Doktor Öğretim Üyesi DİLEK BÜYÜKBEŞE YAYLA

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA

   buyukbese@gantep.edu.tr      03423172992  
YÖK Akademik ORCID WoS
Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı  Kimya  Analitik Kimya  Spektroskopi  Kromatografi

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Kitap ve Kitap Bölümleri

2 Adet
1
GIDA BİLİMLERİ VE MÜHENDİSLİĞİ ÇALIŞMALARI

Bölüm Adı: Gıdalarda Reolojik Özellikler
Yazar(lar): BÜYÜKBEŞE YAYLA DİLEK
Yayın Yeri: YAZ YAYINLARI ISBN: 978-625-6642-90-4, TÜRKİYE, AFYONKARAHİSAR, 2024

Uluslararası  Bilimsel Kitap  Türkçe
2
KİMYA ARAŞTIRMALARI

Bölüm Adı: CRYSTALLIZATION BEHAVIOR OF LOW MOLECULAR WEIGHT FRACTIONS OF MILK FAT
Yazar(lar): Auzay Izzatullah Muhammad,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Iksad Publications ISBN: 978-605-7811-53-0, TÜRKİYE, Ankara, 2020

Uluslararası  Bilimsel Kitap  İngilizce

Makaleler

5 Adet
1
Farklı Oranlarda Gam, Protein ve Emülgatör Kullanımı ve Jelatinizasyonun Pirinç Makarnası Kalitesine Etkisi

BÜYÜKBEŞE DİLEK,EMRE EMİNE ELÇİN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Akademik Gıda
Türkçe, Elektronik, 2020

Ulusal  Hakemli  Özgün Makale  TR DİZİN
2
Composition and thermal characterization of walnut oil

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Ejons International Journal On Mathematic, Engineering Natural Sciences
İngilizce, Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SIS
3
Composition and shear crystallization of milkfat fractions extracted with supercritical carbon dioxide

BÜYÜKBEŞE DİLEK,Rousseau Derick,KAYA AHMET
Yayın Yeri: International Journal of Food Properties
İngilizce, Elektronik, 2018

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SCI-Expanded
4
SÜT YAĞI VE FRAKSİYONLARININ ÖZELLİKLERİ

BÜYÜKBEŞE DİLEK,EMRE EMİNE ELÇİN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Caucasian Journal of Science
Türkçe, Basılı, 2014

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  DergiPark Akademik
5
Supercritical Carbon Dioxide Fractionation of Anhydrous Milk Fat

BÜYÜKBEŞE YAYLA DİLEK,EMRE EMİNE ELÇİN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Journal of the American Oil Chemists' Society
İngilizce, Elektronik, 2014

Uluslararası  Hakemli  Özgün Makale  SSCI

Bildiriler

29 Adet
1
Eco-Efficient Extraction Methods for Bioactive Compounds from Medicinal Plants

BOZLAR EBRU,BÜYÜKBEŞE YAYLA DİLEK,YAYLA FATİH
Yayın Yeri: 11th International Ecology Symposium (Ecology 2024)
TÜRKİYE, SİNOP, İngilizce, 29.04.2024

Uluslararası  Özet bildiri
2
EXTRACTION OF LEAVES AND FLOWERS OF ROBINIA PSEUDOACACIA (RP) BY DIFFERENT MACERATION METHODS AND THEIR PHYTOCHEMICAL PROPERTIES

İŞGÜZAR Kübra,BÜYÜKBEŞE YAYLA DİLEK,YAYLA FATİH
Yayın Yeri: 11th International Zeugma Conference on Scientific Research
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 18.03.2024

Uluslararası  Özet bildiri
3
Badem, Ceviz Ve Antep Fıstığı Yağlarının Termal Özellikleri

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE YAYLA DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 25. Ulusal Biyoloji Kongresi
TÜRKİYE, İZMİR, Türkçe, 13.07.2023

Ulusal  Özet bildiri
4
A NEW TREND: SUPERFOODS

ŞEKEROĞLU GÜLTEN, ÖZKANLI OYA, BÜYÜKBEŞE DİLEK, KAYA AHMET
Yayın Yeri: EJONS 12th INTERNATIONAL CONGRESS ON MATHEMATIC, ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
FRANSA, PARİS, İngilizce, 09.07.2021

