GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.
Öğrenci danışmanlık ve görüşme gün ve saati ; Pazartesi günü 8:30 - 10:00 olarak belirlenmiştir. |
1 |
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
AŞÇI
|
---|---|
2 |
HilP. Co. House - İRELAND
AŞÇI
|
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2024-2025 | Mutfak Uygulama-II | Türkçe | 4 |
2 | 2024-2025 | Mutfak Uygulama-IV | Türkçe | 4 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat | |
---|---|---|---|---|
1 | 2023-2024 | Bölgesel Mutfaklar | Türkçe | 4 |
2 | 2023-2024 | Kariyer Planlama | Türkçe | 2 |
3 | 2023-2024 | Kariyer Planlama | Türkçe | 2 |
4 | 2023-2024 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
5 | 2023-2024 | Ekmek ve Unlu Mamülleri | Türkçe | 4 |
6 | 2023-2024 | Gıda ve Turizm Mevzuatı | Türkçe | 2 |
7 | 2023-2024 | İşyeri Eğitimi-II | Türkçe | 7 |
8 | 2023-2024 | Soğuk Mutfak | Türkçe | 4 |
9 | 2024-2025 | Gastronomi Turizmi | Türkçe | 2 |
10 | 2024-2025 | Gıda Coğrafyası | Türkçe | 2 |
11 | 2024-2025 | Gıda ve Personel Hijyeni | Türkçe | 2 |
12 | 2024-2025 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
13 | 2024-2025 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
14 | 2024-2025 | Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
15 | 2024-2025 | Temel Mutfak Teknikleri | Türkçe | 4 |
16 | 2024-2025 | Toplumsal Duyarlılık Projesi-I | Türkçe | 1 |
17 | 2024-2025 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 2 |
18 | 2024-2025 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 2 |
19 | 2024-2025 | İşyeri Eğitimi-I | Türkçe | 7 |
20 | 2024-2025 | Osmanlı Mutfağı | Türkçe | 4 |
21 | 2024-2025 | Toplumsal Duyarlılık Projesi-II | Türkçe | 3 |
22 | 2024-2025 | Uluslararası Mutfaklar | Türkçe | 4 |
23 | 2024-2025 | Uluslararası Mutfaklar | Türkçe | 4 |
24 | 2024-2025 | İşyeri Eğitimi-II | Türkçe | 7 |
25 | 2024-2025 | Ekmek ve Unlu Mamüller | Türkçe | 4 |
26 | 2024-2025 | Diyet Mutfağı | Türkçe | 4 |