GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
1 |
Teori ve Uygulamada Sosyal Bilimler 4
Bölüm Adı: Panorama Müzesinde Hizmet Kalitesinin Değerlendirilmesi: Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesinde Bir Araştırma |
---|---|
2 |
Tarihten Günümüze Göç Yolculuğu
Bölüm Adı: Göçün 21. Yüzyılda Toplum Üzerindeki Sosyoekonomik ve Kültürel Etkileri |
3 |
Tarihten Günümüze Göç Yolculuğu
Bölüm Adı: Göç ve Turizmin Kavram Çerçevesinin Değerlendirilmesi: Literatür Taraması |
4 |
100.Yılında Cumhuriyet Dönemi Gaziantep
Bölüm Adı: Kentsel Dönüşümün Hane Halkı Üzerindeki Mekansal Etkisi: Gaziantep Örneği |
5 |
ŞEHİR TURİZMİ KAPSAMINDA ADIYAMAN
Yazar(lar): KIVANÇ HASAN ALİ, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, SUNA BELMA |
6 |
The Rise of Positive Luxury Transformative Research Agenda for Well-being, Social Impact, and Sustainable Growth
Bölüm Adı: Sustainable Luxury Tourism and Food Waste Management |
7 |
KRUVAZİYER TURİZMDE DENEYİMSEL PAZARLAMA: MÜŞTERİ SADAKATİ VE TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİNE ETKİLERİ
Yazar(lar): OSKAN MERVE, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM |
8 |
Mutfak, Yerel yiyecekler ve Gaziantep Mutfağında Kullanımı
Yazar(lar): ŞENOL TUTKU, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM |
9 |
Gastronomi Turizminde Güncel Yaklaşımlar
Bölüm Adı: Gaziantep’xxin Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına Katılmasına İlişkin Yerel HalkınBakış Açısı Üzerine Bir Araştırma |
10 |
Gaziantep’teki Suriyeliler: Uyum Beklentiler ve Zorluklar (Özet Rapor)
Yazar(lar): GÜLTEKİN MEHMET NURİ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARADAŞ YÜCEL,SOYUDOĞAN MUHSİN,LEYLA KUZU ŞENAY,GÜLHAN SİNAN TANKUT,DOĞANOĞLU MUSTAFA,Utanır Ayşen,ASLAN ÇAĞRI,İncetahtacı Nur |
11 |
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Bölüm Adı: Yönetsel ve Örgütsel Yapı |
12 |
Genel Turizm
Bölüm Adı: Turizmin Tarihsel ve Yapısal Gelişimi |
13 |
Frontiers of Business Management and Economics An Interdisciplinary Collection of Managerial Research Findings and Breakthroughs
Bölüm Adı: Food Safety Knowledge and Practices of Hospitality Management Students : A Questionnaire-Based Study in Turkey |
14 |
Geçmişten Günümüze Sakarya Turizmine Akademik Bir Bakış
Bölüm Adı: Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Sektörde Kariyere Bakışı ve Sakarya Örneği |
15 |
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi
Bölüm Adı: Mutfak Turizmi |
1 |
The Effects of Demographics and Nutritional Knowledge on Hotel Employees’ External and Emotional Eating
OKUMUŞ BENDEGÜL, Chaulagain Suja, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
---|---|
2 |
DESTİNASYONLARDA REKABET: AKDENİZ ÇANAĞI ÜZERİNE BİR İNCELEME
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, ERKOCAOĞLAN TOMRİS
|
3 |
Bibliometric Analysis of the Master Theses From 2015 to 2020 Written on the Sustainable Tourism
SUNA BELMA, YILMAZ EYLEM, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
4 |
The Effects of Demographics and Nutritional Knowledge on Hotel Employees' External and Emotional Eating
OKUMUŞ BENDEGÜL, CHAULAGAIN SUJA, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
5 |
Tackling food waste in all-inclusive resort hotels
OKUMUS BENDEGÜL,TAHERİ BABAK,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GAMMON MARTİN
|
6 |
Gaziantep’te Bulunan Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Foursquare Yorumlarının Değerlendirilmesi
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,TAN AHMET,SÜRME METİN,AKMAZ ABDULLAH
|
7 |
Self-Reported Food Hygiene Knowledge and Practices of Employees Working At Local Maras ice Cream Manufactures in Kahramanmaras, Turkey
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KIZILCIK ONUR
|
8 |
Examining the impacts of job stress and job satisfaction on hotel employees’ eating behavior
OKUMUS BENDEGÜL,SECLUİKA SUJA,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
9 |