Uluslararası  Özet bildiri
5
HEALTH BENEFITS AND USAGE OF CAROB FRUIT IN FOOD INDUSTRY AND GASTRONOMY

ÖZKANLI OYA, BÜYÜKBEŞE DİLEK, ŞEKEROĞLU GÜLTEN
Yayın Yeri: EJONS 12th INTERNATIONAL CONGRESS ON MATHEMATIC, ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
FRANSA, PARİS, İngilizce, 09.07.2021

Uluslararası  Özet bildiri
6
Chemical and Thermal Properties with Biological Activities of Achillea arabica Kotschy Essential oil

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ŞAHİN YİĞİT SERAP,YAYLA FATİH,SICAK YUSUF,TAŞDEMİR DEMET,KAYA AHMET
Yayın Yeri: International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry
İngilizce, 16.12.2020

Uluslararası  Özet bildiri
7
The chemical composition and biological activities of Epilobium hirsutum L. essential oil

ŞAHİN YİĞİT SERAP,YAYLA FATİH,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,TAŞDEMİR DEMET,DOĞAN MUHİTTİN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry
İngilizce, 16.12.2020

Uluslararası  Özet bildiri
8
The chemical composition and biological activities of Epilobium hirsutum L. essential oil

ŞAHİN YİĞİT SERAP,YAYLA FATİH,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,SICAK YUSUF,DOĞAN MUHİTTİN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry
İngilizce, 16.12.2020

Uluslararası  Özet bildiri
9
CRYSTALLIZATION BEHAVIOR OF LOW MOLECULAR WEIGHT FRACTIONS OF MILK FAT

Auzay Izzatullah Muhammad,BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: IX. UMTEB INTERNATIONAL CONGRESS ON VOCATIONAL TECHNICAL SCIENCES
TÜRKİYE, Gaziantep, İngilizce, 07.02.2020

Uluslararası  Özet bildiri
10
Composition and thermal characterization of walnut oil

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Ejons 3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresİ
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 22.11.2018

Uluslararası  Özet bildiri
11
Pyrolsis properties and kinetics of gasoline and diesel like fuels from waste tire oil by using catalytic pyrolysis

UĞUZ GEDİZ,AYANOĞLU ABDULKADİR,YUMRUTAŞ RECEP,BÜYÜKBEŞE DİLEK,atabani Abdulazız
Yayın Yeri: The 3th International Conference on Alternative Fuels, Energy and Environment
İngilizce, 28.10.2018

Uluslararası  Özet bildiri
12
Fat bloom problem in dark chocolate

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Zeugma I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi,
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 13.09.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
13
Supercritical fluid extraction in oil industry

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: Zeugma I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 13.09.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
14
Composition and properties of almond oil

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 4 th International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies (ITWCCST 2018
UKRAYNA, KİEV, İngilizce, 07.09.2018

Uluslararası  Özet bildiri
15
Textural properties of spreadable pistachio paste.

KAYA AHMET,BÜLBÜL BURAK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK
Yayın Yeri: 4 th International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies (ITWCCST 2018).
UKRAYNA, KİEV, İngilizce, 07.09.2018

Uluslararası  Özet bildiri
16
Crystallization properties of milkfat and its high molecular weight fraction.

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: UMTEB 3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 21.06.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
17
Composition and thermal characterization of pistachio oil

ŞEKEROĞLU GÜLTEN,BÜYÜKBEŞE DİLEK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: UMTEB 3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi
TÜRKİYE, GAZİANTEP, İngilizce, 21.06.2018

Uluslararası  Tam metin bildiri
18
SERS-based Immunobiosensor for Bacteria Detection

KAHRAMAN MEHMET,Yaman Gamze,Çelik Ökkeş,Erdoğan Neşe,KILIÇ İBRAHİM HALİL,BÜYÜKBEŞE DİLEK
Yayın Yeri: The Pittsburgh Conference (Pittcon2018)
İngilizce, 26.02.2018

Uluslararası  Özet bildiri
19
Microencapsulation of grape seed oil by freze drying: effect of coating materials.

