|
2 |
Gastronomi ve Turizm Derneği (GASTURDER)
Üye 2021 |
1 |
3.Geleneksel Nar Festivali
Çiğ Köfte ve Mercimekli Çorba Workshop
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı
|
---|---|
2 |
İmalat-ı Harbiye'den Sanayi Merkezine Zerdali Çekirdeğinden Gastronomi Şehrine Dönüşüm Sürecindeki Başarı Öyküsü
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi
|
3 |
18 Mart Çanakkale Zaferi Öğretim Elemanları Sergisi
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı
|
4 |
Gaziantep Gastronomi Kültürü Kişisel Fotoğraf Sergisi
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
5 |
Lezzet Harmonisi Gaziantep
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı
|
6 |
YÖN III Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Karma Sergisi 06-20 Mart 2018
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
7 |
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
|
8 |
YÖN II
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi
|
9 |
Malhıtalı Köfte Workshop
Etkinlik Yeri: Gaziantep Üniversitesi Cenani Konağı
|