A Research on Customer Satisfaction in TravelAgencies
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,BAĞDADİ ALİ,GİRİTLİOĞLU ELİF
|
10 |
A Research on The Development of Perceived Service Quality Scale For Coffeeshops (Coffeeperf)
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT
|
11 |
Gaziantep Şehirindeki Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesinin Ölçülmesi Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU ELİF,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
12 |
Kültür Turizminin Korunması ve Geliştirilmesinde Yerel Halkın Algısının Belirlenmesi:Nemrut Dağı Milli Parkı Bölgesinde’ki Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,Sönmez Ebru Toprak
|
13 |
Sakin Şehir Prensiplerinin Halfeti’nin Yerel Mutfak Üzerindeki Etkisinde Yerel Halkın Tutumu Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL
|
14 |
Belek, Side Ve Alanya Bölgelerinde Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinin Müşterilerine Sunduğu Rekreasyon Etkinliklerinin İçerik Analizine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,Gündoğan Harun Reşit,Alkan Bilal Nadir
|
15 |
GASTRONOMİ ALANINDA UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞINA GİRMİŞ KENTLERİN RESTORAN WEB SAYFALARINA YÖNELİK BİR İNCELEME
SUNA BELMA,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
16 |
Gaziantep Mutfağına Yerli Turistlerin Bakış Açılarına Yönelik Bir Uygulama
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAMAN MESUT
|
17 |
KAFE ve PASTANE İŞLETMELERİNİ ZİYARET EDEN MÜŞTERİLERİN TÜKETİM ALIŞKANLIKLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT
|
18 |
Tükiye’nin Tanıtımında Posta Pullarının Fonksiyonel Önemi ve Türkiye’deki Posta Pullarına Yönelik Bir İçerik Analizi
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,Alkan Bilal Nadir,Gündoğan Harun Reşit
|
19 |
Geleneksel Gaziantep Mutfağının Kuşaklararası Bilinilirliğine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ARMUTÇU BARIŞ,DÜZGÜN MEHMET
|
20 |
İstanbul Esenler Otogarında Faaliyet Gösteren Otobüs İşletmelerinin Web Site İçeriklerinin Analizine Yönelik Bir Çalışma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, TÜRKMEN SERKAN, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, KILIÇ MURAT
|
21 |
Gaziantep Şehrinde Kongre Turizminin Mevcut Durumuve Geliştirilmesine Yönelik Bir Saha Araştırması
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ARMUTÇU BARIŞ
|
22 |
Turizmde Destinasyon Marka İmajı ve Destinasyon Aidiyeti Gaziantep İli Üzerine Bir Alan Araştırması
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ÖKSÜZ EMİNE NURDAN
|
23 |
Otel İşletmelerinin Yiyecek İçecel Ünitelerinde İşgörenlerin İş Tatmin Düzeyi ve İşgören Devir Hızı Algısı Gaziantep İlinde Şehir Turizmine Hizmet Sunan Otel İşletmeleri üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ÖZLÜ BÜNYAMİN
|
24 |
Turizme Hizmet Sunan Pastane İşletmelerinde Çalışan Dondurma Üretim Personelinin Hijyen Ve Gıda Güvenliğine İlişkin Bilgi Ve Uygulama Düzeyi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KIZILCIK ONUR
|
25 |
Agrotourism as a tool for rural development in Turkey
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, AVCIKURT CEVDET, ÖGE MUSTAFA
|
26 |
Bir Turizm Çeşitliliği Olarak Festival Etkinliklerinin Sınıflandırılması Türkiye Üzerine Bir Değerlendirme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,ÖZEKİCİ YAKUP KEMAL
|
27 |
Kırsal Konaklama İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Uygulamaları
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,MELİK ONUR GÜZEL
|
28 |
Havayolları İç Hatlarda Algılanan hizmet Kalitesinin Müşteri Memnuniyeti ve Tekrar Satın Alma Davranışına Etkisi
KORKMAZ HALİL,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,AVCIKURT CEVDET
|
29 |
Turizm ve Bölgesel Kalkınma İlişkisi TRC1 Bölgesi Üzerine Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,BÜNYAMİN ÖZLÜ
|
30 |
Yerel Halkın Bakış Açısına Göre Gaziantep Turizmi ve Sürdürülebilirlik