KOÇ BANU, BÜYÜKBEŞE DİLEK, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 21st International Symposium on Microencapsulation
PORTEKİZ, Faro, İngilizce, 27.09.2017

Uluslararası  Özet bildiri
20
Isothermal crystallization of low molecular weight milkfat fraction extracted with supercritical carbon dioxide

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,ROUSSEAU DERICK,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 15th Euro Fed Lipid Congress-Oil, Fats, and Lipids: New Technologies and Applications for a Healtier Life.
İSVEÇ, Uppsala, İngilizce, 27.08.2017

Uluslararası  Özet bildiri
21
Physico Chemical Properties of Milkfat Fractions with Supercritical Carbon Dioxide at different Pressures

BÜYÜKBEŞE DİLEK,Rousseau Derick,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 14th Euro Fed Lipid Congress-“Fats, Oils and Lipids: Innovative Approaches towards a Sustainable Future
İngilizce, 18.09.2016

Uluslararası  Özet bildiri
22
Detection of Bacteria using SERS Based Immunoassay

KAHRAMAN MEHMET,çelik ökkeş,erdoğan neşe,KILIÇ İBRAHİM HALİL,BÜYÜKBEŞE DİLEK,yaman gamze
Yayın Yeri: SCIX2016
İngilizce, 18.09.2016

Uluslararası  Özet bildiri
23
Effect of Temperature Fluctuation on Bloom Formation and Appearance of Dark Chocolate Containing High Melting Fractions of Milk Fat

BÜYÜKBEŞE DİLEK,ŞEKEROĞLU GÜLTEN,KAYA AHMET
Yayın Yeri: 12th Euro Fed Lipid Congress, At Montpellier, FRANCE
İngilizce, 14.09.2014

Uluslararası  Özet bildiri
24
Rheological Behavior of Anhydrous Milk Fat Fractions Produced by Supercritical Carbon Dioxide Fractionation

BÜYÜKBEŞE DİLEK, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 104th AOCS Annual Meeting & Expo
İngilizce, 28.04.2013

Uluslararası  Özet bildiri
25
Supercritical Carbon Dioxide Fractionation of Anhydrous Milk Fat

BÜYÜKBEŞE DİLEK, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 10. Euro Fed Lipid Congress-“Fats, Oils and Lipids: from Science and Technology to Health”.
İngilizce, 23.10.2012

Uluslararası  Özet bildiri
26
Süperkritik Karbondioksit Fraksinasyonu ile Elde Edilen Süt Yağı Fraksiyonlarının Yağ Asitlerinin Belirlenmesi

BÜYÜKBEŞE DİLEK, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 6. Ulusal Analitik Kimya Kongresi.
TÜRKİYE, Hatay, Türkçe, 03.09.2012

Ulusal  Özet bildiri
27
Isothermal Crystallization of Milk Fat by Oscillatory Rheometer and Differantial Scanning Calorimeter

BÜYÜKBEŞE DİLEK, ÖZKANLI OYA, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 9. Euro Fed Lipid Congress-“Fats, Oils and Lipids:for a Healthy and Sustainable World”.
HOLLANDA, Rotterdam, İngilizce, 18.10.2011

Uluslararası  Özet bildiri
28
Isothermal Crystallization of Milk Fat by Oscillatory Rheometer and Differental Scanning Calorimeter

BÜYÜKBEŞE DİLEK, ÖZKANLI OYA, ŞEKEROĞLU GÜLTEN, EMRE EMİNE ELÇİN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: 9th EURO FED LIPID CONGRESS
HOLLANDA, ROTTERDAM, İngilizce, 18.09.2011

Uluslararası  Özet bildiri
29
Viscoelastic Properties of Gluten Free Dough Preparations Supplemented with Gums and Proteins

BÜYÜKBEŞE DİLEK, SÖZER NESLİ, DALGIÇ ALİ COŞKUN, KAYA AHMET
Yayın Yeri: Bosphorus 2008 ICC International Conference,
İngilizce, 24.04.2008

Uluslararası  Özet bildiri

Projeler

12 Adet
1
Farkli Gözlerden Çevre

Bilim ve Toplum
24.04.2018 - 24.10.2018
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
2
Farkli Gözlerden Çevre

Bilim ve Toplum
24.04.2018 - 24.10.2018
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  Tamamlandı
3
Kimya Bölümü Araştırma Laboratuvarlarının Kurulması


18.05.2010 - 12.04.2012
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
4
Ailemle Bilim Yolculuğum

