GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
İSLAHİYE M.Y.O. VETERİNERLİK
1 |
Geleneksel Süt Ürünleri
Bölüm Adı: Geleneksel Tereyağları ve Kaymaklar |
---|
1 |
First Report of Vancomycin Resistance Enterococcus faecalis and Enterococcus faceium isolated from Water Buffalo Clotted Cream in Turkey
ŞEKER ESRA, DOĞAN YAĞMUR NİL
|
---|---|
2 |
Determination of Seasonal Effect of Aflatoxin M1 Level in Water Buffalo Milk
GÜRLER ZEKİ, BİRDANE YAVUZ OSMAN, DOĞAN YAĞMUR NİL
|
3 |
İnek Sütlerinde Somatik Hücre Sayısı ile Süt Amiloid A, Elektriksel İletkenlik ve pH Arasındaki İlişkiler
DÜZ MÜRÜVVET, DOĞAN YAĞMUR NİL, DOĞAN İLKAY
|
4 |
The Perception of Health and the Change in Nutritional Habits of Healthcare Professionals During the COVID-19
Pandemic
DOĞAN YAĞMUR NİL, DOĞAN İLKAY, KILIÇ İBRAHİM
|
5 |
Effects of wild type lactic acid bacteria on histamine and tyramine formation in sucuk
DOĞAN YAĞMUR NİL, LENGER ÖMER FARUK, DÜZ MÜRÜVVET, DOĞAN İLKAY, GÜRLER ZEKİ
|
6 |
The Effect of Dietary Probiotic Supplementation on Egg Weight inLaying Hens: A Meta–Analysis Study
KILIÇ İBRAHİM,BERK İHSAN,BOZKURT ZEHRA,DOĞAN YAĞMUR NİL
|
7 |
The Relation between Biochemical Parameters, Milk Amyloid A, Somatic Cell Count, and SomePathogens in Buffalo Milks
DOĞAN YAĞMUR NİL,DÜZ MÜRÜVVET,DOĞAN İLKAY,GÜRLER ZEKİ
|
8 |
Antioxidant activitiy of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus sake and Lactobacillus curvatus strains isolated from fermented Turkish Sucuk
DÜZ MÜRÜVVET,DOĞAN YAĞMUR NİL,DOĞAN İLKAY
|
9 |
Histidine and tyrosine decarboxylase activities of lactic acid bacteria in sea bream (Sparus aurata) and sea bass (Dicentrarchus labrax)
DOĞAN YAĞMUR NİL,PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ
|
10 |
Chloramphenicol and sulfonamide residues in sea bream (Sparus aurata) and sea bass (Dicentrarchus labrax) fish from aquaculture farm
DOĞAN YAĞMUR NİL,PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ
|
11 |
Investigation of the Microbiological Quality of Sea Breeding (Sparus aurata) and Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fishes in Afyonkarahisar Province
PAMUK ŞEBNEM,DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ
|
12 |
The effect of natural microbiota on colour, texture and sensory properties of sucuk during the production
DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ
|
13 |
Effects of Different Garlic Forms on Turkish Sucuk Quality
KARA RECEP,ACARÖZ ULAŞ,GÜRLER ZEKİ,DEMİREL YAĞMUR NİL,salim mehmet naci
|
14 |
Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencilerinin Sucuk Tüketim Alışkanlıkları
DEMİREL YAĞMUR NİL,DOĞAN İLKAY
|
15 |
Fermente sucuk üretiminde kullanılan mikroorganizma kombinasyonlarının aroma gelişimi üzerindeki etkisinin araştırılması
DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ
|
16 |
Afyon Kaymağı Üretiminde Kullanılan Süt Türünün Real Time PCR ileBelirlenmesi
KARA RECEP,DEMİREL YAĞMUR NİL
|
17 |
Günümüzde Doğal Floranın Önemi
DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ
|
18 |