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ELMAS BULUT
|
31 |
Otel İşletmelerinde Yeşil Yıldız Uygulamaları Gaziantep ve Hatay Bölgesinde Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,MELİK ONUR GÜZEL
|
32 |
Türkiye de Yerel Turizm Ofislerinin Web Site İçeriklerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
33 |
Measuring Food and Beverage Service Quality in Spa Hotels A Case Study in Balıkesir Turkey
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ELERİ JONES,AVCIKURT CEVDET
|
34 |
Otel İşletmelerinde Çalışan Personelin İletişim Yeterlilik Düzeyi Gaziantep Bölgesinde BirAraştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ÇIKMAZ ESRA
|
35 |
Gaziantep Bölgesinde Şehir Turizmine Hizmet Veren Otellerde Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir Araştırma
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
36 |
Önlisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Otel Yiyecek İçecek Bölümüne Yönelik Tutumları
Giritlioğlu İbrahim, Olcay Atınç
|
37 |
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Turistik tüketici Kapsamında Gece Kulüplerinden Beklentilerinin Kano Modeli ne Göre Sınıflandırılması
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KORKMAZ HALİL
|
38 |
ENAT European Network for Accessible Tourism Avrupa Erişilebilir Turizm Ağı il Türkiye nin Erişilebilir Turizme Yönelik Otel İşletmelerini Kapsayan Düzenlemeleri ve Bu Düzenlemelerin Karşılaştırılması
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,Parlak Özlem
|
39 |
A Content Analysis on the Subjects of Hospitality PhD Dissertations in Turkey
Giritlioğlu İbrahim
|
40 |
What Customers Expect From Night Clubs Service Quality A Case Study in Turkey
Giritlioğlu İbrahim, Türkmen Serkan
|
41 |
Osmanlı İmparatorluğu nun Balkanlarda Bıraktığı Tarihi Yapılar ve Kültürel Zenginliğin Bölge Turizmine Etkileri
AVCIKURT CEVDET,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
42 |
Yiyecek İçecek Bölümlerinde İşgörenlerin ve Müşterilerin Hizmet Kalitesi Beklenti ve Algıları
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
43 |
Turizm Destinasyonlarında Gece Kulüplerini Ziyaret Eden Turistlerin Tüketim Alışkanlıkları Yerli Genç Turistler Üzerine Bir Araştırma
Giritlioğlu İbrahim, Olcay Atınç, Türkmen Serkan
|
44 |
An evaluation of thermal hotel websites and the use non use of theInternet as a marketing tool by thermal hotels in Turkey
AVCIKURT CEVDET,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,ŞAHİN SEDA
|
45 |
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilere Yönelik okul Web Site Özelliklerinin Kano Modeline göre Sınıflandırılması Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,AVCIKURT CEVDET
|
46 |
The knowledge and practice of food safety and hygiene of cookery students in Turkey
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,BATMAN ORHAN,TETİK NURAY
|
47 |
Şehirlerin Turistik Bir Ürün Olarak Pazarlanması Örnek Şehirler ve Türkiye deki Şehirler Üzerine Öneriler Derlemeden Oluşmuş Bir Uygulama
AVCIKURT CEVDET,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
48 |
Otel Mutfaklarında Çalışan Personelin Sektörde Kariyer Düşüncelerinin Ortaya Konulmasına Yönelik Bir Araştırma
Giritlioğlu İbrahim
|
49 |
Production of Traditional Turkish Mesir Paste
Giritlioğlu İbrahim, Avcıkurt Cevdet, Savaş Elif
|
50 |
The Effect of Cost Control Efforts on Food production Losses in Hotel Kitchen Departments A Study on Kitchen Chefs in Turkey
Giritlioğlu İbrahim, Tetik Nuray, Batman Orhan
|
51 |
Türkiye nin Tanıtımında Posta Pulları
Girgin Göksel Kemal, Giritlioğlu İbrahim
|
1 |
Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sosyal Olarak İyi Olma Hali: Gaziantep Örneği Literatür Taraması
DAĞCILAR BELMA NUR,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
---|---|
2 |
Destinasyonlarda Rekabet: Akdeniz Çanağı Üzerine Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, ERKOCAOĞLAN TOMRİS
|
3 |