TÜBİTAK 4007 Bilim Fuarları kapsamında 119B392 numaralı “Ailemle Bilim Yolculuğum Bilim Şenliği”
15.09.2021 - 19.09.2021
TÜBİTAK PROJESİ,

ULUSAL  Tamamlandı
5
(4008): (222B080) Doğada Hepimiz Aynıyız

Özel gereksinimli bireylerin, okul dışı öğrenme ortamında doğa ile bütünleşmesini sağlamayı, doğa konusunda özel öğrencilerde merak oluşturmayı ve farkındalık yaratmayı amaçlayan, disiplinlerarası uygulamalı atölyeler içeren proje.
12.06.2023 - 16.06.2023
TÜBİTAK PROJESİ,   Eğitmen 

ULUSAL  Tamamlandı
6
KİMYA BÖLÜMÜ ALT YAPI PROJESİ

KİMYA BÖLÜMÜ ALT YAPI PROJESİ
12.04.2012 - 23.07.2013
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
7
ROBINIA PSEUDOACACICA (YALANCI AKASYA) BİTKİSİNİN FARKLI ÇÖZÜCÜ SİSTEMLERİ VE MASERASYON YÖNTEMLERİYLE EKSTRAKSİYONU VE KARAKTERİZASYONU

Bu çalışmada, Robinia pseudoacacia L. bitkisinin çiçek, yaprak, odun, iç kabuk ve dış kabuk kısımlarının farklı organik çözücü sistemlerinde maserasyon yöntemleriyle analiz edilmesi ve karşılaştırılması amaçlanmıştır. Robinia pseudoacacia L., geniş b
01.11.2023 - 19.09.2024
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi,   Yürütücü 

ULUSAL  Tamamlandı
8
Çikolata ürünlerinde görülen fat bloom probleminin önlenmesi

Projede, siyah tablet çikolata ürünlerinde görülen fat bloom probleminin mekanizması araştırılmıştır. Bunun için siyah çikolata hamuruna yüksek molekül ağırlıklı süt yağları, palm kernel stearin, seed V eklenmiştir. Yağ çiçeklenmesi, sıcaklık ve nem
01.09.2008 - 28.02.2011
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
9
Glutensiz Makarna Üretimi ve Viskoelastik Özellikleri


01.06.2006 - 01.12.2007
TÜBİTAK PROJESİ,   Bursiyer 

ULUSAL  Tamamlandı
10
Patojen Mikroorganizmaların Hızlı, Hassas ve Doğru Tanısı için Yüzeyde Zenginleştirilmiş Raman Saçılmasına Dayalı Yeni Yöntemlerin Geliştirilmesi


01.05.2015 - 11.08.2017
TÜBİTAK PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
11
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

Projede, dört mevsimde elde edilen süt yağının fraksiyonları süperkritik karbondioksit ekstraksiyonu yöntemiyle, düşük, orta ve yüksek molekül büyüklükleri olmak üzere fraksiyonlara ayrılmıştır. Her mevsim için 10-36 MPa basınç değerleri kullanılarak
01.04.2011 - 01.10.2013
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ,   Araştırmacı 

ULUSAL  Tamamlandı
12
Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

Süt Yağı Fraksiyonlarının Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
01.01.2011 - 01.06.2013
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ,   Bursiyer 

ULUSAL  Tamamlandı

Ödüller

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2018-2019 BİYO110 ORGANİK KİMYA Türkçe 2
2 2018-2019 BİYO109 GENEL KİMYA Türkçe 2
3 2015-2016 BES115 TEMEL KİMYA Türkçe 4
4 2015-2016 BES116 TEMEL KİMYA II Türkçe 4
5 2016-2017 DIS108 ORGANİK KİMYA Türkçe 1
6 2016-2017 DENT108 ORGANIC CHEMISTRY İngilizce 1
7 2015-2016 DIS108 ORGANİK KİMYA Türkçe 1
8 2018-2019 BİYO109 Genel Kimya Türkçe 2
9 2018-2019 BİYO110 Organik Kimya Türkçe 2
10 2022-2023 ENSTRÜMANTAL ANALİZ I Türkçe 3
11 2022-2023 ENSTRÜMANTAL ANALİZ II Türkçe 3
12 2023-2024 Analitik Kimya I Türkçe 4
13 2023-2024 Analitik Kimya II Türkçe 4
14 2023-2024 Analitik Kimya Laboratuvarı I Türkçe 4
15 2023-2024 Analitik Kimya Laboratuvarı II Türkçe 4