Hayvansal Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit BakterilerininAntibiyotik Direnç Profilleri
DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ
|
19 |
Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının Engraulis encrasicolus mikrobiyolojik ve kimyasalkalitelerinin belirlenmesi
İNAT GÖKHAN,PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN,DEMİREL YAĞMUR NİL
|
20 |
Kabuklu deniz hayvanlarından kaynaklanan paralitik zehirlenme
DEMİREL YAĞMUR NİL,ÇELİK TARIK HALUK
|
21 |
Inactivation of Salmonella Typhimurium on poultry meat by electrolyzed water
İPLİKÇİOĞLU ÇİL GÜZİN,DEMİREL YAĞMUR NİL,ŞİRELİ UFUK TANSEL
|
1 |
DPPH Radical Scavenging Effect and Fe2 Ion Chelating Activity of Some Lactobacillus Strains Isolated from Traditional Sucuk
DÜZ MÜRÜVVET,DEMİREL YAĞMUR NİL,DOĞAN İLKAY
|
---|---|
2 |
Çiftlik Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Balıklarında Kloramfenikol Kalıntısı ile ilgili bir Araştırma
DEMİREL YAĞMUR NİL,PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ
|
3 |
Sparus Aurata ve Dicentrarchus Labrax Türü Balıklarından İ̇zole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Histidin ve Tirozin Dekarboksilaz Aktiviteleri
DEMİREL YAĞMUR NİL,PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ
|
4 |
Histidine And Tyrosine Decarboxylase Activities Of Some Wild Type Lactic Acid Bacteria
DEMİREL YAĞMUR NİL,LENGER ÖMER FARUK,DÜZ MÜRÜVVET,DOĞAN İLKAY,GÜRLER ZEKİ
|
5 |
Evaluation of Somatic Cell Count According to Presence of Some Pathogens Threatening Public Health in Buffalo Milks
DEMİREL YAĞMUR NİL,DÜZ MÜRÜVVET,DOĞAN İLKAY,GÜRLER ZEKİ
|
6 |
Laktik Asit Bakterilerinin Antioksidan Aktiviteleri
DÜZ MÜRÜVVET,DEMİREL YAĞMUR NİL
|
7 |
Manda Sütlerinde Somatik Hücre Sayısı ile Oksidatif Stres Parametreleri Arasındaki İlişki
DEMİREL YAĞMUR NİL,DÜZ MÜRÜVVET,DOĞAN İLKAY,GÜRLER ZEKİ
|
8 |
Isolation and identification Lactobacillus plantarum, Lactobacillus sake, Lactobacillus curvatus and Staphylococcus xylosus strains from fermented sucuk’s natural microbiota
DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ
|
9 |
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN BİYOJEN AMİN OLUŞUMUÜZERİNDE ETKİSİ
DEMİREL YAĞMUR NİL,DÜZ MÜRÜVVET,GÜRLER ZEKİ
|
10 |
Effects of different garlic forms on Turkish sucuk quality
KARA RECEP,ACARÖZ ULAŞ,GÜRLER ZEKİ,DEMİREL YAĞMUR NİL,salim mehmet naci
|
11 |
Prevalence of Listeria monocytogenes Salmonella spp E coli and coagulase positive staphylococcus in Afyon Kaymak
KARA RECEP,AKKAYA LEVENT,KONAK SELAHATTİN,DEMİREL YAĞMUR NİL
|
12 |
Determination of Milk Species Used In Afyon Kaymak Production With Real Time PCR
KARA RECEP,DEMİREL YAĞMUR NİL
|
13 |
Comparison of Some Quality Properties of Pastrami Produced from Cattle and Buffalo Meat
DOĞRUER YUSUF,GÜRLER ZEKİ,TELLİ ARİFE EZGİ,DEMİREL YAĞMUR NİL
|
14 |
Afyonkarahisar'da Satılan Kaymakların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
GÜRLER ZEKİ, PAMUK ŞEBNEM, DOĞAN YAĞMUR NİL
|
15 |
INACTIVATION OF SALMONELLA TYPHIMURIUM ON POULTRY MEAT