COVID 19 Pandemisinin Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkisi: Şanlıurfa İli Örneği
BAHTİYAR SARI DİLARA, YILDIZAY MEHMET ALİ, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
4 |
Konaklama İşletmeleri Çalışanlarının İş ve Meslek Hastalıklarının Belirlenmesi: Gaziantep'te 4 ve 5 Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, İPAR MEHMET SEDAT, DELİKANLI HAKKI HİKMET
|
5 |
Gaziantep Şehrini Ziyaret Eden Turistlerin Yöresel Mutfak Değerlerine İlişkin Algılarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
İPAR MEHMET SEDAT,AKYILMAZ BURHAN,ŞENOL TUTKU,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
6 |
Kahramanmaraş İlinde Yaşayan Yerel Halkın Kentlilik Bilinci ve Kentsel Aidiyet Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, İPAR MEHMET SEDAT, MUSTAFA ÜMMET GÜVEN
|
7 |
Otel İşletmelerinde Örgütsel Sosyalizasyon Ğzerine Kavramsal Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,turhan Ummahan
|
8 |
Örgütsel Sosyalizasyonun Duygusal Emek ve Örgütsel Bağlılık Üzerinde Etkisi: Muğlada Bulunan Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,Turhan Ummahan
|
9 |
Otel işletmelerinde Nepotizm, Örgütsel Adalet ve Yaşam Tatmini İlişkisi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, ALKAN BİLAL NADİR
|
10 |
Otel İşletmelerinde Nepotizm Üzerine Kavramsal Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, ALKAN BİLAL NADİR
|
11 |
Turizmde Müzeler ve Ören Yerlerinin Önemi: Türkiye'deki Müzeler ve Ören Yerlerinin illere Göre Dağılımı
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, ALKAN BİLAL NADİR, KARAÖMER GÜLER BÜŞRA, GÜNDOĞAN HARUN REŞİT
|
12 |
Gaziantep Destinasyonuna Yönelik Şikâyetlerin Sınıflandırılması Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,KIZILCIK ONUR
|
13 |
Zeugma Mozaik Müzesini Ziyaret Eden Yerli Ziyaretçilerin Hizmet Kalitesi Algılamalarının Belirlenmesi
GÜNDOĞAN HARUN REŞİT,ALKAN BİLAL NADİR,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,SAÇLI ÇAĞRI
|
14 |
Gastronomi Alanında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Girmiş Kentlerin Restoran WEB Sayfalarına Yönelik Bir İnceleme
SUNA BELMA,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
15 |
Kültür Turizm Destinasyonu Olarak Konya’ya Gelen Uluslararası Turistlerin Kültür Turisti Tipolojileri Açısından İncelenmesi
SAÇLI ÇAĞRI,AVCIKURT CEVDET,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
16 |
A Research on the Development of Perceived Service Quality Scale for Coffeeshops (CoffeePerf)
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT
|
17 |
Food Waste in All-inclusive Resort Hotels in Turkey
OKUMUS BENDEGÜL,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
18 |
Gaziantep İlini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Özelliklerine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,ÖKSÜZ EMİNE NURDAN
|
19 |
Kruvazier Turizmde Deneyimsel Pazarlama Müşteri Sadakati ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetini Oluşturan Boyutların Tespit Edilmesine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, OSKAN MERVE
|
20 |
Job Satisfaction, Job Stress and Healthy Eating Behavior of Hotel Employees
Okumus Bendegül,Suja Chaulagain,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
21 |
Türkiye’deki Müzelerin İçerik Analizi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,SUNA BELMA
|
22 |
VI.Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumunda Kabul Edilen Bildirilerin İçerik Analizi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
23 |
Gaziantep’te Bulunan Yiyecek-İçecek İşletmelerinin İmajının Değerlendirilmesi: Foursquare Örneği
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,TAN AHMET,SÜRME METİN,AKMAZ ABDULLAH
|
24 |
GAZİANTEP TE BULUNAN YİYECEK- İÇECEK İŞLETMELERİNİN İMAJININ DEĞERLENDİRİLMESİ: FOURSQUARE ÖRNEĞİ
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,TAN AHMET,SÜRME Metin,AKMAZ ABDULLAH
|
25 |
