Öğretim Görevlisi KAMİL PEKAYDIN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
TURİZM VE OTELCİLİK M.Y.O. OTEL LOKANTA ve İKRAM HİZM.

   kpekaydin@gantep.edu.tr      (0342) 360 43 70  
YÖK Akademik ORCID
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Duyuru / Döküman

Öğrenci danışmanlık ve görüşme gün ve saati ; Pazartesi günü 8:30 - 10:00 olarak belirlenmiştir.

Eğitim Bilgileri

Akademik Bilgileri

Üniversite Dışı Deneyim

2 Adet
1
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

AŞÇI
AŞÇI,

2020 - 2024
2
HilP. Co. House - İRELAND

AŞÇI

2018 - 2019

Dersler

Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2024-2025 Mutfak Uygulama-II Türkçe 4
2 2024-2025 Mutfak Uygulama-IV Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
1 2023-2024 Bölgesel Mutfaklar Türkçe 4
2 2023-2024 Kariyer Planlama Türkçe 2
3 2023-2024 Kariyer Planlama Türkçe 2
4 2023-2024 Turizm Mevzuatı Türkçe 2
5 2023-2024 Ekmek ve Unlu Mamülleri Türkçe 4
6 2023-2024 Gıda ve Turizm Mevzuatı Türkçe 2
7 2023-2024 İşyeri Eğitimi-II Türkçe 7
8 2023-2024 Soğuk Mutfak Türkçe 4
9 2024-2025 Gastronomi Turizmi Türkçe 2
10 2024-2025 Gıda Coğrafyası Türkçe 2
11 2024-2025 Gıda ve Personel Hijyeni Türkçe 2
12 2024-2025 Hijyen ve Sanitasyon Türkçe 2
13 2024-2025 Hijyen ve Sanitasyon Türkçe 2
14 2024-2025 Hijyen ve Sanitasyon Türkçe 2
15 2024-2025 Temel Mutfak Teknikleri Türkçe 4
16 2024-2025 Toplumsal Duyarlılık Projesi-I Türkçe 1
17 2024-2025 Turizm Coğrafyası Türkçe 2
18 2024-2025 Turizm Coğrafyası Türkçe 2
19 2024-2025 İşyeri Eğitimi-I Türkçe 7
20 2024-2025 Osmanlı Mutfağı Türkçe 4
21 2024-2025 Toplumsal Duyarlılık Projesi-II Türkçe 3
22 2024-2025 Uluslararası Mutfaklar Türkçe 4
23 2024-2025 Uluslararası Mutfaklar Türkçe 4
24 2024-2025 İşyeri Eğitimi-II Türkçe 7
25 2024-2025 Ekmek ve Unlu Mamüller Türkçe 4
26 2024-2025 Diyet Mutfağı Türkçe 4