Yönetilen Tezler

Durum Tez Adı Hazırlayan Kaynak Yıl
1 Tamamlandı Crystallization behavior of low molecular weight milk fat fractions IZZATULLAH MUHAMMAD AUZAY TezMerkezi 2021

Araştırmalar

18 Adet
1
HİTACCHİ marka DSC 7020 VE STA 7300 MODEL TERMAL ANALİZ CİHAZLARI

HİTACCHİ marka DSC 7020 VE STA 7300 MODEL TERMAL ANALİZ CİHAZLARININ ÇALIŞMA PRENSİPLERİ, KULLANIMI VE UYGULAMALARI
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

2
INTENSIVE ENGLISH COMMUNICATION PROGRAM

İNGİLİZCE EĞİTİMİ
AMERİKA / PENSİLVANYA,   Uluslararası  Kurs

3
TS EN ISO/IEC 17025:2017

TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney Ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Gereklilikler Dokümantasyon Eğitimi
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

4
AVRUPA BİRLİĞİ’xxNDE GIDA GÜVENLİĞİ DENETİM SİSTEMLERİ SEMİNERİ

F4ST- TARLADAN ÇATALA GIDA GÜVENLİĞİ UZMANI EĞİTİMİ PROGRAMI
GAZİANTEP, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

5
Training School on Raman Spectroscopy

Training School on Raman Spectroscopy
HIRVATİSTAN/ ZAGREB,   Uluslararası  Kurs

6
TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi

TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi
Gaziantep Üniversitesi,   Ulusal  Sertifika

7
TS EN ISO/IEC 17025:2017

TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney Ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Gereklilikler Temel Eğitimi
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

8
SPEKTROTEK ABSCIEX 3200 QTRAP LC-MS/MS SİSTEMİ

SPEKTROTEK ABSCIEX 3200 QTRAP LC-MS/MS SİSTEMİ, BİLEŞENLERİ VE TEMEL KULLANIMI
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

9
TS EN ISO/IEC 17025:2017

TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney Ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği İçin Genel Gereklilikler Temel İç Tetkik Eğitimi
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

10
ERASMUS PERSONEL EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ

EĞİTİM
AVUSTURYA LİNZ,   Uluslararası  Kurs

11
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ

METOT VALİDASYON EĞİTİMİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

12
OLYMPUS MİKROSKOPİ SEMİNERİ

MİKROSKOP VE KONTRAST YÖNTEMLERİ, FLORESAN MİKROSKOPİ YÖNTEMLERİ VE İLERİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Seminer

13
ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ PROJESİ

ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ PROJESİ KATILIM SERTİFİKASI 1. SEKTÖREL ARAMA TOPLANTISI
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

14
TMMOB FİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI TEMEL AKUSTİK KURSU

TEMEL AKUSTİK
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Kurs

15
TÜBİTAK 2237-B PROJE EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİ DESTEĞİ İLE TÜBİTAK ARDEB PROGRAMLARINA YÖNELİK UYGULAMALI PROJE YAZIM EĞİTİMİ

TÜBİTAK ARDEB PROGRAMLARINA YÖNELİK UYGULAMALI PROJE YAZIM EĞİTİMİ
KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ,   Ulusal  Sertifika

16
DERYA ÖNCEL İLE TIBBİ-AROMATİK BİTKİLER VE BİTKİ ÇAYI DEMLEME

TIBBİ-AROMATİK BİTKİLER VE BİTKİ ÇAYI DEMLEME
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ,   Ulusal  Seminer

17
REDOKS THERMO SCIENTIFIC MARKA FLASH2000 MODEL CİHAZ EĞİTİMİ

REDOKS THERMO SCIENTIFIC MARKA FLASH2000 MODEL CİHAZ EĞİTİMİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP   Ulusal  Sertifika

18
KALİBRASYON DOĞRULAMA, SERTİFİKA OKUMA VE YORUMLAMA EĞİTİMİ

KALİBRASYON DOĞRULAMA, SERTİFİKA OKUMA VE YORUMLAMA EĞİTİMİ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ,   Ulusal  Sertifika