Gastronomi Turizmi Açısından Gaziantep’in Sokak Lezzetleri Üzerine Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,DEMİR HÜMEYRA
|
26 |
Gastronomi Şehri Gaziantep’in İmaj Algısının Değerlendirilmesine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,MERVE OSKAN
|
27 |
Türkiye’de Helâl Konsept Uygulayan Otel İşletmelerinin Yenilikçilik Kapasitelerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,YILDIRIM EYYÜP
|
28 |
Otel İşletmelerinde Yiyecek İçecek Departmanı
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT
|
29 |
Osmanlı ve Türk Mutfağına Yönelik Faaliyet Gösteren Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşteri Şikayetlerinin İncelenmesi Antalya Bölgesinde Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,SEVİNÇ RAHİME
|
30 |
Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Olan Gaziantep in Yiyecek İçecek İşletmelerindeki Menülerdeki Yöresel Yemek Oranının Tespit Edilmesine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,AYVEDİ GÜLER BÜŞRA,TOPRAK EBRU
|
31 |
Gastronomi Alanında Unesco Yaratıcı şehirler ağı Üyeliğinin Gaziantep şehrine Olası Avantajları üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,KARAKAN HALİL İBRAHİM
|
32 |
Türkiye'nin Tanıtımı Kapsamında Posta Pullarının Önemi: Türkiye'deki Posta Pullarının İçerik Analizi Üzerine Bir Araştırma
KARAKAN HALİL İBRAHİM, ALKAN BİLAL NADİR, GÜNDOĞAN HARUN REŞİT, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
33 |
Dönüşümcü Liderliğin Personeli güçlendirme boyutları üzerindeki Etkisi Otel İşletmeleri Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,GİRİTLİOĞLU ELİF
|
34 |
Turizme hizmet Sunan Otel İşletmelerinin Rekreasyon Etkinlik Alanlarının İçerik Analizi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT,ALKAN BİLAL NADİR
|
35 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Gaziantep Mutfağı Üzerine Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT
|
36 |
Uluslararası Manisa Mesir Macunu festivalinin Yerel Halk Üzerindeki Sosyo Kültürel Etkilerinin Kavramsal olarak incelenmesi üzerine bir araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT
|
37 |
Antalya Bölgesindeki Otel İşletmelerinin İş İlanlarının İçerik Analizine Yönelik Bir Çalışma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,KARAKAN HALİL İBRAHİM,EMİNE NURDAN ÖKSÜZ
|
38 |
Türkiye de Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi veren Kurumların Yiyecek İçecek Ders İçeriklerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,İPAR MEHMET SEDAT,CANAN AVCU
|
39 |
ENAT European Network for Accessible Tourism Avrupa Erişilebilir Turizm Ağı il Türkiye nin Erişilebilir Turizme Yönelik Otel İşletmelerini Kapsayan Düzenlemeleri ve Bu Düzenlemelerin Karşılaştırılması
OLCAY ATINÇ,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,PARLAK ÖZLEM
|
40 |
Marka Şehir Gaziantep in Turistik Arz ve Talep Yapısı Üzerine Bir İnceleme
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,OLCAY ATINÇ,AKÇİ YAVUZ,ARMUTÇU BARIŞ
|
41 |
Müşteri Memnuniyetinde Kano Modeli Türkiye deki Havayolu Yolcuları Örneği
Korkmaz Halil, Giritlioğlu İbrahim, Avcıkurt Cevdet, Albuz Nalan
|
42 |
Otel İşletmelerinin Web Sitelerinin Analizi Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,DÜZGÜN MEHMET,METİN SÜRME
|
43 |
Öğrencilerin Turizm Ders Kitaplarından Beklentileri ve Ders Kitaplarının Hazırlanmasında Kullanılabilecek İnovasyonel Uygulamalar
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,TÜRKMEN SERKAN,AVCIKURT CEVDET
|
44 |
An Investigation of the Publication of Books About Tourism Education in Turkey
Giritlioğlu İbrahim, Köroğlu Özlem, Avcıkurt Cevdet, Köroğlu Ahmet
|
45 |
Türkiye'de Turizm Bilim Dalında Tamamlanan Doktora Tezlerinin incelenmesi Üzerine Bir Araştırma
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM, TÜRKMEN SERKAN, DEVECİ BİLAL, AVCIKURT CEVDET
|
46 |
İklim Değişikliğinin Turizme Muhtemel Etkilerinin Analizi
HACIOĞLU NECDET,ŞAHİN BAYRAM,GİRGİN GÖKSEL KEMAL,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
47 |