BY ELECTROLYZED WATER
İPLİKÇİOĞLU GÜZİN, DOĞAN YAĞMUR NİL, ŞİRELİ UFUK TANSEL
|
1 |
FERMENTE TÜRK SUCUKLARINDAN İZOLE EDİLEN LACTOBACILLUS PLANTARUM LACTOBACILLUS SAKE LACTOBACILLUS CURVATUS VE STAPHYLOCOCCUS XYLOSUS SUŞLARININ STARTER KÜLTÜR OLARAK KULLANILMASININ ARAŞTIRILMASI
|
---|---|
2 |
Balık kasında sülfonamid antibiyotiklerin enzim bağlantılı immünosorbent assay (ELISA) ile belirlenmesi
|
3 |
Balık Etinde ELIZA Yöntemiyle Kloramfenikol Belirlenmesi
|
4 |
Farklı Sarımsak Formlarının Sucuk Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması
|
5 |
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus sake ve Lactobacillus curvatus’xxun İn Vitro Ortamda Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
|
6 |
AFYON MANDA KAYMAKLARINDA VANKOMİSİNE DİRENÇLİ ENTEROCOCCUS TÜRLERİNİN PZR İLE ARAŞTIRILMASI
|
7 |
Manda sütlerinde bazı patojen mikroorganizmaların akut faz proteinleri ve biyokimyasal parametrelerle ilişkisinin incelenmesi
|
8 |
Afyonkarahisar İlinde Manda Sütü numunelerindeki Aflatoksin M1 Düzeylerinin Mevsimsel Değişiminin Belirlenmesi, 15.VF.02
|
9 |
Afyon Kaymağı Üretiminde Kullanılan Süt Türünün Belirlenmesi
|
10 |
Sucuklardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum, Lactobacillus sake ve Lactobacillus curvatus Suşlarının Histidin ve Tirozin Dekarboksilaz Aktivitelerinin Belirlenmesi
|
1 |
Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş.
Stajer Veteriner Hekim
|
---|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2017-2018 | Hayvansal Gıdalar ve Beslenme | Türkçe | 1 |
2 | 2017-2018 | Hayvansal Kaynaklı Hastalıklar | Türkçe | 2 |
3 | 2017-2018 | İntörn Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 5 |
4 | 2018-2019 | İNTÖRN BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 5 |
5 | 2018-2019 | HAYVANSAL KAYNAKLI HASTALIKLAR | Türkçe | 2 |
6 | 2018-2019 | HAYVANSAL GIDALAR VE BESLENME | Türkçe | 1 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2019-2020 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
2 | 2020-2021 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
3 | 2019-2020 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
4 | 2020-2021 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
5 | 2019-2020 | Büro Yönetimi ve İletişim Teknikleri | Türkçe | 3 |
6 | 2020-2021 | Büro Yönetimi ve İletişim Teknikleri | Türkçe | 3 |
7 | 2021-2022 | Salgın Hastalıklar ve Zoonozlar | Türkçe | 2 |
8 | 2021-2022 | Tıbbi Terminoloji | Türkçe | 3 |
9 | 2021-2022 | Veteriner Halk Sağlığı | Türkçe | 2 |
10 | 2021-2022 | Halk Sağlığı | Türkçe | 2 |
11 | 2021-2022 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
12 | 2021-2022 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
13 | 2021-2022 | Tıbbi Terminoloji II | Türkçe | 3 |
14 | 2021-2022 | Büro Yönetimi ve İletişim Teknikleri | Türkçe | 3 |
15 | 2021-2022 | Mesleki Uygulama Dersi | Türkçe | 2 |
1 |
Laboratuvar Biyogüvenliği
Laboratuvarda güvenli çalışma teknikleri
|
---|---|
2 |
Deney Hayvanları Kullanım Kursu
Deney Hayvanları Kullanımı Uygulamaları
|