Bölgesel Kalkınmada Şehir Turizminin Rolü Balıkesir ve Çanakkale Merkezlerinde Bir Araştırma
Tunçsiper Bedriye, Giritlioğlu İbrahim, Girgin Göksel Kemal, Aksu Murat
|
48 |
İşgörenlerin Etkileşim Adaleti Algılarının Örgütsel Bağlılıkları Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi Çanakkale İlinde Faaliyet Gösteren Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Seymen Oya Aytemiz, Girgin Göksel Kemal, Giritlioğlu İbrahim, Aksu Murat
|
49 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Pazarlama Faaliyetlerinde Yöresel Mutfakların Kullanımı Balıkesir Örneği
HACIOĞLU NECDET,GİRGİN GÖKSEL KEMAL,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
50 |
Gastronomy Tourism in Turkey within the Context of Tourism Product Diversification and Recommendations for İmproving Turkish Kitchen
Hacıoğlu Necdet, Tetik Nuray, Girgin Göksel Kemal, Giritlioğlu İbrahim
|
51 |
Türk Mutfağında Zeytinyağı ve Zeytinyağı Kullanımı
GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
52 |
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Bir Pazarlama Stratejisi Olarak Ürün Geliştirme Çalışması Füzyon Mutfak Uygulaması
Doğdubay Murat, Girgin Göksel Kemal, Giritlioğlu İbrahim
|
53 |
Otel Yiyecek İçecek Departmanı Açısından Satın Almanın Önemi Üzerine Kavaramsal Bir İnceleme
Karaman Sebahattin, Bozok Düriye, Giritlioğlu İbrahim
|
54 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde CRM Uygulamaları
Doğdubay Murat, Giritlioğlu İbrahim
|
55 |
İstanbul Bölgesindeki Mutfak Yöneticilerinin Menü Planlamasına Bakış Açılarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
HACIOĞLU NECDET,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
56 |
Konaklama İŞletmelerinde Çalışan Personelin Sektörde Kariyere Bakışı ve Sakarya Örneği
BATMAN ORHAN, GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
|
1 |
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞINDAKİ GAZİANTEP GASTRONOMİ TURİZMİNDE YÜKSELİYOR
|
---|---|
2 |
Gaziantep’te Gastronomi Turizminin Kalitesinin Arttırılması
Projemizin özel amaçları ”Gastronomi turizmi alanında faaliyet gösteren işletmelerin hizmet kalitesinin arttırılması” ve ”Gastronomide yenilikçilik kapasitesinin geliştirilmesi” dir.
|
3 |
Kültürlerarası Farklılıkların Yönetiminde Gastronominin Kullanımına Yönelik Model Önerisi: "Gastrodiplomasi"
Turizm ve Gastronomi
|
4 |
Termal Otel Yiyecek İçecek Ünitelerinde Çalışanların ve Müşterilerin Hizmet Kalitesi Beklenti ve Algılamalarının Karşılaştırılması Marmara Bölgesinde Bir Araştırma
Termal Otel ve Hizmet Kalitesi
|
1 |
Kuzuluk Termal Otel
Satış Pazarlama Sorumlusu
|
---|---|
2 |
Kuzuluk Termal Otel
Önbüro-Resepsiyonist
|
3 |
Magic Life der Club Kiriş
Servis Görevlisi
|
4 |
Magic Life der Club Sirene City
Servis Personeli
|
1 |
Çukurova Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: KARA ÖMER TUĞRUL,SANSAR MEHMET FATİH,ŞAHİN KADRİYE,ÇAKAN HALİL,GİRGİNER KAZIM SERDAR,BAYER ALTIN TÜRKAN,BALCIOĞULLARI ABDULLAH,EFENDİOĞLU AKIN,GÜNAY MUSTAFA,DOĞANER ALİ,ŞIK İSMAİL,YAKUT EMRE,BELLİ AZİZ,ÇAPAR MUSTAFA,aydın abdullah,BİLİR FATMA PERVİN,
, Yayın Yeri: Elektronik Dergi
|
---|---|
2 |
Çukurova Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: KARA ÖMER TUĞRUL,SANSAR MEHMET FATİH,ŞAHİN KADRİYE,ÇAKAN HALİL,GİRGİNER KAZIM SERDAR,AKBAŞ MELTEM,BAYER ALTIN TÜRKAN,BALCIOĞULLARI ABDULLAH,EFENDİOĞLU AKIN,GÜNAY MUSTAFA,DOĞANER ALİ,ŞIK İSMAİL,YAKUT EMRE,BELLİ AZİZ,SABAN FAZİLET DUYGU,ÇAPAR MUSTAFA,A
, Yayın Yeri: Çukurova Üniversitesi
|
3 |
CUKUROVA ARSAŞTIRMALARI DERGİSİ
Yazar Adı: GİRİTLİOĞLU İBRAHİM,SANSAR MEHMET FATİH,ŞAHİN KADRİYE,BAYER ALTIN TÜRKAN,BALCIOĞULLARI ABDULLAH,EFENDİOĞLU AKIN,GÜNAY MUSTAFA,İPAR MEHMET SEDAT,AVCIKURT CEVDET,KARAMAN MESUT,GÜNDOĞAN HARUN REŞİT,OKUMUS BENDEGÜL,Alkan Bilal Nadir,KORKMAZ HALİL,KARAKA
, Yayın Yeri: ELEKTRONİK
|
4 |
Çukurova Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: KARA ÖMER TUĞRUL,SANSAR MEHMET FATİH,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
, Yayın Yeri: .
|
5 |
Çukurova Araştırmaları Dergisi
Yazar Adı: KARA ÖMER TUĞRUL,SANSAR MEHMET FATİH,GİRİTLİOĞLU İBRAHİM
, Yayın Yeri: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2014-2015 | TURİZMDE PAZARLAMA YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2 | 2014-2015 | TURİZMDE İLERİ TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI | Türkçe | 3 |
3 | 2014-2015 | SEMİNER | Türkçe | 2 |
4 | 2014-2015 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 3 |
5 | 2014-2015 | YÜKSEK LİSANS TEZİ | Türkçe | 3 |
6 | 2016-2017 | TURİZMDE GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 3 |
7 | 2016-2017 | TURİZMDE PAZARLAMA YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
8 | 2013-2014 | TURİZMDE PAZARLAMA YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
9 | 2013-2014 | TURİZMDE İLERİ TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI | Türkçe | 3 |
10 | 2013-2014 | TURİZMDE E-PAZARLAMA | Türkçe | 3 |
11 | 2013-2014 | SEMİNER | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2013-2014 | İÇECEKLER VE ÖZELLİKLERİ | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2014-2015 | MESLEKİ YABANCI DİL | Türkçe | 6 |
2 | 2014-2015 | TUR PROGRAMLARI I | Türkçe | 9 |
3 | 2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
4 | 2014-2015 | TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ | Türkçe | 1 |
5 | 2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
6 | 2016-2017 | MESLEKİ YABANCI DİL | Türkçe | 3 |
7 | 2015-2016 | MESLEKİ YABANCI DİL | Türkçe | 3 |
8 | 2015-2016 | TUR PROGRAMLARI | Türkçe | 3 |
9 | 2015-2016 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
10 | 2013-2014 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 8 |
11 | 2013-2014 | MESLEKİ ETİK | Türkçe | 2 |
12 | 2013-2014 | GENEL VE MESLEKİ ETİK | Türkçe | 6 |
13 | 2013-2014 | PAZARLAMA | Türkçe | 4 |
14 | 2013-2014 | TUR PROGRAMLARI I | Türkçe | 9 |
15 | 2013-2014 | MESLEKİ YABANCI DİL | Türkçe | 6 |
16 | 2013-2014 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 6 |
17 | 2013-2014 | TUR PROGRAMLARI II | Türkçe | 9 |
18 | 2013-2014 | İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU | Türkçe | 2 |
Durum | Tez Adı | Hazırlayan | Kaynak | Yıl | |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tamamlandı | Kahramanmaraş bölgesi yerel halkının göçmen girişimcilere yönelik algısı | AYŞE GÜL DEMİREL | TezMerkezi | 2024 |
2 | Tamamlandı | Geçici koruma statüsündeki bireylere hizmet veren meslek elemanlarının ikincil travmatik stres düzeyleri ve stresle başa çıkma stillerinin incelenmesi: Türkiye-Suriye sınır illeri örneği | ABDULLAH ENES BULUT | TezMerkezi | 2024 |
3 | Devam Ediyor | GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ SURİYELİLERİN SOSYAL OLARAK İYİ OLMA HALLERİ ÜZERİNE GAZİANTEP ŞEHRİNDE BİR ARAŞTIRMA | BELMA NUR DAĞCILAR | TezMerkezi | 2024 |
4 | Tamamlandı | Kamu güvenliği içerisinde yer alan özel güvenlik hizmetlerinin yerel halk tarafından algılanması: Kilis şehrinde bir araştırma | MUSTAFA BURAK TEMİZ | TezMerkezi | 2023 |
5 | Tamamlandı | 13-18 yaş arası Suriyeli çocuklarda suça karışma eğilimi ve nedenleri: Gaziantep örneği | GİZEM NUR CERİT | TezMerkezi | 2023 |
6 | Tamamlandı | Türk kamu yönetiminde iç güvenlik hizmeti veren genel kolluk personeli ile özel güvenlik personeline duyulan güven ve meslek algısı üzerine karşılaştırmalı bir araştırma | ZEKİ SUNAR | TezMerkezi | 2023 |
7 | Tamamlandı | Adıyaman şehir turizminin mevcut durumu ve geliştirme stratejileri üzerine bir araştırma | HASAN ALİ KIVANÇ | TezMerkezi | 2023 |
8 | Tamamlandı | Kentsel dönüşümün hane halkı üzerindeki etkisi "Gaziantep örneği" | BÜŞRA KÖK | TezMerkezi | 2023 |
9 | Tamamlandı | Yiyecek-içecek işletmelerinde COVID-19 sonrası değişiklikler: Gaziantep ili örneği | SUZAN YILDIZ | TezMerkezi | 2023 |
10 | Tamamlandı | Mutfak yöneticilerinin üretimde yerel yiyeceklere ilişkin algı ve yerel yiyecekleri kullanma düzeylerine yönelik bir araştırma | TUTKU ŞENOL | TezMerkezi | 2021 |
11 | Tamamlandı | UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil olan Gaziantep ilindeki gastronomi girişimcilerinin kişilik özellikleri ve yenilikçiliğe bakış açıları üzerine bir araştırma | METİN EROĞLU | TezMerkezi | 2020 |
12 | Tamamlandı | Seyahat acentalarında müşteri memnuniyetinin tekrar satın alma ve hizmeti başkalarına tavsiye etme davranışı üzerindeki etkisi: Hatay ilinde bir araştırma | ALİ BAĞDADİ | TezMerkezi | 2019 |
13 | Tamamlandı | Kruvaziyer turizmde deneyimsel pazarlamanın müşteri sadakati ve tekrar ziyaret etme niyetine etkileri: Kuşadası limanını ziyaret eden yabancı turistler üzerine bir araştırma | MERVE OSKAN | TezMerkezi | 2019 |
14 | Tamamlandı | Otel işletmelerinde algılanan nepotizm düzeyinin örgütsel adalet ve yaşam tatmini üzerindeki etkileri: Hatay ili örneği | BİLAL NADİR ALKAN | TezMerkezi | 2019 |
15 | Tamamlandı | Kafe ve pastane işletmelerinde algılanan hizmet kalitesinin ölçümü: Gaziantep ilinde bir araştırma | HARUN REŞİT GÜNDOĞAN | TezMerkezi | 2018 |
16 | Tamamlandı | Otel işletmelerinde işgören sinizminin çalışanların motivasyon ve iş tatminine etkileri: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir araştırma | GÜLER BÜŞRA KARAÖMER | TezMerkezi | 2018 |
17 | Tamamlandı | Kültür turizminin korunması ve geliştirilmesinde yerel halkın algısının belirlenmesi: Nemrut Dağı Milli Parkı Bölgesi'ndeki yerel halk üzerine bir araştırma | EBRU TOPRAK | TezMerkezi | 2018 |
18 | Tamamlandı | Otel işletmelerinde örgütsel sosyalizasyonun, duygusal emek ve örgütsel bağlılık üzerindeki etkileri: Muğla ilinde bir araştırma | UMMAHAN TURHAN | TezMerkezi | 2018 |
19 | Tamamlandı | Gaziantep şehrinin destinasyon marka imajı ve destinasyon aidiyeti: Yerli turistler üzerine bir araştırma | EMİNE NURDAN ÖKSÜZ | TezMerkezi | 2017 |
20 | Tamamlandı | Yerli turistlerin Gaziantep mutfağına bakış açılarının tespit edilmesine yönelik bir araştırma | MESUT KARAMAN | TezMerkezi | 2017 |
21 | Tamamlandı | Şehir turizmine hizmet veren otel işletmelerinin yeşil yıldız kriterlerini uygulama düzeyi: Gaziantep ve Hatay illerinde bir araştırma | MELİK ONUR GÜZEL | TezMerkezi | 2016 |
22 | Tamamlandı | Turizme hizmet sunan pastane işletmelerinde çalışan geleneksel Maraş dondurması üretim personelinin hijyen ve gıda güvenliğine ilişkin bilgi ve uygulama düzeyi üzerine bir araştırma | ONUR KIZILCIK | TezMerkezi | 2016 |
23 | Tamamlandı | Otel işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde çalışan işgörenlerin iş tatmini ve işgören devir hızı algısı: Gaziantep'te bulunan 4 ve 5 yıldızlı oteller üzerine bir araştırma | BÜNYAMİN ÖZLÜ | TezMerkezi | 2016 |
24 | Tamamlandı | Gaziantep turizmi ve sürdürülebilirlik: Yerel halk bakış açısı üzerine bir araştırma | ELMAS BULUT | TezMerkezi | 2015 |